maanantai 8. elokuuta 2016

ABC: Y niinkuin You´re A Doll!

No niin tämä on sitten aakkoshaasteen viimeinen lakka. Loppupään ihme kirjaimia en ala ja Z-lakka olisi sama kuin viimeksi joten lopetan haasteen tähän. Hiphei, sain taas haasteen kuitenkin kunnialla läpi. Mitä teen seuraavaksi vai vieläkö aloitan tämän alusta? Se hyöty tästä on että tulee lakattua niillä vanhoilla lakoilla, mihin ei vaan muuten tule tartuttua.

P7210053.ORF

OPI You´re A Doll! on ihanan uniikki nudelakka. Hiekkanude jossa tosi pientä punaista microshimmeriä. Olen aina tykännyt tästä lakasta. Tämä on tosi vanha mutta ei ole mennyt miksikään. Haiseekin ihan eriltä kuin nyky-OPIt, on lakattava ikkunan äärellä ja pidettävä koira kaukana katkuista ;)

P7210044.ORF

Aluslakkana käytin Faby Nourish aluslakkaa. En käytä kovettavaa aluslakkaa joka päivä vaan välillä jotain hellempää. Faby Nourish kosteuttaa kynttä ja on hyvä liuskoittuville kynsille; ei kuivata vaan kosteuttaa liuskoittuneita kynsilevyjä takaisin yhteen. 5-free koostumus on hellävarainen.
You´re A Doll! lakkaa kolme kerrosta. Laitoin päälle INM Out The Door pikakuivattajan joka kuivattaa kynsilakat jo parissa minuutissa kosketuskuivaksi! Korvaamaton apuri johon voi aina luottaa. Laitan tätä leimausten alle. Nimettömässä OPI Liquid Sand Silent Star Go By.

P7210063.ORF

P7210056.ORF

Etu- ja keskisormen leimat tein uudesta MoYou Londonin Flower Power laatasta. Tällä kertaa iso silikonileimasin toimi moitteetta, taidan päästä sen kanssa yhteisymmärrykseen. Leimat tarttuivat kynteen heti ja onnistuin jopa kohdistuksessa. Jee, minäkin osaan :) tuli kyllä pieni onnistumisen hetki :) ostan aina näitä hankalia laattoja joissa on kohdistettavia kuvioita. Mutta näissä se taito harjaantuu. Kohdistaminen on minulle hankalin homma leimaamisessa ;) leimojen päälle Essie Good To Go joka ei levitä leimoja. En luota tähän monen märän kerroksen kuivatuksessa. Mutta on hyvä pikakuivattaja puolikuivan lakan päälle ja ihan täydellinen leimojen kanssa.

P7210004.ORF

Faby Nourish aluslakka / Kauneutta.com, saatu
MoYou London Flower Power 14 / Hypnotic Polish
Marshmallow XL leimasin / Born Pretty Store, saatu
MoYou London valkea leimauslakka / CesarsShop, saatu
INM Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop
Essie Good To Go pikakuivattaja / CesarsShop

P7210010.ORF

Ensin minusta tuntui etten oikein pidä kynsistä. Mutta kun niitä hetken katselin, niin tulin siihen tulokseen että onhan nämä vaan erikivat :) nimettömän tekstuuri näyttää jännän vaaleanpunaiselta nudelakkaa vasten.

Mitäs sinä tykkäilet näistä?

24 kommenttia:

 1. Todella kaunista 😍
  Nimettömän hiekkalakka alkoi kiinnosta eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo, se on muuten aivan ihana hiekkalakka ;)

   Poista
 2. Mun mielestä nämä on tosi sievät! Ihanat hemppiskynnet ♡

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kynnet <3

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit, kävisi ihan morsmaikunkin lakkauksiksi!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :) on muuten jännä että minusta nämä ei olleet mitenkään erityiset mutta tuntuvat miellyttävän teitä. Joskus taas jotkut minusta tosi hienot tuntuu teistä tyhmiltä :D

   Poista
 6. Kauniit on kynnet ja tätä haastetta on hauska seurata, seuraava kierros vain alkamaan :D

  VastaaPoista
 7. Ai että on kauniit, mun Dollini taitaa olla äidillä lainassa, se kyllä tosiaan haisee,mutta siksi juuri kestää aikaa hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niinpä, mutta hyvä että ovat muuttuneet turvallisimmiksi :)

   Poista

Kiitos kommentista <3