perjantai 29. tammikuuta 2016

No nyt tuli mieluisat!

Kerroin että ilmassa on ollut kynsimasista. Parit pieleen menneet kynnet ja tuntuu että mikään ei enää onnistu! Silloin on parasta tehdä jotain oman tyylin mukaan, niin ainakin onnistuu :)
Tällä kertaa lakkavalinnat onnistuivat ja kynsistä tuli hauskat!


P1130024.ORF

Tilasin Chez-Delaneyltä siirtokuvia. Olen käyttänyt kyseistä kauppaa jo vuosikausia ja aina tilaus on tullut todella äkkiä perille. Nytkin meni alle viikko!! Postinumero oli unohtunut kuoresta, se oli viivattu yli? Mutta tilaus tuli perille kirjattuna kirjeenä ja se on pääasia. Otin yhdet sini-punaiset siirtokuvat koska sininen ja punainen on tosi hauska yhdistelmä kynsissä! Milloinhan sitä kokeilisi meikissä?


P1130041.ORF

P1130027.ORF

Sininen lakka on A Englannin Spirit Of The Moors ja punainen Gloriana. Ja sitten lakkoja sikin sokin kynsille! Minusta on ihan parasta kun joka kynsi on erilainen ja niissä on jotain ihasteltavaa.


P1130035.ORF


P1130012.ORF

A England lakat CesarsShopista. Toinen saatu ja toinen ostettu :) sininen ja punainen. Mitä mieltä? Menisikö vaatteissa, kynsissä tai meikissä?


30 kommenttia:

  1. Menee kaikissa. Sininen ja punainen on luotu yhteen mun mielestä. Niistä tulee mieleen Levis-farkut ja Ameriikan ihmemaa ja tykkään yhdistelmästä tosi paljon.

    VastaaPoista
  2. Eilen laitoin tilauksen useammankin OPI:n sinisen lakan, joten parasta on kynsillä mennä :D Nyt tosin pari kynttä lohkesi niin lyhyeksi ettei pysty kuin ihan vaaleista vaaleimpia sävyjä käyttämään, byääh - ja juuri tilasin kolme ihanaa PP:n lakkaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti kasvavat äkkiä niin pääsee lakkaamaan ihanuuksilla :)

      Poista
  3. Sininen ja punainen on jotenkin raikkaat yhdessä. Vaatteissa ei kyllä osaisi käyttää mutta kynsissä ehdottomasti. Nää on niin kauniit!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle! En tiedä osaisinko minäkään vaatteissa...

      Poista
  4. Makeet, mulle tuli näistä jotenkin jenkkien itsenäisyyspäiväfiilikset, vaikka valkoinen puuttuukin. :D Ehkä ne oli noi hopeiset niitit. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin mullekin tai vaihtoehtoisesti semmonen kesäinen merellinen fiilis :)

      Poista
    2. Jos olisi valkeaa laittanut niin olisi 4.7 kynnet, sattuu olemaan syntymäpäivänä :D ehkäpä hassuttelen tänä vuonna synttärikynsillä!!

      Poista
    3. Sailorikynnet Marika? Ehkä jos olisi laittanut raitaa :)

      Poista
  5. Mullekin tuli näistä mieleen Amerikka! :D Kynsimasis on kyllä niin inhottavaa, mullakin on tasan yksivärinen lakka kynsillä siihen saakka, että saan nämä nysät kasvatettua edes saman mittaisiksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit just eilen revin jäätynyttä auton konttia auki ja sinä tulit mieleen...toivottavasti ne kasvavat äkkiä!!

      Poista
  6. OOn vallan unohtanut koko kaupan olemassa olon :D Pitääkin mennä kurkkaamaan mitäs kaikkea sieltä löytyy :)

    VastaaPoista
  7. Raikkaan näköinen yhdistelmä! Mulle henk.koht. olis noin kirkkaiden sävyjen yhdistäminen liian rohkea veto, mutta tummemmilla sävyillä vois joskus kokeilla. Tosin kädet tällä hetkellä sen näköiset että ei ihan heti mitään kovin näyttävää näihin... Talvi ei tee hyvvää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiuku :) tummemmat sini-punaiset myös varmasti kivat! Rasvaa ja öljyä. sillä saa kädet tokenemaan :)

      Poista
  8. Oi vau miten ihana lakkaus! Tää väriyhdistelmä on kyllä upea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia! Punaisessa ja sinisessä on jotain tosi hauskaa :)

      Poista
  9. Mä en itse osaa mieltää näitä sävyjä mitenkään päin yhteen.. :D Ehkä menisi ilman noita kuvia. (laitoin samoja juuri pari päivää sitten 4v tytölle, siksi ehkä mielleyhtymä ei nyt sovi :D )

    Mutta pääasiahan se on, että itse viihtyy!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, pääasia että kynnet on itsestä hauskat :)

      Poista
  10. Wau mitkä kynnet! :) Tässä alkaa epätoivo hiipiä pintaan, kun itse ei voi kynsiä enää mitenkään laittaa ja sitten kun lukee tätä ihanaa blogia tekis mieli tuunata jos jonkinmoiset kynnet! :D Tosin tuo punainen ja sininen meikissä alkoi kiinnostamaan, ehkä otan siitä itelle haasteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) etkö saa lakata työn takia vai miksi? Minäkin olen meinannut kokeilla sinistä ja punaista meikissä. Jos kokeilet niin tule linkkaamaan mulle!

      Poista
  11. Onpas kivat! Toissa yönä nukkumaan mennessä mietin sinisiä ja punaisia lakkojani,koska haluan Opin Give me Spacen testiin, aika hyvin =D Toisaalta Funin Queenkin kävisi kaveriksi...on se aina niin haastavaa valita (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) minun pitäisi nyt vaihtaa lakat neljän päivän jälkeen. Testaamattomia lakkoja nolla, millähän sitä lakkaisi...

      Poista
  12. Tykkään näissä kynsistä noista väreistä! Ne on raikkaat ja sopii kivasti yhteen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3