perjantai 22. tammikuuta 2016

IsaDora Velvet Matt Nails Swatches

IsaDoran kevätkokoelma tälle keväällä kantaa nimeä Riviera. Kokoelmassa on luomiväripaletteja, rajauskynä, ripsiväri, huulikiilto, mattahuulikyniä sekä tänään nähtävät kynsilakat. Mahtavia juttuja, olin niin iloissani näistä kun tulivat postin mukana. Onneksi mikään ei mennyt pilalle kun joutuivat olemaan hetken -30 pakkasessa.


P1200023.ORF

Tykkään hirmuisasti matta- ja satiinilakoista joten olen hyvin innoissani myös muista tämän kevään IsaDoran kausilakoista. Tulossa on myös denimin värisiä lakkoja joissa cremeä, mattaa ja yksi tekstuurilakka!! Niitä täytyy hamstrata! Hienoa ettei ole taas tylsää ( mutta toimivaa ) pastellicremeä vaan mattaa ja sokerilakkaa! IsaDora erottuu hyvin muista brändeistä todella ajan hermoilla olevilla tuotteilla. Ei toisteta koko ajan varman päälle vaan houkutellaan ihmisten ostamaan uusia juttuja.


P1200040.ORF

Nämä Riviera satiinilakat ovat niin suloisia pulloissaan. Samettisen pehmeän näköisiä, huurteisen mattaisia ja raikkaita sävyjä. Sanoinko jo että ne ovat ihania? Oli ihanaa saada vähän tekemistä sairaslomalle, kotona kun on TOSI TYLSÄÄ. Kova pakkanen estää ulkoilun joten ollaan oltu vain sisällä. Bloggaaminen on kiva harrastus ja käsi ei ole enää niin kipeä että se estäisi lakkaamista tai ajoittaista koneella olemista. Nautin todella swatchien teoista ja uusin lakkoihin tutustumisesta.

IsaDora Riviera Collection Velvet Matt Nails 2016:


P1210065.ORF

826 White Velvet - Helmenvalkea satiinilakka


P1210081.ORF

827 Bohemian - Hiekkanude satiinilakka


P1210095.ORF

828 Vintage Blush - Persikka satiinilakka


P1210134.ORF

829 Pink Sugar - Vaaleanpunainen satiinilakka


P1210156.ORF

830 Blue Cloud - Vaaleansininen satiinilakka


P1210161.ORF

831 Spring Light - Pastellinkeltainen satiinilakka

Kaikki lakat levittyivät kauniisti. Lakan voi levittää kynnelle kolmella siveltimen vedolla eikä lakka kaljuunnu yhtään eikä jätä raitoja. Lakoissa kaksi kerrosta riittää peittävyyteen, poikkeuksena persikka ja keltainen joita kolme ohutta kerrosta. Kuivumisaika on nopea joka on hyvä juttu mattalakoissa. Muista aina antaa allaolevan kerroksen kuivua hyvin ennenkuin levität toisen. Matta/satiinilakoissa ei käytetä päällyslakkaa. IsaDoran satiinilakat eivät ota itseensä käsivoiteesta koska nämä eivät ole niin mattaisia.


P1200028.ORF

IsaDora Riviera lakkoja löytyy Anttilasta tai eleven.fi verkkokaupasta. elevenistä löytyy myös vanhempia IsaDoran mattalakkoja sekä Sugar Crush sokerilakkoja, kannattaa selailla lakkavalikoimaa!! Siellä on kaikkia sokerilakkoja!

Lakat saatu blogin kautta maahantuojalta. eleven linkki mainoslinkki jonka kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission :)


^Kuvausapulainen piti huolta amerikanpastilleista :DD

Mitä tykkäätte lakoista ja amerikanpastilleista? :D

40 kommenttia:

  1. Nyt sie sanoit taikasanat... sokerilakkoja!!! Jes :)
    Hiekka nude oli näistä kiinnostavin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan shoppailemaan :) hiekka on paras, muistuttaa Lumenen mattalakkoja.

      Poista
    2. No ni... sinne meni eleven neitsyys ;) parit sokrulakat lähti tulemaan :) kiitos vinkistä.

