keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kesäkuun loppuneet tuotteet

Kesäkuun kosmisroskien aika! Pieni tarina jokaisesta tyhjästä purnukasta ;) tässä kuussa loppuneita oli "vain" 23 ;) mutta hieno määrä on sekin. Joukossa kun on nimittäin aika paljon loppuneita meikkejä! Se on jo saavutus!

P6130016.ORF

Ihonhoito

Lumene Bright Now Vitamin C yövoide

Mitomo Hyaluronihappo kangasnaamio*
Näistä kirjoitinkin jo tässä. Miellyttävä käyttää, raikastaa ja syväkosteuttaa ihoa. Ehdottomasti joskus uudestaankin. Tosi kiva pakkaus!

My Beauty Diary Yogurt kangasnaamio
MBD naamiot ovat loistavia. Yogurt oli mun suosikki, ihana vaniljajogun tuoksu ja ihana käyttökokemus muutoinkin. Näistä on vähän päiväykset menneet. Ehkäpä joskus vielä uudestaan. Aikoinaan kun kangasnaamioista innostuin, ostin tämän merkin eri naamioita aivan hulluna ;D

Avene Physiolift Day Smoothing Emulsion*
Viime Bettessä tullut pikku näyte. Ei kyllä saanut minkään sortin mielikuvaa. Siksi en oikein välitä näin pienistä sampleista :/

Lumene Bright Now Vitamin C yövoide*
Tämä isompi näytekoko tuli joskus muinoin LivBoxissa. Käytin tätä yövoiteena ja vitsit miten ihanaa tämä oli! Mahtavaa kun nykyään pystyy käyttämään muutakin kuin luonnonkosmetiikkaa eikä tule näppyjä. Tämä kosteutti tosi hyvin, oli ihanan tuntuista iholla ja iho voi hyvin. Yksi parhaita yövoiteita aikoihin. Ei sellainen rasvainen joka jää iholle pyörimään. Tätä ei taida vaan enää saada mutta Lumenella on uusia huippuhyviä voiteita joita testailen koko ajan :)

Neutrogena Visibly Clear

Lemon Juice & Glyserine In-shower vartalovoide*
Ihan kivan tuntuinen, iho kyllä jää hieman rasvatun oloiseksi mutta ei lähmäiseksi. En kuitenkaan ostane lisää. 

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash*
Tämä on se vihreä puhdistusgeeli. Pumppu hajosi viime metreillä kun yritin pihistää loppua ulos. Tykkäsin oikein kovasti! Miellyttävän tuntuinen eikä kirvele silmiä. Pesee tuhdit meikit erittäin hyvin pois. Ei kuivata ollenkaan eikä iho jää kiristäväksi tämän jälkeen. Neutrogenan putsarit tosi jees, uutta on jo kaapissa jemmassa ;) 

Vichy Pureté Thermale kuorintavoide
Mistähän lie kulkeutunut mulle. En ostaisi itse tälläistä muovirakeista kuorintaa, aika tujakan tuntuista ja muutenkaan Vichy ei ole lempisarjojani. 

Lavera Mattifying Balancing Cream Green Tea*
Mutta Lavera sen sijaan on! Ei pettänyt tämäkään mattavoide. Sopi hyvin meikin alle imeytyen nopeasti ja jättäen ihon mataksi. Ei rullaa vaan otti meikin hyvin vastaan. Illalla ihoni kyllä vaati rasvaisempaa yövoidetta mutta päivävoiteeksi tämä onkin tarkoitettu :)

Yves Rocher sitruunanaamio
Näitä Yvesin pikkunaamioita tulee aina tilattua. Tai onko ollut kylkiäinen? Perushyvä naamio mutta vähän inha poistaa, jää niljakkaasti pyörimään iholle. Ei merkittäviä tehoja. Olen käyttänyt näitä teinistä asti joten nämä on aika nostalgisia tuotteita. Varmaan parempia nuoremmalle iholle joka kaipaa pientä freesausta. 

