torstai 4. elokuuta 2016

Värikäs ranskis lyhyille kynsille

Tai lyhyille ja lyhyille...minä lyhensin kynsiäni ja nyt ne vaikuttavat lyhyiltä :) kun kynteni ovat lyhyemmät, suosin ranskalaista manikyyriä. Kesällä innostun tekemään sen vaikkapa neonlakalla.

P7150067.ORF

Käytin ihanasti hohtavaa purplea Color Club Right Onia. Se peittää kahdella kerroksella ja on yksi upeimpia lakkoja kokoelmasta Tein ranskiksen vinyyleillä jotka toki ovat nopeammat kuin kärjen lakkaaminen käsin. Rajasta ei tullut ihan täydellinen joten pikkuisen Color Clubin Pinspiration glitterlakkaa, joka on uudesta The New Rules Of Engagement kokoelmasta. Käytin myös perinteisiä kynsitarroja.


P7150076.ORF

Kynsitarrat oli helppo irrottaa ja kiinnittää kynnelle. Nämä ovat Natural-merkin kynsitarroja, tuntuvat olevan vähän laadukkaampia ja parempia tarroja. Päällyslakaksi Glisten & Glow HK Girl. Sitä levittäessä tajusin että Hei, sä levität nyt pikakuivattajaa tarrojen päälle! Olin että voi prkl jos kynnet meni nyt pilalle!


P7150057.ORF

Mutta eipä mitään, tarrat eivät reagoineet pikakuivattajaan mitenkään. Laitoin kyllä ohuen kerroksen ja aamulla vielä kerroksen normaalia päällyslakkaa. Huh, onneksi kynnet eivät menneet pilalle kun muuten olivat kivat ja mieleiset :) mutta tuo kynsien lyhyys ja nakkisormet...en vaan jotenkin itse kestä :) voi kun kynnet pysyisivät koko ajan hyvässä mallissa eivätkä kasvaisi liian pitkiksi jotta niitä ei tarvitse pätkiä :) #beautybloggersproblem

P7150005.ORF

Pidin näitä kynsiä neljä päivää. Uusi ennätys...neljäntenä päivänä muutamasta tarrasta oli lähtenyt timantti ja yksi kulma repsotti. Pakko kyllä todeta että on laadukkaita tarroja. Eivät muutu sellaisiksi ärsyttäviksi tahmeiksi tai repeä jotenkin törkyisästi pois. Ihania tarroja, kiva näitä on käyttää pitkästä aikaa ;)

Naturel tuotteet / Kauneutta.com, saatu
Color Club Pinspiration / CesarsShop, saatu
Color Club Right On / CesarsShop, saatu


Onko teillä tälläisiä kestämättömiä kynsihetkiä, kun toivot vaan että ne kasvaisivat äkkiä pidemmiksi?

22 kommenttia:

 1. Sulla taitaa olla vähän kompleksi että olis nakkisormet. No ei oo. Höpsö olet 💜 jouduin just vetää omat kynnet todella lyhyiksi. En mä sitä sen enempää mieti. Joskys on vaan pakko. Toki ymmärrän että sulle ne on työväline 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti on :) haluaisin nätimmät kynnet ja sormet...kun mulle ei sovi näin lyhyet kynnet ;) kyllä nekin nätit on mutta ei itsellä.

   Poista
 2. Ihanat!
  Täällä sama juttu kynsien pituuden suhteen. Nyt kun oli hetken geelikynnet ja vaikka kuin ne oli Bio sculbturen, niin ne meni huonommaksi pois otettaessa ja nyt ne ovat noiden nakkisormien päissä, oikeassa vielä lyhyemmät.
  Onneksi ne tässä tapauksessa kasvaa nopeasti, kun kuun lopun juhliin pitäs saada ne pidemmiksi ja nakkisormet poistumaan.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos mulla ei kynnet kasvaisi niin geelit varmasti ottaisin. Tai alkaisin opetelle tekemään itse :)

