tiistai 5. tammikuuta 2016

Hauska tavata pitkästä aikaa Deborah Lippmann!

Mietin tuossa että Deborah Lippmanin lakkoja ei ole tullut käytettyä Herran vuosiin. Ne ovat jääneet ihan unholaan :( ja minä tiedän suoraan syyn siihen. Love It -verkkokaupan lopettaminen. Kun niitä ei enää saa suomesta niin ei jaksa seurata uusia kokoelmia. Merkki jäi täysin unholaan ja minä luulen että indieglitterit kiilasivat Lippmanin glitterhirmujen ohi.

PC260006.ORF

Deborah Lippmann on kuitenkin arvostettu merkki. Tunnettu värikkäistä glitterhirmuista. Merkillä on myös matta- sekä kiiltäväpintaisia lakkoja. Pääsin tutustumaan blogiyhteistyön merkeissä Deborahin mattalakkaan. Sain eleveniltä testiin Harem Silks From Bombay lakan joka on kolmen joulun takaisesta Silk kokoelmasta.


PC230012.ORF

Harem Silks From Bombay on upea mattapintainen tummanvioletti lakka. Se sisältää ihanan paljon pientä shimmeriä. Shimmerin saa esiin kirkkaalla päällyslakalla mutta minä en nyt tykännyt kokeilla sitä. Halusin ihan kunnon mattapintaa koska se vaan näyttää niin hyvältä! Kun kynnet ovat siistit, tasapitkät, olivat pitkät tai lyhyet; niin tumma mattalakka näyttää sairaan hienolta! Minusta tumma matta on jopa kivempi lyhyissä kynsissä kuin tosi pitkissä. Kun lakkaa vieläpä siististi eikä sotke kynsinauhoille niin lopputulos on upea!


PC230017.ORF

Deborah Lippmanin lakoilla on helppo lakata, suti on hyvän mallinen eikä lakka mene yli. Tämän mattalakan koostumus oli hyvä, se ei valu eikä klimpity kynnelle liian paksusti. Tietysti lakka vaati ravistelua mutta kun lakan "sai käyntiin", lakkaushetki oli mieluinen. Deborahin mattalakka peitti kahdella kerroksella ja kuivumisaika oli kohtuullisen nopea. Hyvin ehti lakata Koukussa -sarjan aikaan! Kynnet olivat läpikuivat eikä yöllä ollut tullut lakanankuvia kynsiin.

PC260001.ORF

Nämä olivat muuten minun jouluaaton kynteni. Sain elevenin testipaketin 23.12 myöhään illalla ja halusin heti testata tätä mattalakkaa. Mattalakat ovat aina nopeita lakata kun ei tarvitse odotella enää päällyslakan kuivumista. Mitä sanon pysyvyydestä? Mattalakat ovat tunnetusti kenkkuja, ainakin mulla. Mavalan ja Essien mattalakat lähtivät ratkeilemaan 12 tunnissa...
Minä vaihdoin lakat joulupäivänä. Eli pidin näitä tasan kaksi vuorokautta. Kärjissä oli kulumaa muttei yhtään lakkapinnan lohkeamaa. Joku olisi vähän fiksannut laittamalla kärkiin lisää lakkaa suojaksi mutta minä halusin suoraan vaihtaa lakat. Tiedätte että lakkaan lähes joka päivä. Olin kuitenkin nähnyt lakan keston ja olihan se sietänyt lahjojen paketoinnin. Käsivoidetta ja kynsiöljyä tämä ei kestä. Joten jos et halua mattapinnan sammuvan satiinisen kiiltäväksi, niin vältä voiteita ja öljyjä.

PC230042.ORF

Mitä minun 3-vuotias veljenpoikani tuumi lakasta? Sieltä tuli suorat sanat; miks sulla on noin rumat kynnet? Hyi! Leikkaa ne pois :DD totuus tulee lapsen suusta vai miten se meni...

Millainen totuus tulee teidän suusta? Kiva lakka vai ei sitten ollenkaan? Deborah Lippmann, onko ollut unholassa vai kuuluuko ihan lempimerkkeihisi?