Batiste kuivashampoo

Hiukset

Batiste Blush kuivashampoo*
Hiustuotteiden osalta loppui vain matkakoko kuivashampoosta. Käytän pesua edeltävinä päivinä nostamassa tyveä. Mun hiukset ei rasvoitu joten en käytä näitä klimppitukan siistimiseen. Tuoksu ok hyvä mutta aika monta Batistea odottamassa kaapissa. En ostaisi uudelleen tässä tuoksussa, muutoin kyllä.

idkuva

Kosmetiikka

essence Instant Matt meikinkiinnityssuihke*
Noniin sitten päästään ruotimaan hurjaa määrää loppuneita meikkejä! essencen meikinkiinnityssuihke on sikahalpa, 3 e ja rapiat. Pitää meikin siistinä päivään asti mutta sitten huomaa että on käytetty halpaa meikinkiinnityssuihketta. Päivittäisessä käytössä tämä kesti alle 3 viikkoa. 
En siis ostaisi uutta. Hankin mieluummin hyvän meikinkiinnityssuihkeen. On kuitenkin sellainen meikkituote josta huomaa onko käytetty halpaa vai kallista. Plussaa ettei tämä kuivattanut ihoa ollenkaan.

NYX Matte Finish meikinkiinnityssuihke
Tässä vähän sama juttu. Ei ollut niin hyvä kuin kehuttiin. Käyttökin piti keskeyttää joksikin aikaa kun iho karahti tästä niin kuivaksi. Meikki pysyi siistinä iltapäivään asti. Paremmilla suihkeilla meikki pysyy siistinä ihan iltaan asti. 
Ei tehnyt iholle niin ihmeitä ja kaunista finishiä kuin Skindinavia meikinkiinnityssuihke. En siis osta toiste, seuraavana tekisi mieli kokeilla Urban Decaytä.

Rimmel Long Lasting meikkivoide
Tämä maksoi reippaasti alle kympin muistaakseni. Olen monesti tätä kehunut enkä suotta. Täydellinen mattameikkivoide ja mikä hinta-laatusuhde. Meikkipohja oli matta, peittävä ja levittyi nätisti ilman raitoja. Riittoisa tuote. Ostan uudelleen kyllä!

Lumene Harmaanruskea kulmakynä
Lumenen kulmakynät on jees. Ei liian kovia vaan piirtävät just sopivasti. Toivottavasti laatu ei ole muuttunut uudistuksessa. Näitä on käytetty lukemattomia ja tullaan käyttämään toistekin ;)

Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Erittäin hyvä primer joka siloitti  ihon ja antoi hyvän pohjan meikkivoiteelle. Meikki pysyi siistimpänä tämän kanssa. Ostaisin lisää, ensin vertaan toiseen Smashboxin primeriin. 

MAC Funtabulous Dazzleglass
Yksi lempparikiiltojani MAC:ilta. Tämä on toinen kappaleeni kyseistä kiiltoa. En enää ostaisi uudelleen, tämä kyllä onkin ollut kausituote. Jos tulee uudelleen niin suosittelen tätä kimalteista pinkkiä sävyä! Dazzleglassit on mun lemppareita!

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha*
Tätäkin on tullut käytettyä useampi. Mutta taidan tykätä enempi siitä värittömästä Lumenen kulmageelistä.

P6130014.ORF

Yves Rocher aurinkopuuteri
Whoop whoop, loppunut aurinkopuuteri!! Kyllä tätä hangattiinkin...Yves on julkaissut tätä kolmen värin bronzeria monena kesänä eri pakkauksissa. Kaksi vaaleita viivaa jees, tummin liian tumma. Perus arskapuuteri, ei jäänyt ikävä koska HUH mikä homma oli saada loppuun!

Smashbox Blushing Pink poskipuna
Tässä on kyllä niiiiin ikivanha poskipuna että ;DD kun on nähnyt mikä työ on saada yksi poskipuna loppumaan, sitä miettii että kannattaako ostaa uusia. Ainakin nämä kalliimmat ja ammattitasoiset merkit on niin riittoisia että tässä ajassa olisi käyttänyt useamman essencen poskipunan loppuun. Kiva puna oli mutta kyllästytti jo aikalailla loppua kohti. 