   Poista
 3. Mulla jostain syystä viime aikoina on molempien käsien keskisormien kynnet lohjenneet niin, että ne on ollut pakko lyhentää aivan-liian-lyhyiksi ja ettei aivan muotopuoli olisi niin pakko oli muitakin kynsiä lyhentää.. Eli kyllä, tiedän hyvin tunteen "miksei nämä jo kasva" kun tätä rumbaa mennyt koko kesän :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi tuota rumbaa koko ajan ellen olisi löytänyt Trind Nail Repairia <3 kynnet ei enää liuskoitu tai hapristu :)

   Poista
 4. Siis tämähän on todella nätti ja tyttömäinen. :) Tämä voisi olla ihan komia myös musta-valkoisena versiona (jos siis osaisi tehdä). Itselleni ei jotenkin istu nuo tyttömäiset värit, siksi olen noista vähän kade. Joku viikko sitten laitoin vähän tyttömäistä ja joku sanoi heti, että hei, sä olet kyllä niin rock että ei noi ole yhtään sua. Vai niin. :D
  Yksi kysymys pikakuivattajista, jos sallit. Itse harvoin sitä käytän, mutta jos käytän, joten tuntuu että kynnet/sormet pitäisi pestä pikakuivattajan jälkeen? Jotenkin jää sellainen tahmainen kerros tai sitten vaan luulen. Siis ennen seuraavaa kerrosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tasmis! Sulla kyllä on tuollaisia mustia kynsiä mutta kivoja nekin on ;) Te vaan kyllästyisitte jos minä tekisin koko ajan tummia ja unohtaisin värit kokonaan. Tykkään siis värikkäistä mutta musta ja hyvin tumma väri on enemmän minua.
   Mulle ei jää sellaista tunnetta. En myöskään käytä pikakuivattajaa kerrosten välissä. Aina vaan päällimmäisenä kerroksena tai koristeluja pohjana tietyissä tilanteissa :) mutta kynnethän voi aina pyyhkiä Cleanerilla, CesarsShopissa on ainakin on myynnissä. Se pyyhkäisee sen tahman pois geelilakkauksen viimeisessä vaiheessa :)

   Poista
 5. Ihanat kynnet! Ei mulla ollut kuin silloin, kun vielä söin kynsiä, että ne kasvaisi. Nykyään on se ärsytys, että kasvavat liian nopeaan, enkä inhoa mitään niin paljon kuin niiden lyhentämistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkin olen muuten entinen kynsiensyöjä ja -nauhojen repijä. Can you believe it? Lyhentäminen on hanurista koska sitten ne on tälläiset töppänät.

   Poista
 6. Niin upeat! Hah mun kynnet on aina liian lyhyet ja jos ne jopa kasvaa pitkiksi joku nurkka napsahtaa ja se oli siinä sitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, se on kyllä ärsyttävää. Jos haluat kasvattaa niin hyvästä aluslakasta on paljon apua :)

   Poista
 7. Eihän nuo oo lyhyet! :) Tai siis, riippuu toki mihin on tottunut. Jos mulla ois niin pitkät kynnet, olisi varmaan tosi outo olo. Mä pidän aina superlyhyinä kun ovat muuten tiellä ja ärsyttää... Ärsyttää muös ainainen lyhentäminenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinä meikkaat asiakkaita...siinä mielessä lyhyet kynnet on paremmat. Pelottaisi itseä lähestyä kotkankynnellä asiakkaan silmää :)

   Poista
 8. Miten niin lyhyet kynnet!? :o :D Mulla tuo mitta olisi jo todella pitkä :D

  VastaaPoista
 9. Mä haluaisin että kaikki sormet ja kynnet olis identtisiä ja näin ollen ne lyhyenäkin näyttäisivät söpöiltä.
  Ihana lakkaus, räväkkä ja herkkä yhtäaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tapana pitää ne samanpituisina. Onneksi pitkään aikaan ei ole sattunut katkeamisia, se olisi kamalaa jos yksi pitäis lyhentää :/

   Poista

Kiitos kommentista <3