Deborah Lippmann lakkoja voit ostaa eleven.fi verkkokaupasta. Sieltä löytyy todella hyvä valikoima Lippmanin lakkoja. Niitä vanhoja tuttuja glittereitä sekä minullekin uudempia ja tutustumisen arvoisia sävyjä. Oikeastaan piti klikata itsensä äkkiä pois sivulta, meinasi nimittäin tulla vanha tuttu ostohimo! Lippmanilla on ihania lakkoja joita minulta puuttuu. Red Silk Boxers, Silk kokoelman toinen mattapunainen. Pat Benatarin lakka Hit Me With Your Best Shot tai legendaariset Ruby Red Slippers ja Glitter And Be Gay joka minulta löytyykin. Se on kultaisista glittereistä hienoimpia!

Käytetyt linkit ovat mainoslinkkejä. Niiden klikkailu ei tuo minulle komissiota mutta jos tilaat niiden kautta jotain, siitä saan pienen palkkion. Jos olet himoinnut jotain Lippmanin sävyä niin kannattaa katsoa löytyykö sitä eleveniltä. Lippmanin lakat ovat kokoelmani pikku aarteita :) 

26 kommenttia:

  1. Ihanaaa! <3__<3
    Tuli mattahimo. Ei uskalla eleveniin klikkailla ;)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään! Mattalakat on tämän nysäkynnen lemppareita muutenkin :) Pitäiskin taas pitkästä aikaa kokeilla jotain mattaista kynsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattalakat näyttää paremmalta lyhyillä kynsillä kuin tosi pitkillä :)

      Poista
  3. Tää on kyllä ehkä yksi kauneimpia näkemiäni mattalakkoja <3. Mulla ei ole yhtään DL:n lakkaa! Miten se on edes mahdollista? :D.

    VastaaPoista
  4. Ai onko tämä uutta Deborahia..? Mullakin on jäänyt merkki vähän sivuun suurimmasta kiinnostuksesta, vaikka jokunen kiva lakka DL:ää löytyykin.

    Hah hah haaa tuo sun velvenpojan kommentti.. :DD Lapset on kyllä kommenteissaan suorempia, mutta suotakoon se heille. ;) Tunnustettakoon että en itse oo suurin tällaisen mattapinnan ystävä, ehkä siksi kun ne Essien about vuoden takaiset Cashmere Matet näytti niin aneemisilta mun kynsillä, mutta lakan väri on kyllä ihan sievä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän vanhempaa kokoelmaa on :) minä pidän suuresti mattapinnasta, vaikka aika harvoin tulee käytettyä. Se Essien kokoelma on yksi suosikkejani :)

      Poista
  5. Nää Lippmannit on houkuttanu mua aina ♡_♡ Minkä ihmeen takia nää hävis Suomen markkinoilta? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi niitä nyt saa elevenistä :) se on harmi että yrittäjyys suomessa on kovaa ja kaikki kaupat eivät pysyneet pystyssä. Sen takia minä aina yritän puhua että ostakaa suomesta :) harmittaa kun Love It lopetti.

      Poista
  6. Tämähän on upea lakka! Oikein mystinen, tykkään ♥

    VastaaPoista
  7. Onpa jännä! :D Näyttää pullossa ihan erilaiselta kuin kynsille lakattuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää kyllä ihanalta, sekä että :) ihana lakka on!

      Poista
  8. Heiiii munkin lippmannit on ihan jääny! Pitäiskö ottaa joku rakasta-lippmanneja -teemaviikko? :D kivannäköinen tämäkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin että pitää käyttää Lippmaneja useammin. On ne kuitenkin niin nättejä :)

      Poista
  9. Mulla on kolme DL-lakkaa jostain vanhasta merenneito-kokoelmasta, vai mikä se nyt olikaan... Tää on kyllä ihan huippu nätti! Rakastan tollasia tummia, syntisen sävyisiä lakkoja, nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin rakastan tälläistä tummaa lakkaa :) ja niitä merenneitolakkoja, mulla on pari niitä!

      Poista
  10. Pullossa on paremman näköinen, jokin puuttuu, ootko kokeillu tavallisella päällyslakalla? Pitääkin katsastaa tuo Eleven.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://nail-ru.livejournal.com/2809848.html

      ^Tuossa on yksi kuva jossa näkyy päällyslakan kanssa. Googlella katselin lisää kuvia :) minä en itse kokeillut koska nautin niin tästä mattapinnasta :)

      Poista
  11. Voi hitsi elevenissä ei ollu just tätä lakkaa! Tää on ihan hurjan hieno lakka, ihastuin heti :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tainnut loppua :/ mutta on siellä muita ihania Lippmaneja ❤️

      Poista

Kiitos kommentista <3