torstai 8. kesäkuuta 2017

Jeffree Star Androgyny paletti

Jeffree Starin meikit rantautuivat Suomeen, kun Oletkaunis.fi -verkkokauppa otti ne haltuunsa. Kyseiseen ihmiseen ja hänen tekemisiinsä en sen ihmeemmin ole ottanut kantaa, tiedän tyypin mutta en ole seurannut Instassa tai missään. Meikit on suunnattu värejä pelkäämättömille ja Jeffreellä on tosi makeita mattahuulivärejä! Mulla on muutama ostoslistalla, saa nähdä miten pitkään pystyn vastustamaan kiusausta...

Jeffree Star Androgyny

Jeffree Star Androgyny

Paletti tulee ruskeassa pahvissa. Paletti itsessään on krokokuvioinen ihana pinkki, ohut ja littana malliltaan. Hyvä kädessä ja paletin peili on sopivan mallinen. Ei vie kamalasti tilaa meikkilaatikossa koska litteyden puolesta menee pieneen tilaan. 

Jeffree Star Cosmetics Androgyny palette

Äitienpäivänä huomasin verkkokaupan -10% alen. Olen miettinyt Androgyny palettia jonkun aikaa ja yhtäkkiä huomasin kiusauksen kasvavan liian suureksi. Pakko oli tilata, ale se on pienikin ;) paletille taisi jäädä n. 45 euroa hintaa postareineen. Tilaus tuli päivässä perille ja oli kyllä erinomaisesti pakattu. Paletti oli vielä suurempi kuin luulin! Joten tilauksesta jäi tosi positiivinen mielikuva ja tilaan Oletkaunis.fi:stä toisenkin kerran. Haluan kannattaa Suomalaisia verkkokauppoja joten en edes katsellut onko tämä muualla sen halvempi.

Jeffree Star Androgyny palette swatches

Jeffree Star Androgyny palette swatches

Androgyny ei kyllä ole ujoille ja värejä arastaville. Minä kiinnitin huomion oikean alakulman petrooleihin ja ihastuttavasti nimettyyn armeijanvihreään. Kaikki armeijajutut ja -kuosit ovat lähellä sydäntäni, armykuosi on kuulunut lempivaatteisiini jo ylä-asteelta asti.
Myöskin punaiset ja oranssit ihastuttivat. Oikeastaan paletissa ei ollut yhtään väriä josta en tykkäisi. Katsoin swatcheja ja luin arvosteluja. En kyllä yhtään pettynyt ostokseeni, paletti on aivan ihana ja odotusten arvoinen!

Tein tottakai pari meikkiä...tässä käytin luomella sävyä Military, loppuluomella ja luomivaossa Swallow. Varjostuksessa Poison. Ihan luomen sisänurkassa Frosting.
Häivytyssävyähän tässä ei ole joten sen hain Lily Lolon Ivory Tower solonapista. Rajaus Yves Rocherin eyeliner ja ripsissä Lumene Deep Impact. Kulmissa Dermosilin kulmakynä ja Make Up Storen Tri Brow kulmapaletti.

Jeffree Star Androgyny makeup

Jeffree Star Androgyny makeup

Nämä mattavärit eivät ole kovin helppoja. Ne vaativat silmää, hyvät siveltimet ja häivytystaidot. Ensimmäinen testimeikki meni ihan överiksi ja oli pakko ottaa väreistä kiinni kevyemmällä kädellä. Mieluummin vähemmän kuin enemmän, aina saa häivyteltyä mutta liian meikin joutuu pesemään kokonaan pois. Onneksi aloitan meikkaamisen aina silmistä!

Kultaa ja punaista sisältävässä meikissä luomen sisänurkassa ja kulmaluulla Lily Lolon Ivory Tower. Frosting luomella, Androgyny lopulla luomea ja Fetish varjostuksessa. Kulmat ja ripset samat kuin yllä

gold red makeup

gold red makeup

Mutta mattavärit ovat kerrassaan ihastuttavat. Paletista löytyy toki myös sitä hohtoa ja satiinisuutta. Tässä on hyvin suunnitellut värit siinä mielessä että hohdon saa liikkuvalle luomella ja mattaa sitten varjostuksiin. Kaikki värit ovat äärettömän pigmenttisiä enkä paletista löydä mitään valittamista.

Kolmannen meikin tein oranssin ja ruskean sävyillä. Lily Lolo taas häivyttää, luomella Déja Vu, ulkonurkassa Dominatrix ja varjostuksessa Charm. Kulmat meikkasin Anastasia Beverly Hilss Dipbrow Chocolatella joka on jees, mutta kuvissa tuo alaraja erottuu. 

Jeffree Star Androgyny

Jeffree Star Androgyny palette

Olen siis ihan lovena tähän palettiin ja täysin tyytyväinen ostokseeni. Oli vähän kallis mutta pitää yrittää olla ostamatta muuta :D

Oletko sinä jo hurahtanut Jeffree Starin meikkeihin? Olisko tää sun paletti?

