maanantai 18. tammikuuta 2016

IsaDora Eye Color Bar - Grey Temptation

Olen tykännyt hirmuisasti IsaDoran kuuden luomivärin pikkupaleteista; Eye Color Bareista. Hinta on hyvä, laatu on loistava ja värimaailma helppo. Minulla on ennestään kolme palettia ja nyt voitin arvonnassa tämän Grey Temptationin.


P1010006.ORF

P1010003.ORF

Grey Temptation sisältää kuusi väriä sinisen ja eri asteisten harmaiden väriskaalassa. Myös kunnon mattamusta löytyy. Olen aiemmin harkinnut tämän paletin ostamista mutta jänistin liiallisen kimalluksen takia. Tämä onkin paljon kimaltavampi kuin muut palettini. Värit ovat kyllä kauniit ja sininen tekee paletista kiinnostavamman.
Värit ovat todella pehmeitä, jopa voidemaisia. Koostumus on pääosin shimmeriä, mutta myös hennompaa satiinista koostumusta löytyy ja sitten vähän glitteriäkin. Aika monipuolinen smokymeikin tekoon. Itse koin omaan jokapäiväiseen makuun paletin olevan liian metallinhohtoinen ja kimaltava. Taas kerran se keskivärinen mattainen varjostussävy puuttuu. En halua aina varjostaa mustalla. Mutta minä tiedän että muut tykkäävät shimmersävyistä ja tämä paletti on ihan mielettömän kimaltava! Kimallus erottuu kauniisti luomelta ja meikki on todella metallinhohtoinen. Käyttäisin tätä juhlissa, kuten totesin niin aamuisin en voi meikata tälläisellä luomivärillä joka vaatii hyvät häivytykset.


P1010018.ORF

Minun pitää tehdä hyvä mattapohjustus jos en halua meikin kimmeltävän liikaa. Kokeilin tätä palettia myös rasvaisemman pohjustajan kanssa, se ei toiminut ollenkaan! Värit kasaantuivat levitysvaiheessa juurikin voidemaisen pigmentin takia. Häivytys ei onnistunut ja meikki meni pieleen.


P1030015.ORF

P1030008.ORF

Pohjustajana käytin MAC 24-Hour Eye Primeriä ja MAC Paint Pot Painterlyä. Tuplapohjustuksella luomiväri pysyy rasvaisella luomella moitteetta aamusta iltaan. Käytin paletin neljää ensimmäistä sävyä. Rajaus IsaDora Smoky Eye Liner - Dark Grey ja huulilla IsaDora Moisturizing Lip Filler - Clear Nude. 
Ripsissä IsaDoran mascara Volume Lash Styler jonka sain Ellokselta. Käytin tätä nyt ensimmäisen kerran mutta jumaleisson mitkä ripset sillä tuli!! Olin silmät ihan sydämminä! Pitkät ja näyttävät ripset, ei paakkuja eikä ripsien klimpittymistä. Ja tämä on eka kerta, mascara yleensä vaan paranee vanhetessaan...tässä on hyvä, kolmion muotoinen kumiharja. Koostumus on voidemaista eikä se roisku tai sotke ympäriinsä. Taisipa löytyä uusi suosikkiripsari!


P1030099.ORF

P1030084.ORF

Grey Temptation on upea paletti Eye Color Bareista, kun kaipaat kimmellystä ja metallinhohtoa. Pidän todella paljon sinisen ja harmaan maailmasta, väreillä saa kivan monipuolisia meikkejä aikaan. Paletin tummilla sävyillä tekee smokymeikin ja hyviä smokypaletteja ei ole koskaan liikaa :)

18 kommenttia:

  1. On kyllä nätti ja kivat sävyt paletissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyt on kivat :) minun makuuni hohto saisi olla maltillisempaa..

      Poista
  2. Upea paletti, vaikka sävyt on itselleni hieman vieraita. Tykkäilen itse enemmän kullasta, taupesta, ruskeasta... you get the idea... tai ainakin näihin sävyihin useimmin tartun meikkaillessa :D

    VastaaPoista
  3. Toi ON hyvä ripsiväri! :) Silmämeikki on tosi nätti ja harmaa rajaus oli passeli valinta, mutta mihin jäi huulimeikkikuvat? :D Vai tuleeko tuo huulikynä näkymään omana postauksenaan vielä, olin tietysti hätäinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on väritön huulilla :) mulla on nyt huulet ihan kuivat ja repaleet, välttele huulimeikkikuvia. Mutta vilautetaan tätä IsaDoraa jossain toisessa meikissä!!

      Poista
  4. Kaunis meikki! Sininen on oikeasti hyvä väri luomille, vaikka sitä pelätään monesti. Se on luonnollisen näköinen, mutta silti antaa kivasti väriä silmille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sininen on kiva väri. Siitä on olemassa miedompia versioita tai sitten vähän raisumpia. Kaikille jotain, sinistä ei kannata pelätä.

      Poista
  5. En olekaan pitkään aikaan käyttänyt Isadoran ripsivärejä, mutta tämä näyttää hyvältä. Sininen ei ole mullakaan se ykkösväri, vaikka aina kehutaan kuinka se sopii hyvin vihreiden silmien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreiden silmien kanssa sininen on kyllä kiva :) tämä on IsaDoran ripsareista paras ja ostan uudelleen jos tätä on vedenkestävänä :)

      Poista
  6. Ooh ihana paletti <3 ja wau mikä meikki!

    VastaaPoista
  7. Smoky kynnet, smoky silmät (: Hyvännäköinen meikki!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3