torstai 21. tammikuuta 2016

Parhaat naamiot ja kuorinnat

Talvi on sellaista aikaa että tulee kiinnitettyä huomiota ihon kosteutukseen. Siinä sivussa kaivan esiin ne kosteuttavimmat naamiot, ja tästä inspiroituneena voisin esitellä teille sellaisia lemppareitani :) olikin aika kaivaa vähän kaappeja ja havahtua käyttämään näitä aika vanhojakin tuotteita pois ;)

Kuorinnat

Yves Rocher Sebo Végétal Purifying Scrub
Yvesin kuorinta rasvoittuvalle iholle. Ihana, raikas kasvimainen tuoksu. Kuorii hyvin ja hellävaraisesti. Tästä tulee hyvä olo, johtuu kasvimaisesta tuoksusta ja vihreästä tuubista.

Freeman Charcoal & Black Sugar
Olen yrittänyt katsella näkyykö tätä kaupoissa. En ole nähnyt, ihmettelen kyllä suuresti. Löysin tämän toissa jouluna Prisman joulupakkauksista. Alluren Beauty kategorian voittaja. Aktiivihiili-sokeri kuorinta-naamio. Eli sellainen tuhkanaamio. Musta kasvoilla, tosi jännän tuntuinen. Imee ylimääräistä likaa ja öljyä iholta, mukana oleva sokeri taas kuorii kuivaa ihosolukkoa pois. Kannattaa ostaa jos sattuu löytämään!

Dermalogica Multivitamin Thermafoliant
Lämmöstä aktivoituva kuorinta ikääntyvälle iholle. Tämä on aika tujua mutta kuoriikin ihosta hyvin sileän. Tehokkain kuorintani kun haluan ihosta ihan tositosi siloisan.


P1070007.ORF

Kosteuttavat naamiot



Nafha Masque Visage
Ihana kosteuttava ja rauhoittava naamio. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Luo kosteustasapainon ja on todella rauhoittavan tuntuista kasvoilla. Taikoo pienet juonteet pois ja saa ihon hehkumaan. Todellinen kauneusnaamio.

Formula 10.0.6 Get Your Glow On
Hauska kuorittava naamio. Olen tykännyt käyttää koska tämä on niin piristävä! Ei sotke. Tekee ihosta putipuhtaan ja kirkkaamman hellävaraisesti. Tykkään koska on ainoa kuorittava naamioni.

Yves Rocher Hydra Végétal Intense Hydrating Mask
Ihanin geelinaamio mitä minulla on! Tätä ihoni kaipaa kun se on kuivan tuntuinen. Tämä naamio ei sotke eikä vaadi pitkää vaikutusaikaa. Virkistää, viilentää kesällä tai tehokosteuttaa talvella. Paras YR:n naamio mitä minulla on. Meinaan ostaa tämän linjan tuotteita enemmänkin.


P1070006.ORF

Savinaamiot

Yves Rocher Sebo Végétal Purity Mask

Rasvoittuvan ja sekaihon savinaamio. Olen kyllä herännyt siihen että Yvesillä on tosi hyviä ja edullisia tuotteita! Tämä sarja tuntuu hyvältä ihollani joten olen jäänyt vähän koukkuun. En sano että tämä on ylivoimainen mutta joku tästä vaan tekee mielettömän hyväntuntuisen.

Cattier Paris Clay Mask
Kun etsit luonnonkosmetiikasta hyvää savinaamiota. Rasvoittuvan ihon savinaamios isältää vihreää ja valkoista teetä. Pieni miinus siitä että rapisee kuivuttuaan pois kasvoilta mutta se on ihan pikku seikka. Cattierin tuotteisiin voisin tutustua enemmänkin :)

Queen Helene Mint Julep Masque
Hävettää edes miettiä miten vanha tämä on. Ehkä blogin alkuajoilta? Minulla oli silloin aknea ja iho-ongelmia. Luin että tämä savinaamio on tehokas ja toimiva. Etsin silloin ihan epätoivoisesti apua ihooni. Minttunaamio syväpuhdistaa ja kuivattaa kaikki epäpuhtaudet pois. Onhan tämä älyttömän tehokas ja mielettömän riittoisa...kun on ollut ehkä 6-7 vuotta avattuna :)

Lumene Syväpuhdistava turvenaamio
Tätä minä olen käyttänyt aina. Purkin ulkoasu vaan vaihtuu. Ehkä vähän sottaava savinaamio mutta niin ihana! Minua kiehtoo ajatus siitä että käytän kasvoillani suomalaista tuotetta, sitä turvetta mitä kotiseutuni turvepellolta saadaan. Voiko noin sanoa :) ? Olen käyttänyt muitakin Lumenen kuorintoja ja naamioita mutta tämä on paras! Kun haluan syväpuhdistaa ihoni niin tällä sen teen.


P1070011.ORF

Postaus sisältää mainoslinkkejä joiden kautta ostaminen tuottaa bloggaajalle pienen komission.

Oliko joukossa omaa suosikkiasi? Mitä kuorintaa tai naamiota kannattaisi kokeilla?

