sunnuntai 7. elokuuta 2016

Minäkö teini-ikäinen; Nailmoji kynnet!

Kun näin ensikertaa näitä Color Clubin Emojilakkoja, en tiennyt mitä ajatella. Ne oli samaanaikaan järkyttäviä, hassuja mutta kiehtovia. Nämä eivät todellakaan ole tyyliäni enkä edes ajatellut että nämä tulevat suomeen myyntiin. Ajattelin näiden olevan ulkomaan hassutuksia. Mutta Satu ottikin niitä Cesarille, jopa 12 erilaista väriä! Minä sain valita yhden testiin ja otin sävyn TTYL. Olen muuten niin Keijo että minun pitää googlettaa mitä nuo lyhenteet tarkoittavat :) emojit sentään ymmärrän *itkunauru-emoji*

P7310041.ORF


Näitä on siis 12 eri sävyä, 6 hillitympää ja 6 neonsävyistä. Kaikissa on läpikuultava pohja ja aina joku tietty väri, jonka värisiä glittereitä lakassa on. Emojit on aina saman värisiä ja esittävät hymiötä, pusuhuulia, kummituksia, sydämiä ja KAKKAKIKKAREITA!!! Kyllä, luit oikein! OMG O_o

P7310047.ORF

P7310009.ORF

Emojikynsiä lähdin tekemään neonlakkojen kanssa. Tuntui että nyt pitää tehdä niin ylimenevät ja kasarit että niistä tulee hauskat, ei mitenkään klassisen hienot :)
Käytin valkeaa OPI Put A Coat On lakkaa ja OPI Neonlakkoja. Ja nämä kynnet ei sitten yritäkään olla mitenkään hienot ja taidokkaat. OPI mini neonlakat levittyvät ihan karsean huonosti ja se kyllä näkyy...

P7310038.ORF

Pikkurilli ja peukalo Life Gave Me Lemons, nimetön Push & Pur-Pull ja etu-keskisormi You Are So Outta Lime! Peukalon leimaus CesarsShopin C1 laatasta, ei enää myynnissä. Muissa kynsissä Inm Out The Door, leiman päällä Glisten & Glow HK Girl.

P7310027.ORF

Color Club Nailmoji lakat / CesarsShop, saatu
Inm Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop, ostettu itse

P7310013.ORF


Sanokaa nyt mitä mieltä olette näistä nailmoji lakoista?

24 kommenttia:

 1. Olen hiljaisen hämmentynyt. Tää ei nyt ehkä ole ihan mun juttu, mutta voi olla hitti 20 vuotta nuorempien keskuudessa... Mutta ei kai kynsilakan ihan niin vakava asia kuulu ollakaan. Ihan hauska idea ja muuten tykkään kyllä indietyylisistä glittereistä, missä on seassa mahdollisimman paljon kaikkea härpäkettä. Mun makuun vaan niiden härpäkkeiden pitäis väreiltään sointua yhteen.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaisen hämmentynyt on osuva ilmaisu :) kyllä tätä voi kokeilla, nuo naamahymiöt on kivoja. Nuoremmat varmasti tykkää :)

   Poista
 2. En mäkään noita lyhenteitä ymmärrä, joten itsekin piti googletella mitä tuo TTYL oikein tarkoittaa :D
  Kyllähän nuo aika veikeitä on, hauskaa vaihtelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ihan peruslakka ollenkaan. Pirteitä ainakin ja näistä tuli kyllä hyvälle tuulelle!

   Poista
 3. Haluun tollasen ihan kakkojen takia!

  VastaaPoista
 4. Hämmentävän hauska lakka! :D

  VastaaPoista
 5. Voisin kuvitella lakkaavani tuolla jos mieli on maassa- noita katsoessa alkaa hymyilyttää. Ei tuo lakka tietty ihan joka tilanteeseen sovi, mutta miksi pitäisi?
  -Sara-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tuota aina niin vakava tarvii olla. Joskus voi hassutella :) minua nauratti nämä kynnet, ne oli niin hauskat!

   Poista
 6. Voi apua, kakkakikkareet kuulostaa niin mun jutulta. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD sitten vaan ostamaan, mikä 12 vaihtoehdoista olisi sun kakkakikkarelakka?

   Poista
 7. Oi oi, mun pitää saada yksi puteli hymiölakkaa! Tää on hauska! Laittaisin huonona päivänä kakka-lakkaa keskisormeen jota sitten hienovaraisesti esittelisin maailmalle hiljaisen protestin merkiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D minua niin naurattaa nämä kommentit, tuohan on ihan mahtava idea!!

   Poista
 8. Tähän kommentoin että
  😂😄🙈👍

  VastaaPoista
 9. Nää emojit oli kyllä ihan huippuja! Mullakin on yksi noista lakkoista! Kokeilin vähän varovasti laittaa noita hymiöitä kynsille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun näitä saa laitettua nätisti ja aseteltua hymiöitä vaikka yksittäin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3