sunnuntai 14. elokuuta 2016

piCture pOlish Holo Sphere

Uusista Picture Polish lakoista esittelen tänään Holo Spheren.

Holo Sphere ihastutti välittömästä mutta mietin tarvitsenko sitä. Mulla nyt kuitenkin on tämän värisiä mutta onko niitä ikinä liikaa... sain sen esiteltäväksi blogiin joten kyllähän se tervetullut oli. Enkä kyllä pettynyt. Holo Sphere peittää kahdella kerroksella, koostumus on tosi paksua ja pigmenttistä. Tämän kimallus on melkeinpä käsittämätöntä; siinä on scattered holoa, pyöreitä hologlittereitä ja violettia microglitteriä. Pohjaväri on musta ja tämä ei tarvitse alleen toista mustaa lakkaa.

P8060182.ORF

P8060227.ORF

Tuli vaan mieleen että tämä muistuttaa tosi paljon Charming Starry Skyta, onko minun lakkani siis kopioitu O_o no ei, ihan mahdottomuus on varmaan keksiä lakkaa millaista melkein ei olisi olemassa. Mutta tämä on kuin Charming Starry Sky, ilman tähtiä tietysti. Pohja on hyvin samanlainen. 

P8060245.ORF

P8060248.ORF

Tästä tuli myös mieleen Dance Legendin Anna Gorelovan Sage lakka. Siinä on samanlainen turkoosi glitter kuin mikä erottuu hennosti Holo Spheressä. 

P8060180.ORF

P8060201.ORF

Jos siis tykkäät tähtitaivaslakoista niin todellakin tykkäät tästä! Tuntuu etten saanut kuvattua tämän ihanuutta, kamera ei tarkenna kunnolla siihen kaikkeen kimallukseen! Mutta jos siis tykkäät tälläisistä ja mustista lakoista, takuuvarmasti pidät tästä!
Koristeluissa siirtokuvia ( ei noita mitä kuvassa, vaihdoin viime hetkellä toisiin ) ja Rock Nail Star vinyyleitä. Kynsi lakattu ensin valkealla lakalla, laitettu vinyyli päälle, lakattu taas mustalla ja sitten laitettu water decals tarra. Rock Nail Star vinyylien tutorial tässä.
P8060153.ORF

piCture pOlish lakat / CesarsShop, saatu
Rock Nail Star vinyylit / CesarsShop, saatu
Inm Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop
MoYou London Black Knight / CesarsShop
Essie Blanc / CesarsShop

Hankitko Holo Sphereä? Miltä lakka näyttää, voisitko tykästellä siitä?

9 kommenttia:

 1. Kaunis lakka ja kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Olen tässä ihmetellyt, miksi siun postauksia ei ole tullut ja ilmeisesti Bloggerilla on taas jotain ongelmaa, sillä tämä postaus tuli vasta iltamyöhään esiin (klo 22.00).

  Tämä olisi ollut ehkä ainoa kiva tästä PiPo -kokoelmasta, mutta ei kuitenkaan sykähdyttänyt niin paljoa, että lakkavarastoon eksyisi. Simply Nailogicalilla taitaa olla joku mustan lakan vaihe menossa, kun FUNeissakin tuli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täääh? Mitä ihmettä? Kyllä nää kaikki on normisti klo 6 ilmestyneet :/ mustat lakat on ihania ja aina joutuu ostamaan..lompakko kiittää :)

   Poista
 3. Mä ehdin jo kans lakata Holo Spheren kynsille ja mulle tuli mieleen kyllä myös Charming Starry Sky. :) Mutta onhan glitterit lakoissa nyt sentään hieman erilaiset, joten ei ne identtisiä kuitenkaan ole. Mutta molemmat kaksi lakkaa ovat ehdottomasti mun mieleen. Jännä miten ihastuin Holo Sphereenkin heti sen nähtyäni, vaikka esimerkiksi saman merkin Live Love Polish, Saphira ja Cabaret on vähän vastaavilla glitter-koostumuksilla ja tummina sävyinä olleet ihan epäkiiinnostavia meikäläisittäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla LLP, Saphira ja Cabaret, kaikki tosi mieleisiä mulle :) ei ne tosiaan ihan samanlaisia ole, tähdet puuttuu ja glitter on erilaista. Mutta tähtitaivaslakkoja ei ole ikinä liikaa ;)

   Poista
 4. Ihana ja niin on sinunkin lakkasi (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3