32 kommenttia:

  1. Jeffree who? 😂 oon ihan out skenestä näköjään...
    Kauniita väriyhdistelmiä osaat tehdä

    VastaaPoista
  2. Värit on kyllä mielettömän intensiiviset ja hienot, vow! Varsinkin ylemmän rivin deja vu ja alemman rivin fetish:) Ja upeat meikit<3
    Mulla välillä tulee hinku tilata joku niistä Jeffreen highlightereista, mutta kun ne on niin helskatin isoja, semmosia limpun kokoisia kiekkoja, niin oon jättänyt hinkuamisen silleensä;) Ja kun on highlightereista ennestäänkin muutama...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en minäkään niitä, liian isoja ja kalliita kun ei saa sitten ikinä kulutettua loppuun :)

      Poista
  3. Tosi kivoja meikkejä! Mulle ei tosin näin voimakkaat sävyt tulisi käyttöön kuitenkaan. :) Mutta yksi Jeffreen mattapuna mulla on ja se on kyllä aika kiva ja rohkea, vaikka ei ole missään päivittäisessä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mattapunia meinaan muutaman ostaa kunhan täydentävät varastoa!

      Poista
  4. Oo, ihania meikkejä jälleen! Paletti on todella hieno, mutta multa varmaan jäisi suurin osa käyttämättä. Olen juuri sellainen turvallinen meikkaaja. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä paletti kyllä vaatii vähän näkemystä, värit ovat myös niin pigmenttisiä että mullakin meni aika pitkään häivytellessä :)

      Poista
  5. Vois olla mun paletti, tykästyin tän sävyihin enemmän kuin Jeffreen ekaa Beautykiller-palettiin (sitäkään mulla ei tosin siis ole). Seuraan Jeffreeta YouTubessa ja Instassa, ensin inhosin mutta nyt oon kovasti lämmennyt :) Nestemäiset huulipunat ei nappaa mua, mutta niissä on kyllä kauniita sävyjä. Ehkä joskus tuun hankkineeksi jotain ko. merkiltä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin, jotenkin tämä oli heti sellainen "Pakko saada" ;) mä olen tosi ihastunut mattahuuliin tätä nykyä joten on niitä pari hankittava ;)

      Poista
  6. Ompas kiva paletti, kauniit sävyt varsinki Charm ja Military ja nuo kimmalteiset. Varmasti saa taiottua vaikka minkälaisiä silmämeikkejä. Ihan outo merkki, mutta täytyypä tutustua lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi monipuolinen paletti jos rakastaa voimakkaita ja värikkäitä meikkejä :)

      Poista
  7. Siis ihan mielettömiä meikkejä, varsinkin tuo keskimmäinen sävymaailma iskee tällä hetkellä lujaa itseeni. Olin muuten aina ajatellut, että tää paletti olisi jotenkin ihan sua ja sun tyyliä, joten oli hauska nähdä se sun blogissa vihdoin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, tämä kyllä on tosi mieleinen ja olin onnellinen kun tuli ostettua pitkän harkinnan jälkeen :)

      Poista
  8. Toi charm,huh miten ihana sävy. Itehä bongaan vaan sävyt sävyinä ku en osaa luomia meikata yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nämä on ihania värejä luomellekin väritettynä ;)

      Poista
  9. Tää on kyllä ihan sun paletti! Kauniita meikkejä olet tehnyt. Mun suosikki on ehkä se oranssisävyinen - jotenkin raikas ja tuo silmien sävyn kauniisti esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) oranssia meikkiä taisin käyttää parina päivän putkeen joten se oli minustakin hyvännäköinen ja mulle sopiva meikki :)

      Poista
  10. Pitää matkia tuo eka meikki, ihania! Ja oon tykänny kummastakin paletista kovasti.

    VastaaPoista
  11. Mä oon himoinnut Jeffree Star meikkejä, mutta vielä en ole niitä ostanut (vaikka houkutus onkin suuri) ♡

    VastaaPoista
  12. Mielenkiintoisia värejä ja yllättävän monipuolinen paletti. Tuo vaalea oranssi on mun suosikki, kun olen nyt höpsähtänyt oranssiin luomiväriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssit on ihania ja sopivat sinisille tai vihreille silmille :)

      Poista
  13. Noi petroolit ei niin tuntunut omalta, mutta tossa sun meikissä näytti kivalta! Tämmösiä sävyjä on niin paljon kertynyt, et ei vaan raaski ostaa uusia. 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tämä oli sellainen kokonaisuus että ei vaan voinut vastustaa ;)

      Poista
  14. Kiva paletti, vaikka en hintansa puolesta ostaiskaan. Mulle tuli taas kasa highlightereita. :D
    xx

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3