lauantai 20. elokuuta 2016

Hienostuneet ranskalaispardit

Olen yrittänyt käyttää vanhoja lakkojani koska mulla ei oikeastaan ole uusia kokeilematta. Tai on muutamia, mutta säästän niitä vähän syksylle. Jos maltan.
Omistan paljon ihania OPI lakkoja ja OPI kyllä on lempimerkkini. Pidän lakkojen nokkelista nimistä, kauniista sävyistä ja hyvästä koostumuksesta. Minusta on myös kivempi käyttää laadukasta kynsilakkaa, elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi huonoihin lakkoihin...

P7250038.ORF

OPI Tickle My France-y on todellinen klassikko. Harmi kun en aikoinaan hankkinut Ranska-kokoelmaa enemmän, olen ehkä nyt myöhemmin syttynyt enemmän murrettuihin syyslakkoihin. Tickle My France-y peittää pitkät kynnet kolmella kerroksella, väriltään se on jännä punertava hiekkanude. Jotenkin lakasta tulee mieleen vaalea suklaavanukas? Tekee kynsistä tosi sirot mutta jotenkin ihosta vähän punaisemman. Hieno lakka kuitenkin ja kivaa omistaa tämä.

P7250030.ORF

Nimettömään Essie Blanc, se on nyt tehokäytössä kun loppuu kohta. Nämä lepardi-Milvit ovat kyllä peittäviä etteivät välttämättä vaadi alleen valkeaa lakkaa. Laitoin keskisormeen kultaiset kolmioniitit. Päällyslakkana Inm Out The Door pikakuivattaja joka on ehkä parempi Milvien kanssa. HK Girl tahtoo joskus sulattaa tarraa, Inm on vähän ohuempaa. Pitää vielä testailla lisää!

P7240002.ORF

Mitäs pidätte minun French-Pardeistani? 

22 kommenttia:

 1. Omaan silmääni sinulle sopii nätisti tuon lakan sävy. Olet muuten maininnut, että vanhemmat lakat on vähän eri aineksista tehdyt. Osaatko sanoa, mistä lähtien suunnilleen Opin lakat ovat samaa laatua kuin nykyään? Minua kiinnostaisi esim. Saksa-kokoelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en osaa sanoa tarkkaan mutta Saksa lakat on uudempaa, turvallisempaa laatua :)

   Poista
 2. Tykkään 😊
  Ootko muuten koskaan laittanut siirtokuvien päälle matta päällyslakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en ole laittanut, pitäisi kyllä kokeilla!

   Poista
 3. Nää on kyllä nätit :) Noista niiteistä tulikin mieleen, että täytyy metsästää sellaisia tosi pieniä kolmiomallisia metalliniittejä. Omat tuntuvat tällä hetkellä vähän liian isoilta.

  VastaaPoista
 4. Tällainen yhden kynnen aksentti olisikin kai ainoa tapa, jolla voisin laittaa leopardia omille kynsille =) Aika hauska idea yhdistää vaalea tyylikäs väri leopardikuvioon!

  VastaaPoista
 5. Tuo lakka on kyllä tosi jännä, mutta samalla niin ihanan värinen! :)

  VastaaPoista
 6. Nyt on kyllä varsin onnistunut nudesävy, tykkään <3!

  VastaaPoista
 7. Superkauniit!
  Etsinkin juuri sopivasti kivaa nudesävyä. Silmiini osui Instasta Nanna Karalahden söpö päivitys 21.8. Hänelläkin on kuvassa todella kauniin sävyiset kynnet. Kunpa saisi senkin sävyn selvitettyä, mutta nyt Tickle My France lähtee kyllä tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nanna taitaa laittaa salongissa mutta voisihan sävyä tiedustella? Taisin itsekin ne kynnet nähdä ja oli ne kyllä ihanat. Tickle on kyllä suosittu nudesävy ja nudelakat aina niin ihania <3

   Poista

Kiitos kommentista <3