torstai 14. tammikuuta 2016

Lavera Illuminating Eye Cream - hohtoa silmänympäryksille

Sain Laveralta kokeiluun jännän uutuuden: Kirkastavan silmänympärysvoiteen. Idea ei sinällään ole uusi mutta tämä voide sisältää valoja heijastavia pigmentteja, joten tämä myös luo heleyttä silmänympäryksille.

PC120138.ORF

Vaikuttavina aineina helmiäisuute joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Luomukofeiini tasoittaa ja kiinteyttä ihoa. Vaikka tuotteessa on kallisarvoisia anti-ageing aktiiviaineita; hyaluronihappoa ja luomukofeiinia, se ei varsinaisesti ole anti-age tuote. Sopii erinomaisesti kaikenikäisille ja erityisesti meikin alle. Illuminating Eye Cream on luonnollisen näköistä ja se hieman häivyttyy meikin alle. Tuotteen hohto tulee micasta jota käytetään myös helmiäisluomiväreissä.

PC120129.ORF

Illuminating eye creamia riittää pieni tippa. Itse taputtelin tätä silmänympäryksille, eritoten c-muotoon. Koostumus on helmenhohtoinen ja häivyttää tummia silmänalusia. Silmänympärysiho on kirkkaampi ja ilme virkeämpi. Kosteusteho on hyvä meikin alle mutta illalla laitan kosteuttavampaa silmänympärysvoidetta. Minun silmänympärysihoni kutisee todella helposti etenkin talvella. Huomaan kyllä tarvitseeko aamuisin jotain rasvaisempaa mutta kyllä tämä on riittänyt hyvin. 

Hieno ja kiinnostava uutuustuote Laveralta, tykkäsin kovasti käyttää aamuisin meikin alla. Liikaa tätä ei kannata tosiaan laittaa, silloin imeytymistä saa odotella. Tämän tuotteen kohdalla nuppineulanpään kokoinen tippa pitää paikkansa.

PC050070.ORF

Minä en muista, onko minulla ollut aiemmin näin hohtavaa silmänympärysvoidetta. Toki on ollut tuotteita jotka lupaavat kirkastaa mutta ne ovat imeytyneet ihoon jättämättä jälkeään. Laveran Illuminating eye cream jättää hohdetta ja lunastaa lupauksena. Erittäin kiva uutuustuote, kaunis pakkaus ja miellyttävä tuote käyttää. Tykkään! 

Onko teillä kokemusta tämän tyyppisistä silmänympäryvoiteista, vai oletko kentien jo kokeillut tätä? 

Lavera Illuminating Eye Creamia voit ostaa Biodellystä. Linkki on mainoslinkki jonka kautta ostaminen tuo minulle pienen komission. Laveran tuotteita löydät myös oman paikkakuntasi jälleenmyyjiltä.

20 kommenttia:

  1. Itse olen tätä kokeillut näytteen verran ja jo siinä huomasi kuinka riittoisa tuote oli! Ehdottoman mielenkiintoinen ja voisin jossain vaiheessa hankkiakin täysikokoisen yksilön käyttööni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kokeilin ensin näytteen ja ihastuin :) se pieni näytepussikin kesti ikuisuuden!

      Poista
  2. Nyt vaikuttaa lupaavalta! Mulla on luonnostaan todella tummat silmänaluset ja niiden peittoon saanti meinaa olla tuskaa (ei auta vaikka miten terveellisesti syön ja miten paljon nukun, tummat silti) mutta tämä voisi olla hyvä kokeilla!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole tummia silmänalusia. Mutta kyllähän tämä kirkastaa ja on kiva meikin alle :)

      Poista
  3. Olen kokeillut. Suurin yllätys oli juuri tuo hohtavuus, joka raikastaa ja tuo valoa. Hyvä uutuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tälle on tilausta, tuo ihanasti eloa silmien alle :)

      Poista
  4. Mä testasin tätä, kun sain testerin Cosmeryalta. Pitää tosissaan laittaa pieni määrä tai hohde alkaa pakkaamaan juonteisiin eikä enää näytäkään kauhean piristävältä :). Mulla on tästä käytössä se hohteeton versio ja siihen olen ainakin iltakäytössä tyytyväinen. Inhaa kun silmäkulmat kutisee heti jos ei ole vitelemassa silmämunia :). Ei mulla ennen ole ollut mitään kutinoita mutta tänä vuonna on alkanut etenkin talvi tuntua silmissä. Onneksi on sy-voiteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi kyllä tuntuu iholla ja silmänympäryksissä. Mullakin on monia voiteita ja öljyjä käytössä :?

      Poista
  5. Mulla odottelee tää testausta. On niin hitsin monta silmänympärysvoidetta paraikaa auki, etten raaski vielä avata tätä :P Mutta lupaavalta vaikuttaa! Pian 30-v iho ei ole enää entisenlainen, joten kyllä vaan tarvitaan tällaista hohtoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tällä hetkellä kolme silmänympärysvoidetts auki. Tämä on aamukäytössä :) odotahan kun menee yli 30 v ;)

      Poista
  6. Kuulostaa hyvältä! Mitä silmänympärysvoidetta käytät iltaisin? Mulla kuivuu ja kutiaa näin talvella myös, ja pitäisi óstaa joku hyvä voide. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Louis Widmerin Eye Contour Cream. Auttaa kuivuuteen ja kutinaan. On ainut silm.ymp.voide joka oikeasti silottaa ryppyjä koska kosteuttaa niin hyvin :)

      Poista
  7. Mulla on tästä näytepussi, joten pitääpä kokeilla :). Toivottavasti tämä ei ole liian hohtava, ettei näytä siltä että olen laittanut glitteriä silmänympäryksille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole sellainen ;) laittaa vaan hyvin pienen määrän!

      Poista
  8. Tää tuo kyllä tosi kivasti valoa, jos on tummat silmänaluset tää on ehdoton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläisiä hyviä kirkastavia silmänympärysvoiteita ei liikaa ole :)

      Poista
  9. Aika kivasti hohtaa valoa ja peittääkin tummia silmänalusia hyvin. Meikäläisellä on kyllä niin tummat silmänaluset, että ilman peitevoidetta ei lähdetä minnekään, vaikka olisi kuinka kirkastavia tuotteita :( Ihan fiiliksissä ostin Body Shopilta semmoisen E vitamin puikon, joka kirkastaa silmänalusia ja hitto vie, eihän se valoteho riitä alkuunkaan :D Mut luonnonkosmetiikalle iso peukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kun en kärsi tummista silmänalusista, niin en osaa kuvitella mitä kaikkea niiden kanssa elämiseen tarvitsee :) mutta tätä kannattaa kyllä kokeilla!

      Poista

Kiitos kommentista <3