maanantai 1. elokuuta 2016

Color Club Heat Index Collection Swatches

Sain CesarsShopista kuvattavaksi jännääkin jännemmän Color Club kokoelman; Heat Indexin! Kun lämpötila kohoaa, lakan väri vaihtuu! Lakka reagoi lämpötilan vaihdoksiin, lämpimässä se on vaaleampi ja kylmässä tummempi. Minä olen höperönä väriä vaihtaviin kynsilakkoihin. Minulla on Ruby Wingin uv-valossa väriä vaihtavia sekä Dance Legendin Thermo lakkoja. Tosi kiva nähdä millaisia Color Clubin Thermot ovat. Näissä on kyllä kunnon kesävärit ja värien vaihtuminen näyttää siistiltä. Piti rueta swatchaamaan heti lakat saatuani, ei vaan malttanut odottaa :)

potretti II.ORF

Lakoissa on jellymäinen koostumus, osa peittää paremmin ja osassa jäävät kärjet kuultamaan. Luulen että lyhyet kynnet peittyvät jo kahdella kerroksella. Pitkiin kynsiini tarvittiin kolme kerrosta. Lakat levittyvät hieman raidoittuen mutta tasoittuvat pikakuivattajan kanssa. Suosittelen ehdottomasti käyttämään lakkojen kanssa kunnollista aluslakkaa sekä pikakuivattajaa. Itse käytin Essie First Base aluslakkaa ja INM Out The Door pikakuivattajaa.
Lakkojen väriefekti on voimakkaampi luonnossa. Harmittaa vähän miten en saanut sitä kuvattua. Väri vaihtuu niin nopeasti että oli mahdoton saada käsiä kylmästä lämpimään ja asetella kuviin :) näkemissäni swatcheissa on sama, missään ei ole vangittu esim. Sun Kissed Missin voimakkuutta.
Lakkojen korkeissa on tarra joka kertoo väriefektin. Talvella lakat ovat kynnellä kylmän värisiä eli tummempia. Kesällä lämpimän värisiä. Eli tavallaan saat kaksi eri väristä lakkaa yhden hinnalla.

sun kissed picmonkey

Sun Kissed Miss
Karamellimainen värinvaihto, näyttää kauniilta ja luonnolliselta candy liukuväriltä. Liukuu vaaleanpunaisesta pinkkiin. Kuvittelen miten kiva tämä esimerkiksi on leimausten alla? Värinvaihto on voimakkaampi todella kylmässä, kärjet menevät tosi pinkeiksi. Kuviin en ehtinyt tätä efektiä saamaan koska kokeilin pakkasessa miten hienoksi tämä menee! Eli hienompi ja voimakkaampi luonnossa! Kolme kerrosta.

its a sauna picmonkey

It´s A Sauna Out There
Luonnollinen pinkistä punaiseen liukuväri. Hienompi kuin tekemällä tulisi! Wau, ehdoton suosikkini kokoelmasta! Täydelliset värit yhdessä. Kolme kerrosta.

rays picmonkey

Rays The Bar
Luonnollisin värinvaihto, pinkistä oranssiin. Jotenkin hassu efekti koska kylmässä kärki muuttuu hieman vaaleammaksi :D Tämän näin mielessäni trooppisissa kynsissä, leimausten alla. Todella kivan värinen vaikka kuvissa värinvaihto ei hirveästi näy. Kolme kerrosta.

whats picmonkey

What´s Up, Sun?
Ihan nimensä veroinen! Jo levittäessä huomasin että ahaa, nyt mennään paremmin väriä vaihtaviin. Eli jo levitysvaiheessa kärjet ovat oranssit ja kynsi keltainen. Efekti pysyy sisätiloissa eikä heti vaihdu yksiväriseksi. Tosi ihana ja kesäinen jaffalakka! Tämän päälle vaan hedelmäleimaukset :D Kolme kerrosta.