      Poista
    3. :)) ole hyvä, bongasin ne itsekin sieltä eilen!

      Poista
  2. Nämä on niiiiiin kauniita! Todella upeita, rakastuin heti. Etenkin Blue Cloud ja Vintage Blush vei mun sydämen!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä huurteisen ihanilta, kuin Frozen lakkoja <3 Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh veljentytöt olisi varmasti Frozen lakoista ihan höpsällään :) Ihanaa viikonloppua Tiia <3

      Poista
  4. Täältä tulee nyt todella tyhmä kysymys,mutta onko nuo oikeasti noin kiiltäviä vai tekeekö salama kepposet? Luulin että nuo mattalakat eivät kiillä yhtään kynnen pinnalla...vai onko se tuo satiini joka näyttää sitten helmiäiskiiltävältä kynnellä?
    Kuvausapulaiselle rapsutuksia, ihana muikea ilme kaverilla :)
    Pikaista paranemista ja leudompaa tammikuuta toivottaen. T: Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhmiä kysymyksiä ei ole :) En käytä salamaa ikinä kuvatessa. Nämä ovat satiinipintaisia, hiukan helmiäisiä. Ehdottomasti kiiltävämpiä kuin mattalakat :) huurteisia kynnellä. Todella hauskoja, välimuoto Zoyan satiinilakalle ( joka on melko kiilloton ) ja ihan oikealle mattalakalle. Kiitos rapsutuksista, ei päästä tänäänkään ulos. -32 :/ mutta huomiselle on luvannut laihtua :) Mukavaa viikonloppua Tanjalle!

      Poista
  5. Onpas nättejä ja amerikanpastillit ovat hyviä.Niitä tuli lapsena syötyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en tykkää amerikanpastilleista. Pari pystyy syömään :) ihme kyllä suklaata tarjolla ja minä en halua syödä :D

      Poista
  6. Mä en syty näistä hemppiksistä yhtään mutta voi veljet miten odotan sitä farkkukokoelmaa :). Sinist, mattaa ja tekstuuria... ei voi mennä kauheasti pieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se farkkukokoelma...odotan kyllä tosi kovasti <3 tilasin elevenistä pari tummaa Velvett Mattea, odotahan kun näet ne!!

      Poista
  7. Aivan ihanat lakat.. Mä sain kans tuon keltaisen, persikkaisen ja valkoisen. Jotenkin ihanat varsinkin näin lopputalveen/alkukevääseen. :-) Rakastan näitä satiinisia mattalakkoja. Niin kauniita!
    Terveisin, Anni Jää, joka ei voi kommentoida omalla tilillä (mikä voi olla, kun CHROMElla ei mulla blogger toimi??? Mikä logiikka Google? :-D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nämä on niin kauniita, nuo pullotkin superihania <3 mulla toimii Chromella ja Firefoxilla. Mikä lie, joku päivitys??

      Poista
  8. Kivan keväiset sävyt, mä ostin pari Flormarin satiinilakkaa viime kesänä Barcelonasta ja luulenpa että pärjäilen niillä. Nättejä nää toki ovat ja hyvät kuvat :) Niitä varkkuja mäkin oottelen innokkaasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne farkut <3 toivottavasti ehdin napata omani ennenkuin loppuvat. Jotenkin siniset on aina <3

      Poista
  9. Ihanat huurteiset pullot, mä yllättäen tykkäsin noista nudeista Bohemianista ja Vintage blushista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bohemian ja Pink Sugar oli mun suosikit tästä kokoelmasta :)

      Poista
  10. No voi hitsi tuota assaria ja ilmettä <3 Ihania lakkkoja myös :)

    VastaaPoista
  11. Tämä kokoelma ei kyllä kiinnosta ollenkaan (ja en tykkää kun näkyy läpi), se seuraava pitää katsastaa kun myyntiin tulee ja tarjoukseen. IsaDoran sivellin on vaan niin vietävän leveä, että sotkuja siivotessa menee enemmän aikaa kuin lakkaamisessa :D

