maanantai 4. tammikuuta 2016

Kimallusta juhlien jälkeen

Nämä kynnet ovat seurausta katastrofista :D alunperin aikomus oli lakata tummansinisellä. Ne menivät pari kertaa pieleen ja piti poistaa lakat ja aloittaa alusta. Siinä vaiheessa iho ja kynsinauhat olivat imeneet sinistä väriä ja kädet näyttivät järkyiltä. Olin jo lyömässä hanskat tiskiin mutta kun oli pakko lakata. En uskalla olla yhtään ilman kynsilakkaa, jos kynsi kolahtaa johonkin niin se on heti poikki :/

Juhlien jälkihumussa mieli on vieläkin kimaltavissa ja punaisissa väreissä. Mutta ei joulunpunaista, ei. Kaivoin Helmeristä OPI hologrammilakan, niillä on aina nopea lakata. Nyt ei jaksanut mitään erityisempiä koristeluja. Designer Series sarjan Exclusive on kaunis. Nämä ovat niin jumalaisia lakkoja, todella upeita. En ole kyllä kuullutkaan kenenkään näitä rumiksi sanovan ;) lakkasin Exclusivea etu- ja keskisormeen.


essie.jpg

Nimetön, pikkurilli ja peukalo saivat nauttia Essie syksykokoelman Leggy Legendin In The Lobby lakasta. Laitoin sitä kolme kerrosta. Koostumus on samantyyppinen kuin Bordeauxissa joten jos sitä inhoaa niin ei tykkää tästäkään. Mutta minulle viininpunainen on aina rakas väri ja tekee kynsistä hienostuneet. Se ei ole niin porno kuin puhdas punainen.


PC210035.ORF

En ehtinyt ihmeempiä koristeluja mutta Swarovskin kristallit! Ne ovat upeita ja sata kertaa hienompia kuin mitkään muut timantit. Ne ovat laatukamaa. Olen joskus muinoin saanut tämän kiekon Cesarista. Olen käyttänyt näitä hyvin harkiten ja käytän kivia uudestaan jos vaan saan ne talteen lakan poiston yhteydessä. Nykyään kristalleja saa Cesarista pusseissa jotka maksavat 5 e. Swarovskit ovat paljon kirkkaampia, säkenöivämpiä ja niiden tuike ei sammu päällyslakan alla. Swarovskit ovat moniulotteisempia eikä mitään halpistimskuja voi näihin verrata ollenkaan.

PC210053.ORF

PC220003.ORF

Rakastin näitä yksinkertaisia kynsiä! Joku vaan iski, luulen että hologrammin pieni välke ja kristallinen häikäisy sen tekivät :) Vieläkö teillä on juhlakausi päällä eikä kimalteesta meinaa päästä eroon?

34 kommenttia:

  1. Olipa tarina :)
    Hieno tuo opi! En olis tullu ajatelleeksi että kristalleja voisi käyttää uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ne saa nätisti pois niin mikä ettei :) en mä ihan pieniä mutta isommat voin käyttää uudestaan.

      Poista
  2. Harvoin tulee kommentoitua, mutta hirvitti noiden linkkaamiesi strassien hinta. www.alemana.fi, huomattavasti edullisemmalla hinnalla saa. Värivalikoima hieman erilainen, useimmissa koissa laajempi. Ainoa vaan, että ss3 kokoa eivät myy kuin täysissä 1440kpl pakkauksissa. Ss5 ja ss7 100kpl pusseissa, tosi edullisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä :) en ole kokenut Cesarin strasseja kalliiksi ja mielellään aina tutusta tilaa. Mutta kiva tietää vaihtoehtoja!

      Poista
  3. Yksinkertaiset mutta todella näyttävän kauniit. :)

    VastaaPoista
  4. Upeat! Mulle tulee aina viininpunaisesta cremestä jotenkin hyvä olo sieluun :).

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana tuo Opin hologrammilakka! Hienot kynnet muutenkin! En olisi yhtään arvannut katastrofitarinaa niiden takana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on niitä kulissien takana -tunnustuksia :D

      Poista
  6. Ihanat tuijotus kynnet, tyylikkäät! :) olen myös itsekkin hurahtanut tuohon viininpunaiseen, etsin vielä sitä "oikeaa" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) OPIlla ja Essiellä on hirmu kauniita viivinpunaisia. OPI on laadultaan tasaisempi, Essien lakat on joskus vähän liruja. Mulla on hirmu monta viininpunaista mutta aina ne ovat vähän erilaisia keskenään...

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Täytyypi lähteä metsästämään :D

      Poista
  7. Ihana tuo Essien lakka, täydellinen tumma viininpunainen <3

    VastaaPoista
  8. On kyllä kauniit kynnet! Mä myös käytän Swarovskeja erittäin harkitusti, mutta OPI:n ISYLM on hyvä korvike, kun kaipaa kimallusta. Ja minähän tykkään kimalluksesta, oli kesä tai talvi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla ei tuota OPIa ole mutta tiedän että on tosi suosittu lakka. Mä käytän myös harkitusti ja tämäkin kiekko on kestänyt 5 vuotta ainakin!

      Poista
  9. Mulla on sit varmaan aina juhlakausi kun kimalteet on aina suosiossa ;-D Ihanat kynnet♥

    VastaaPoista
  10. Kyllä yksinkertainen on vaan kaunista, todella kaunis ja elegantti lakkaus. Ja tuo OPIn lakka on kyllä ihan jumalainen!

    VastaaPoista
  11. Oooh miten kaunis lakkaus, ai että! ♥

    VastaaPoista
  12. Kyllä O.P.I. vaan osaa!!! Täytyy kyllä myös sanoa, että melkoisen päteviltä vaikuttavat nuo Swarovski kristallit. Muistaakseni useampaankin otteeseen olen ne Cesarissa klikannut ostoskoriin, mutta en sitten kuitenkaan lopulta raaskinut. Nyt ehkä täytyy.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne ole niin kalliita, niitä kuitenkin käyttää hyvin säästeliäästi. Ja ne on tosi kauniita ja paljon hienompia kuin tavan timskut :) OPI osaa eikä suotta ole lempimerkkini ❤️

      Poista
  13. Onpas molemmat niin kauniita lakkoja, pitäisi tuo Essie ostaa, jäin siitä haaveilemaan,koska ihmisen on omistettava kaikki viininpunaisia muistuttavat/olevat lakat =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. Nätti väri on vaikkei laatu ole sitä ihan parasta Essietä. Mutta kyllä tämä saa paikan viininpunaisten kokoelmassani :)

      Poista
  14. Iihanat! :)

    t.Eliina

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3