im not picmonkey

I´m Not A Temp
Kaunis omenanvihreä joka vaihtaa väriä tummempaan vihreään. Efekti näkyy selkeästi ja lakka näyttää tosi hyvältä, koska ei jää läpikuultavaksi. Sisätiloissakin välillä kaksivärinen, välillä ihan vihreä. Kolme kerrosta.

diva picmonkey

Diva Fan
Hempeä baby blue joka vaihtuu kärjistä tummempaan vaaleansiniseen. Efekti alkaa näkymään jo levitysvaiheessa sisälämpötilassa. Kuin pilvinen taivas! Välillä ihan tummansininen kärjistä, välillä liukuu keskisinisen ja vaaleansinisen välillä. Aika hieno kyllä :) Kolme kerrosta.

belly picmonkey

Belly Flop

Vitsit tämä on hieno!! Jo levitysvaiheessa lakka meni pinkiksi kynneltä ja violeteiksi kärjistä. Tämä oli ennakkosuosikkini ja ehdottomasti kokoelman hienoin lakka! Voi kun kaikki olisivat muuttaneet väriään näin mahtavasti. Hieman erikoinen levittää koska muuttaa väriä koko ajan. Erilainen koostumus kuin muissa lakoissa, "smoothimpi" ja nopeammin kuivuva. Kolme kerrosta.

Mulle jäi hyvä mieli kokoelman swatchaamisesta. Minulla oli ostoslistalla vain yksi lakka mutta yllättäen tykkäsin sitten kaikista. Jokainen on erilainen keskenään, mikä minusta oli kiva. Harmittelen vain että en saa kuvissa näkymään lakkojen mahtavuutta, mutta ehkä onnistuin edes vähän?
Koostumus ei ole huono, se vain vaatii sen hyvän aluslakan ja pikakuivattajan. Suosi paksuja kerroksia äläkä jää paikkailemaan kaljuja kohtia. Levitä vaan toinen reilu kerros päälle. Anna kuivua ja laita vielä pikakuivattaja. On makuasia, tykkääkö enemmän väriä vaihtavista vai hieman hillitymmästä. Luulen että minulla on jokaiselle eri käyttötarpeensa, hillityimmille koristelujen alla ja räväköille ihan yksinään käytettynä. IHANIA KESÄLAKKOJA!!!

potretti I.ORF

Color Clubin lakoissa on 3-free koostumus eikä niitä testata eläinkokein. Heat Index lakat maksavat 12,90 e / 15 ml pullo. Veikkaan että parhaat värit loppuvat nopeasti ja hophop nyt tilaamaan :)

Color Club Heat Index kokoelma / CesarsShop, saatu

Mitäs sä tykkäät näistä? Näyttääkö värinvaihto hyvältä vai ovatko Thermolakat sinun juttusi ollenkaan?


28 kommenttia:

  1. Oo, onhan nämä kyllä kaikki tosi herkullisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakaan ei ollut yhtään huonoa. Rays The Barin värinvaihto oli huomaamattomin mutta nätin värinen ilmankin :)

      Poista
  2. Sauna-lakka nyt olis saatava jo ihan nimensäkin puolesta. :D What`s Up, Sun? on makea "lämmitettynä", tulee mieleen joku cocktail.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sauna-lakka on vähän kuin Color Clubin suomilakka :) mullekin tuli mieleen cocktailit ja jaffalimu, tosi hauska lakka kyllä!

