tiistai 16. elokuuta 2016

Skottiruutua ja holoa

Nämä tylsät kynnet on tehty tylsällä tavalla. Joko kohta kyllästytte Milv-tarroihin? Olen ostanut niitä monta kymmentä arkkia joten niitä kyllä piisaa ;) jostain syystä olen vaan niin ihastunut niihin. Leimaaminen on myös kivaa mutta jotenkin en jaksa siihen aina ryhtyä. Jos se menee pieleen niin menee kyllä hermotkin ja ei tee taas mieli leimata vähään aikaan!

P7260060.ORF

Teki kyllä mieli nimetä nämä kynnet ei niin ihmeellisiksi...nimittäin tuntui ensin että en tykkää näistä! Nämä ovat pikakynnet viikolta, päivältä jolloin ei vaan jaksanut tehdä mitään ihmeempää. Vällillä tuntuu että energiat on nollissa eikä jaksaisi työpäivän jälkeen mitään. Ei saisi valittaa kun on kesä mutta kuuma...koirakin vaan makaa ketarat ojossa :D kärpästen jahtaaminen on myös mukavaa, sitä voi tehdä yhdessä kissan kanssa!


P7260056.ORF

Musta lakka pikkurillissä ja peukalossa OPI Who Are You Calling Bossy?!?. Valkea nimettömässä Milvin alla ja muissa OPI Designer Series hololakkaa Elegance. Yritän käyttää vanhoja lakkojani. Kesällä haluan myös holottaa. Tämäkään lakka ei ole mennyt miksikään kun suljen pullon aina huolella ja pidän pullonsuun puhtaana. Ja saattaa ne myrkyt toki vaikuttaa, lakka haiseekin ihan järkyltä nykylakkoihin verrattuna.

P7260052.ORF

P7240010.ORF


Tehdäänkö teilläkin "ei niin ihmeellisiä" kynsiä ja jahdataan kärpäsiä?

15 kommenttia:

 1. Ai tehdäänkö? 😂 en muita osaakaan. Saati ehdi. Ekaks luulin että opi olisi hello kitty kokoelmasta. Kaunis holotus 😉

  VastaaPoista
 2. Hei mun hoodeilla olis sulle haaste :) <3

  VastaaPoista
 3. Täällä ei tehdä minkäänlaisia kynsiä koska ne on koko ajan ihan räjähtäneet. Eikä oikeen oo kärpäsiäkään jahdattu :D Toivotaan että pian voisin jo lakata nimittäin uusia lakkoja kyllä olisi! Kiva että tulee vanhojakin lakkoja välillä käytettyä, niitä kun meillä hörhöillä riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, onko ne ihan surkussa kunnossa? Toivotaan että tokenevat pian. Että pääsee käyttämään uusia ja vanhoja ihanuuksia :)

   Poista
 4. Oih, tosi ihana lakkaus <3 Joskus ei tarvitsekaan olla mitään niin ihmeellistä ilmeisestikään :3

  Ja kärpyleiden perässä kissat kyllä juoksee vauhkonaan, jos niitä sisälle livahtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 onneksi tänä kesänä ei ole tullut kuin pari ampparia, niitä ne kanssa jahtaavat yhteistuumin :)

   Poista
 5. Musta nätit, vaikka sua ei oikein innostanut. Mun kynnet on aina ei niin ihmeellisiä, siksi luen kynsiblogeja, saa ihailla muiden mahtavia juttuja, joihin itsellä ei ikinä riittäisi hermot. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nyt jälkeenpäin katsottuna niin onhan nämä ihan nätit :)

   Poista
 6. Oikein kivathan nuo on! Mulla ei oikein edes ole kynsiä mitä laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika :) jos ei lyhyisiin muuta saa niin kivan värisiä lakkoja ainakin ;)

   Poista
 7. Kiva pinkki holo! Ja milvit on hienoi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3