keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kissakynnet jotka sopisi paremmin 8-vuotiaalle

Minulla on muutamia uusia lakkoja ja koristeita kokeilematta. Yritän käyttää niitä tuoreeltaan jotta eivät unohtuisi. Nämä tarrat kyllä sain ystävältäni joululahjaksi..joten on jo aikakin kokeilla!

Zoya Tilly on yksi uusin ostokseni. Zoya julkaisi pitkästä aikaa uusia Pixie Dusteja, kynsifanaatikot kun luulivat että ne on lopetettu. Ehdottomasti Zoyan parhaimmistoa, miksi näin hienot lakat haluttaisiin lopettaa :/ en ymmärrä.
Kyttäsin lakkoja eBaystä mutta yksittäishinta oli niin kova että jätin tilaamatta. Onneksi näitä tulikin myyntiin Cesariin josta tilasin omani. Hinta oli melkolailla sama kuin eBaystä tilatessa, Zoyaa kun ei vaan saa mistään halvalla. Mutta minusta on hienoa että suomalainen yrittäjä kuuntelee asiakkaiden toiveita ja hankkii näitä meille. Tämän takia ostan mieluummin suomesta, ihan tukeakseni toimintaa tulevaisuudessakin. Jotta meillä näitä kynsilakkoja olisi sitten myynnissä!

P8030047.ORF

Zoya Seashell Pixie Dust kokoelmaan kuuluu 6 erilaista tekstuurilakkaa. Minusta kaikki olivat nättejä mutta ainakin nyt taivuin ostamaan vain yhden. Mietin pitkään myös kultaista Leviä mutta se ei ehkä ole oikea kultaisen sävy minulle. Tilly sen sijaan oli kylmän värinen hopea, jonka seassa on hologrammisia glittereitä ja sinisiä partikkeleita. Siksi tämä näytti jännältä, sellaiselta lakalta jolle minulla on käyttöä erilaisissa skittleteissä. Veikkaan käyttäväni tätä lakkaa hyvin paljon talvella kun OPI It´s Frosty Outsideni loppuu. Tilly ei siis ollut hutiostos ja hyvä niin! Peittää tosiaan kahdella kerroksella ja on rouhea kuten tekstuurin kuuluukin. Sisällä sellainen kimalteleva hopea mutta auringossa mahtava hologramminen kimmeltäjä!

P8030008.ORF

P8030050.ORF

Ja sitten niihin kissatarroihin. Ehkä ne nyt eivät yhtään sovi tähän lakkaukseen mutta tulipa tehtyä ;) vaaleanpunainen lakka on China Glazen Let´s Chalk About It. Laitoin Pipsa-tarrat nimettömään, onhan nämä ihan hassut. Mutta koska nämä on tarroja, reunat erottuvat sen verran paljon että annan tarrat veljen tytöille. Näin statukseni kivana Taina-tätinä on taattu ;)

P8030023.ORF

P8030037.ORF

Kynnet ei tosiaan mennyt ihan putkeen mutta tulipahan kokeiltua. Tilly on muutenkin sen värinen etten sillä lakkaisi kaikkia kynsiä, hopea ei jotenkin ole lakkavärini vaan enemmän koristeluissa käyttämäni väri :) kokeilin myös ensi kertaa testiin saamaani Color Club Plush Coat päällyslakkaa. Se lupaa intensiiviistä kiiltoa ja pulleutta. Lopputulos olisi geelimäinen ja superkiiltävä. Tällä voi myös virkistää useamman päivän vanhaa lakkausta. Vaikuttaa ainakin sopivan tarrojen kanssa, eivät sulaneet päällyslakan alla. Plush Coat kuivui hyvin nopeasti, pitääpä kokeilla sopiiko leimausten kaveriksi.

P8030005.ORF

Zoya Seashell Pixie Dustit / CesarsShop
Color Club uutuus alus- ja päällyslakat / CesarsShop, saatu
China Glaze Let´s Chalk About It / CesarsShop, saatu
OPI Glitter-off / CesarsShop, saatu

Sanokaa nyt suoraan onko tämä 8-vuotiaan tasoa kynsikoristeluissa? 

16 kommenttia:

 1. Kyllä nuo kynnet minusta aikuisellekin oikein mainiosti sopivat! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis toi Zoya ja kisukin on söpöliini. Aina välillä lapsettaa ;)

  VastaaPoista
 3. Vitsit mikä ilouutinen pixiedustien uudelleen tulo, multa oli mennyt tää ihan ohi. Kauniit kisukynnet. Varmasti mieleinen lahja veljen tytölle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, tulispa vaan syksylle jotain tummia ihanuuksia <3

   Poista
 4. Tuo Zoya on kyllä tosi kaunis! Mäkin harkitsin tuon ostoa, mutta lykkäsin sitä kuitenkin toistaiseksi, pitää saada ensin vanhoja hopeisia kulutettua loppuun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on nyt hopeisia tekstuureja ihan riittämiin ;)

   Poista
 5. Arvaa paljonko otti päähän, kun olin just tilannut viisi näitä Pixie Dusteja ebaystä ja seuraavana päivänä Satu ilmoitti, että tulee Cesarsille myyntiin. Meinasin repiä tukan päästäni (vaikkei siinä ole enää juuri revittävää)! Olisin ehdottomasti ostanut mieluummin Satulta :(. Onneksi nää tuli takas, olikin jo ikävä rouhelakkoja :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin ostan mieluummin suomesta. Saa nopeasti ja melkeinpä samaan hintaan :) ja tulee myös harkittua eikä vaan tilailtua hulluna hetken huumassa ;)

   Poista
 6. Söpöt ja minusta sopii aikuisellekkin

  VastaaPoista
 7. Ei mitkä tarrat =D Zoya pixiet on kyllä niin ihania.

  VastaaPoista
 8. Söpöt tarrat :3 Pixie Dustit on kyl ihan parhaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3