torstai 18. elokuuta 2016

Pinkit viidakkoholokynnet

Olen sanonut etten enää pidä niin kauheasti vaaleanpunaisista lakoista. Mutta nyt tuli sellaiset kynnet että wau! Halusin käyttää jälleen kerran jotain hololakkaa, tänään vuoron sai Color Clubin Halo Hues Miss Bliss.

P7270049.ORF

P7270070.ORF

Halo Huesit on siitä helppoja että ne levittyvät nätisti kynsille, kuivuvat hyvin nopeasti ja peittävät maksimissaan kahdella kerroksella. Ne eivät leviä kynsinauhoille joten siistittävää ei jää melkeinpä yhtään. Ja lakka itsessään on niin näyttävä, ettei se kaipaa kummempia koristeluja.

P7270058.ORF

P7270077.ORF

Mutta kun kyse on minusta, vähemmän on enemmän. Otin joskus Hypnotic Polishin tilauksessa sellaisia Milvejä joita ei suomesta saa. Tykkään eläinkuosista joten nämä viidakkohenkiset kukka-eläinkuosi Milvit oli pakko saada! Nämä on kyllä aivan ihkut! Laitoin nimettömään ja peukaloon Milvit, keskisormeen taiteilin erilaisista timskuista tuollaisen rykelmän. Nämä timskut on varmaan jostain eBaystä, säihke kyllä sammuu heti päällyslakan alla. Näistä häviää hologramminen väri ja kimallus. Jos siis tekisin kynsiä asiakkaille, ostaisin kyllä oikeasti hyviä timantteja. Milveistä tuli muuten mieleen, en ole tainnut mainita että ne sopivat tavan kynsilakan kanssa mutta myös geelilakan sekä rakennekynsien koristeluun.

P7240006.ORF

Miltä pinkki näyttää pitkästä aikaa minulla?

20 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta. Ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana holotus ja onks toi pompiainen tossa kukassa? Kiva tietää että Milvejä voi käyttää geelilakan kanssa, just nimittäin mietin kun tein systerille hääkynnet että voiko Milvin päälle laittaa UV-kovetteista päällilakkaa mutta ei viititty siinä alkaa testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se :) joo voipi laittaa mutta mietin rypistyykö Milv herkästi alla? Se pitäisi testata, laittaa tosi paksu kerros.

   Poista
 3. Tuo hololakka on kyllä niin kaunis! Ja kauniit on kuvatkin! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat kynnet <3 Pure love!! :)

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3