      Poista
  3. Kivat swatchit! Onhan nää lakkoina ihan hauskoja, mutta ehkä ei niin hauskoja että ymmärtäisin miksi nämä maksavat enemmän kuin normi Color Clubit... Eräissä video-swatcheissa myös mainittiin monessa olevan aika vaisu värinvaihtoiefekti, Belly Flopissa vissiin kuitenkin paras, niin mun mielestä saman efektin saa varmemmin tehtyä liukuvärjäyksellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onhan Halo Huesitkin ja Oil Slickit vähän kalliimpia kuin normi CC:t. Korkki on näissäkin erilainen kuin normeissa. Kaikilla CC jälleenmyyjillä nämä erikoisemmat kokoelmat ovat kalliimpia, ovat varmaan hinnakkaampia hankkia myyntiin :)
      Käytin käsiä pakkasessa ja väri vaihtui hurjana. Luonnossa se ei mene niin voimakkaasti enkä voinut kuvata käsiä pakkasessa :D mä katsoin kanssa jonkun videon ja siinä swatchaaja sanoi että pidemmissä kynsissä efekti on hienompi. Toki saa liukuvärjäyksellä mutta onhan nämä hei erihauskoja :)

      Poista
  4. Uiiiih! Sauna ja Belly tänne, kiitos :). On ne kaikki kyllä ihania. Oon samaa mieltä, että termolakkoja on ihan kamalan hankala kuvata niin nätteinä kuin ne oikeasti on. Yritän aina juosta vesihanan alta suoraan kameran eteen mutta varsinkin kesähelteillä sormet on niin lämpimät, että väri ehtii muuttua takaisin. Pitäis varmaan ottaa joku jääkuppi kameran viereen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yritin ensin kylmän veden kanssa mutta eihän siitä mitään tullut. Kun oli niin pirun kuuma sisällä :) Sauna ja Belly on minunkin suosikit <3

      Poista
  5. Miksei noista paria vois ostaakkin jo ihan kivan värinsä vuoksi vaikken thremo-lakkojen perään olekkaan. Tosi herkut värit kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei kauheasti thermoja ole. Enkä minäkään hirmu fani ole mutta nämä värit iskivät! Niin hienoja <3

      Poista
  6. Aaaaaargh oon aivan heikkona tälläsiin! :o Tosi upeen näkösiä ja talvella mahtaa olla upeita ku ulkolämpötila on niin erilainen sisälämpötilaan verrattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, talvellahan nämä on taas ihan erivärisiä <3

      Poista
  7. Belly Flop ja Diva Fan tuli ostettua, mutta ne on menossa uudelle omistajalleen. Koostumus on se joka minua tökkii, kun ei omia kynsiäni peitä. Toivottavasti näistä ei kovin nopeasti tuo efekti katoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet tykännyt mutta jospa ne saisivat uuden rakastavan omistajan :) mulla peitti kunhan kerrokset ovat paksuja eikä jää tasoittelemaan lakkaa sen enemmän. En usko että katoaa, ainakaan Ruby Wingeistä ei ole kadonnut vuosien saatossa. Joskus oli Nubarin Thermoja ja nyt pari DaLea, niissäkin on efekti pysynyt :)

      Poista
  8. ÄÄH! ihania viimeinen varsinkin. Tässä olis tumpelolle liukuvärilakka :D Hitsi kun en viitsis yhden lakan takia tehdä tilausta.

    VastaaPoista
  9. Ihania ovat :) Tuon Belly Flopin taidan hommata :P

    VastaaPoista
  10. Diva Fan ja I'm Not a Temp on mun lempparit :) sun swatchit on aina niin selkeitä ja kivoja lukee, iso peukku !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 minusta Temp on jotenkin tosi makea ja hauska :)

      Poista
  11. Kiitos nopeasta swatchpostauksesta! Mulla oli pienet odotukset näiden suhteen mutta tuli sitten pettymys. Ehkä vain odotin liikoja koska en oo yhdelläkään thermolakalla koskaan lakannut. Mutta tuo keltainen ja viimeinen on mun suosikit näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaapa hyvä :) minä olen kokeillut oisko neljän merkin thermolakkoja. Kaikissa on ollut tämä idea että kärjen väri vaihtuu. Näissä muutamassa vähän voimakkaammin, osa on miedompia :) väreiltään nämä kuitenkin ovat ihan parhaita :)

      Poista
  12. Vitsit miten kivoja noi kaikki pinkit, oranssi ja vihreä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3