Lumene Blur meikkipuuteri
Käytin tätä meikkivoiteen päällä kun halusin pysyvän, matan meikkipohjan. Hoisi hyvin hommansa, uusi onkin kaapissa odottamassa. Tuli joskus LivBoxissa ja samaan aikaan taisin ostaa toisen kappaleenkin. Kiva käyttää Lumenen meikkipuuteria sitten teinivuosien!

P6130002.ORF

Kynnet

X-tra kynsilakanpoistoaine
Tätä menee koko ajan. Halpa ja hyvä, ei kuivata kynsiä. 

Lavera Intense Nail Cream*
Siis voi vitsit tämän kanssa. Tykkäsin tästä Laveran ihanasta kynsinauhavoiteesta tosi paljon. Tämän sain joskus viime vuoden loppupuolella ja se on ollut Helmerissä. Nyt ajattelin sitä käyttää niin kas, se oli muuttunut kovaksi ja mennyt pilalle. Ensin mietin oliko Helmeri muka liian kylmä talvella. Että oliko tuote vaan niin herkkä. Mutta kun mikään muu ei ole mennyt pilalle ja tämän saman olen kuullut tapahtuneen muillekin?
Harmitti kyllä tosi paljon koska en ehtinyt käyttää tätä paljoa. Olen saanut tuotteen niin en viitsi valittaa. Jos olisin ostanut itse, reklamoisin kyllä koska kyllä tuotteen olisi pitänyt säilyä pidempään vaikka on luonnonkosmetiikkaa. Ja purkki oli suljettuna koko ajan!

Essie Second Shine Around päällyslakka*
Erittäin hyvä päällyslakka Essieltä! Tarkoitettu freesaamaan kiilloton vanha manikyyrisi. Mutta sopii myös "normaaliksi" päällyslakaksi. Ei sohmannut leimauksia ja kuivui äkkiä. Pullonkin sai käytettyä liki loppuun asti. Hyvä Essie, on syystäkin lempimerkkejäni!

Huh, toivottavasti jaksoit lukea. Olihan siitä stooria. Tuttuja, kiinnostavia, surkeita tapauksia?

*-merkityt tuotteet pr-näytteitä.

32 kommenttia:

  1. Kivat roskat 🙂 hyviä suorituksia
    Mullakin näkyy kohta pannu yhdestä ikivanhasta aurinkopuuterista, jes!

    VastaaPoista
  2. Kunnioitettava kasa, tällaisia on kiva katsella;)
    Meikinkiinnityssuihkeista olen samaaa mieltä, NYX ei oikein toiminut mulla ja Essencestä ei jäänyt mitään mielikuvaa;) Jos saisin yhden aurinkopuuterin tämän elämän aikana kulutettua loppuun, niin se olisi kyllä ison fanfaarin paikka:) Rimmelin punakorkkinen meikkivoide on mun suosikki, ja varmaan tuo valkokorkkinenkin pääsisi mun suosioon;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää kyllä ostaa Rimmeliä uudelleenkin, toivottavasti sitä vielä myydään!

      Poista
  3. Täälläkään ei lämmetty tolle NYXin suihkeelle,kuivattaa joo mut ei tuo tuntunu pitävän meikkiäkään parempana :| Oon kokeillu matkakoon UD:n De-Slickistä,siitä tykkäsin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, pitää jossain vaiheessa hankkia UD:tä :)

      Poista
  4. Hei. Paljonko tuo X-tra kynsilakanpoistoaine maksaa teilläpäin. Tilasin tuota Vaasan Prismaan ja hinnaksi tuli 6,50e, onko samoissa hinnoissa.
    Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain parin euron luokkaa täälläpäin :) aika kallis kyllä tilattuna!