    Kivan pirteät sävyt ja varmasti ketkä faneja ovat, niin ostavat. Carlsonilla oli ainakin uutuuden kiiltävä ständi, siihen asti kun minä siinä kävin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä näyttävät läpikuultavilta mutta eivät ihan sellaisia ole. Hieman kärki kuultaa kun kynsiä katsoo eri kulmista :) minäkään en tykkää läpikuultavista ;) IsaDoran suti on leveä mutta kiittelin näiden lakkojen kanssa hyvää levittyvyyttä. Yhtään ei mennyt kynsinauhoille ja ne vähänkin oli hetkessä siistitty kuviin. Joku valuvampi IsaDoran lakka kyllä on painajaismainen lakattava ;)
      Kyllä kevätsävyt myyvät, nämähän ovat nättejä kuin mitkä. Hyvä että se farkkukokoelma tulee vähän myöhemmin niin ei tarvii kaikkea hankkia kerralla :)

      Poista
  12. Niin kauniita sun kynsillä, mutta veikkaan et itselläni menisi hermot vaan näiden kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) en usko että menisi. Meinaatko että levittyvät huonosti, niinkuin mattalakat yleensä? Nämä ovat eri lastia. Levittyvät nätisti, minä käytin swatcheissa aluslakkana Glisten & Glown Stuck On Youta :)

      Poista
    2. Zoyan satiinilakka on toiminut kyllä moitteetta, mutta Essien parin mattalakan kanssa meni hermot; oli juuri tuota huonosti levittyvyyttä ja tuntui ettei kunnolla kuivunut, joten oli rutussa vaikka kynsiä yrittikin varoa sen mitä normaalistikin. Ehkä sinun suosituksestasi kuitenkin uskaltaudun jotain noista testaamaan, pitää mennä kauppaan hipelöimään ja katsomaan huutaako joku noista minun nimeäni :D

      Poista
    3. Essien mattalakat ovat huonommin levittyviä kuin nämä. Suosittelen kokeilemaan :) ja aluslakka kannattaa olla hyvä, esim. CND Stickey tai yllämainittu G&G. Tai joku jolle kynsilakka yleensä levittyy moitteetta.

      Poista
  13. Mikä ilme Hipulla =D
    Nude on tosi nätti ja ehkä yllättäen pinkki. Ihanaa että tulee textuureita , ne on jäädäkseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi textuuri tulee, yksi satiini ja loput shimmer/cremejä. Tulis enemmän sokerilakkoja, ne ovat tosiaankin jäädäkseen vaikka pidin ohimenevänä trendinä :)

      Poista
  14. Onpa ihania sävyjä! Mä jotenkin luulin nimien perusteella, että nämä on mattalakkoja. Mutta siis tosi kauniita sävyjä, tykästyin! :) Tuollaisilla kynsillä kelpaa esitelläkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) minäkin mietin onko nämä mattoja vai satiineja, mutta sanon satiineiksi koska kiiltää. Ihania!!

      Poista
  15. Sieviä sävyjä, ihanan tyttömäisiä ja varmasti monen makuun sopivia. Itse en näille omia kynsiäni ajatellen syty, kun en satiinin suurin ystävä ole, mutta on nämä silti kauniita - varsinkin noin upean muotoisilla kynsillä :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kylläpä nyt kehutte! Lyhensin kynsiäni näitä kuvia varten ja lyhempi malli on parempi talvella. Mielestäni satiini näyttää hyvältä keskipitkissä tai lyhyemmissä kynsissä :)

      Poista
  16. Oi ihania lakkoja! Näitä on pakko saada käsiin! Nämä on sellaisia "laiskan" päivän pelastavia lakkoja, koska näyttävät mun mielestä parhaimmilta ihan koristelemattomina =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, nämä eivät tarvitse mitään koristuksia :)

      Poista
  17. Oi mitä kaunokaisia! Ihania sävyjä tässä, tuli ihan keväinen fiilis :)

    VastaaPoista
  18. Minua ei nämä lakat erityisemmin säväyttäneet mutta mmmm karkit <3___<3

    JA tyyyyppi! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3