24 kommenttia:

  1. Tuo Nafhan kosteuttava ja rauhoittava naamion on ollut suosikkini :) Kuorintana olen tykännyt käyttää Madaran AHA Peeling naamiota

    -JossuK

    VastaaPoista
  2. Nafhan naamio on ihana! <3 Jos haluaa tehokasta entsyymi/happo kuorintaa niin BAKELin Pure Peel on ihan paras. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi hyvältä :) Nafhan naamio on ihana talvella!

      Poista
  3. Cattier Parisin savinaamiot on tuttuja mulle, ja tuo Freemanin hiilisokerikuorinta on kyllä hintaisekseen erinomainen! :) Vinkkasin siitä aikoinaan myös oman blogin "Hyvää halvalla" -osiossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisia löytöjä kun tekisi enemmän..en ymmärrä miksei sitä ole ihan valikoimassa?

      Poista
  4. Minä olen Glamglow-tyttö, ne ovat omia lemppareitani. Ihoni on helposti rasvoittuva, joten tuhdit savinaamiot ovat ihan must juttu säännöllisin väliajoin. Glamglow lisäksi kaapista löytyy kuitenkin aina myös Freemanin naamioita, tällä hetkellä avokado ja mansikka/suklaa. Eivät yhtä tehokkaita kuin GG:t, mutta erittäin hyviä hintalaatusuhteeltaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole vielä sitä Glamglowta kokeillut, LivBoxissa tuli se näyte. Varmasti hyvä!
      Freemanin avokadoa olen tainnut käyttää mutta se mansikka-suklaa aiheutti allergisen reaktion. Harmi, se oli ihanan tuntuista. Siitä olen samaa mieltä että Freemaneissa on erinomainen hinta-laatusuhde :)

      Poista
  5. Yves Rocher Hydra Végétal Intense Hydrating Mask on todellakin ihanan kevyt ja silti syväkosteuttava!
    Olen löytänyt siitä pelastuksen atooppiselle iholleni, silloin kun ihottumakohtaa kutittaa kuivuudesta johtuen. Sipaisu voidetta ihottumakohtaan ja kutina häviää hetkessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana naamio ja uskon että todella hyvä ärtyneen kuivalle tai kutisevalle iholle :)

      Poista
  6. Queen Helene Mint Julep Masque löytyy myös täältä- mutta se on ollutkin tosi hyvä! :)

    VastaaPoista
  7. Olen yrittänyt kovasti etsiä tuota Freemanin naamiota enkä ole löytänyt. Kunnes olin sukuloimassa pohjanmaalla ja siellähän sitä olisi ollut jossain Halpa-Hallissa tai Tokmannilla hylly väärällään, mutta minulla ei latin latia. Olen vähän tuumaillut, josko tuolta tilaisi: http://sunrisecosmetics.fi/tuotteet.html?id=2/131

    Minulla on sekalainen valikoima naamioita ja kuorintoja joita käytän, paljon tulee käytettyä "irtosavea" ja kokkailtua omia naamioita. Pyrin ensisijaisesti käyttämään rakeettomia kemiallisia kuorintoja mutta silloin tällöin haluan kuoria myös mekaanisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ei olisi pitänyt mennä tuonne...en ole tiennyt että Freemanilla on noin hyvä valikoima! Nyt tekisi mieli tilata :D

      Poista
  8. Nafhan naamio on todella hyvä ja tykkään myös heidän kuorinnastakin. Tuo tuhkanaamio kiinnostaa kyllä, tarviipas pitää silmät auki kun menee kauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhkanaamio on todella hyvä, en ihmettele yhtään että olen kerännyt palkintoja :)

      Poista
  9. Lumene turvenaamiota olen jo pitkään halunnut kokeilla, koska aina kehutaan. Tällä hetkellä käytän itse Madaran AHA peeli kuorivaa ja kirkastavaa naamiota, ja kosteutukseen Glamglown Thirstymudia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madara pitää kyllä ostaa joskus testiin :) Lumene on hyvä kotimainen, olen käyttänyt Turvenaamiota 15 vuotta ainakin!

      Poista
  10. Tällä hetkellä käytössä tuo Cattierin naamio ja se on kyllä tehokas! Musta on jotenkin tosi hauskaa kun se kuivuttuaan alkaa rapisemaan :D Halvat huvit jne.

    VastaaPoista
  11. Ostin lauantaina kuorinnan ja naamion Yvesiltä, kun olivat puoleen hintaan ja liike menee kiinni ): Oli niitä hydra vegetaleja , tykkäsin.

    VastaaPoista
  12. Suosittelen kokeilemaan madaran aha naamiota. Sullahan on sekaiho? Aha peel on tosi hyvä epäpuhtauksiin.
    Mä meinaan kokeilla supermoodin naamioita jahka oon saanu naamio varastoa vähenemään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pintakuiva sekaiho. Minun on kyllä pakko saada tuo Madaran naamio..kuulin joskus aiemminkin siitä kehuja :) ne Supermoodit kiinnostaisi kanssa mutta ovat nyt yli budjetin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3