      Poista
  5. Pidän vielä jännityksessä saitko tässäkin kuussa minua suuremman kasan aikaiseksi vai vedinkö ohi ;D

    VastaaPoista
  6. Kiitettävä kasa kosmetiikkaa. :) Mä oon toistaiseksi lopettanut loppuneiden postailut, kun en kestä säilytellä tyhjiä purkkeja :'D

    VastaaPoista
  7. Lumenen Blur-puuteri on kyllä hyvä tuote :)

    VastaaPoista
  8. Aika vaikuttava määrä meikkejä loppunut! Ehkä mullakin vielä joku päivä.. :D Tosin käytän niin monia eri tuotteita, ettei mikään tunnu koskaan loppuvan. Paitsi ripsiväri ja meikkivoide. Niitä kun käyttää ihan joka päivä samaa :)
    Mulla alkaa olla kertynyt jo aika jäätävä kasa loppuneita. Pitäis siis alkaa pikimmiten saada postausta ulos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen nyt ottanut projektiksi käyttää 1-2 voidetta kerralla, ei niitä muuten saa ikinä loppuun. Sama putsareissa, miselliä taitaa olla yksi ja sama käytössä. Meikit on kyllä hankalia saada loppuun, nyt loppui yllättävän monta yhtä aikaa!

      Poista
  9. Meikkien loppuminen on aina sellainen woop woop! :) Aikamoinen kasa kaikkea, muutamia tosi mielenkiintoisiakin.

    VastaaPoista
  10. Lorkun kiinnityssuihke on ihan hyvä, MURillakin on hyviä, mutta haluan minäkin kokeilla UDta. Essenceä en saa kunnolla ees kokeiltua kun se suihkii minne sattuu, pumppu on ihan paska.

    Mä en aikoinaan saanu uutta Funtabulousta, koska tiskillä ei just sillo ollu, mutta muistan tykänneeni siitä paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisinkohan tilannut tuon Funtabulousin jostakin...en muista ollenkaan! Lorkun suihketta pitää kokeilla, se on ikuisuus ostoslistallani ;D

      Poista
  11. Mä tykkään tuosta Nyxin suihkeesta dewy finish-versiona. Olen huomannut että iän myötä ihostani on tullut vähän kuivempi ja mattakasvomeikit näyttävät helposti vähän jauhoisilta. Nykyään meikkityylikin on kuultavampi. Jotenkin aattelin että dewy finish tarkoittaa että iho jää inhan kiilteleväksi, mutta ei jää vaan lopputulos on hyvin luonnollinen. Suosittelen kokeilemaan!

    Muuten olet kyllä kulutellut tuotteita loppuun tosi ahkerasti! Varsinkaan puuterimaisia meikkejä ei todellakaan ole helppo kuluttaa loppuun.

    -Sara-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä seuraavan kerran tsiikailla sitä! Puuterimaiset kasvomeikit kyllä kuluu todella hitaasti...veikkaan että menee hetki että saa taas poskipunan tms. loppuun ;)

      Poista
  12. Mä uskaltauduin pitkän pohdinnan jälkeen kokeilemaan Neutrogenan putsareita ja yllätyin! Eivät tosiaan pese ihoa kuivaksi korpuksi, vaikka ovatkin epäpuhtaan ihon tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä ei kannata kyllä pelätä :) ovat yllättävän hellävaraisia.

      Poista
  13. Mitä! Sait loppuun aurinkopuuterin ja poskipunan! Aika huikea suoritus, noi on sellaisia mitkä ei halua loppua millään 😀 Hyvä kasa muutenkin.

    Mullakin on joku Rimmelin meikkivoide... ei tosin enää muistikuvaa että millainen on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan menee taas hetki että arskapuuteri tai poskipuna loppuu :) ellei käytä koko ajan jotain NYXIä tai essenceä, niissä on vähän jauhoisempi eli nopeammin kuluva koostumus.

      Poista
  14. Hieno kasa meikkejä käytetty loppuun! :) Tuli mieleen, että onko sinulla koskaan kulutettu mikään luomiväripaletti loppuun, tai melkein loppuun saakka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ikinä käyttänyt luomiväripalettia loppuun. Yksittäisiä solonappeja kyllä...veikkaan että paleteista Diorin Night Dust on eniten kulutettu :)

      Poista
  15. Ooh, loppuunkulutettu poskipuna, iso hatunnosto siitä! Mäkin oon haaveillut kyseisestä saavutuksesta, mutta ei tuu kyllä toteutumaan ihan lähivuosina :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D joka päivä kun laittaa samaa niin kyllä se joskus loppuu...

      Poista

Kiitos kommentista <3