maanantai 19. lokakuuta 2015

Yves Rocher uutuus rajauskynät testissä

Pidän todella paljon hyvistä ja pehmeistä silmänrajausrajauskynistä. Sellaisista joita voi laittaa ylä- tai alaluomelle, eivätkä ne murene tai raavi hoa. Tottakai niiden pitää pysyä ja niihin pitää voida luottaa niin ettei silmämeikkiä tarvitse tarkastella koko ajan peilistä.

Olen löytänyt tälläisiä kynsiä kolmelta merkiltä. Ja meikkifriikkiurani on pitkä. Maybelline MasterDrama eyeliner, Rimmel ScandalEyes ja Urban Decay 24/7 kynät.

PA100088.ORF

Yves Rocherin uutuuksissa on runsaspigmenttisiä kajalkyniä. Sain kyniä testiin ja odotukset olivat korkealla! Mahtavaa jos nämä ovat niin hyviä kuin lupaillaan. Kynät sisältävät 100% kasvipohjaista karnaubavahaa ja niitä on 15 eri sävyä.

PA100071.ORF

Vihreän meikin tein Vert Radieux paletilla. Yläluomen rajauksen tein Bambou kynällä ja alaluomen sekä sisärajauksen toisella vihreällä Agave kynällä. Ripsivärinä Sexy Pulp joka on suosikkini Yvesin ripsiväreistä. Minun yksilöni alkaa olla lopuillaan ja vähän kuivunutta mutta uskokaa; tämä on hyvä. Pidentää eikä varise.

PA100011.ORF

PA100045.ORF

PA100041.ORF

PA100027.ORF

Toinen tekemäni meikki on työmeikki. Ihastuin ruskean kynän sisältämään glitteriin joka tuo vähän jotain säihkettä tylsään ruskeaan meikkiin ;) hyvä nudepaletti YR:ltä on Brun Incandescent. Rajauskynä on sävyltään Brun Ecorce. Huulimeikkinä Yves Rocher huulikiiltokynä Tangerine Intense. Ihanan tuoksuinen ja pigmenttinen huulikynä, näistä tykkään. 


PA110035.ORF


PA110021.ORF

PA110016.ORF

PA110007.ORF

Miltä meikit näyttävät? Löytyykö kynistä pigmenttiä ja onko niitä helppo käyttää, oli sitten minkä tasoinen meikkaaja hyvänsä? Kyllä on! Näitä kyniä ostaisin itsekin ja suosittelisin jos etsit hyvää eyeliner kynää. Harmi kun mun testikyniin ei sattunut sinistä mutta sehän on hyvä syy tehdä tilaus YR:lle. Kynien väreissä on nimittäin violetti Iris ja sähkönsininen Paradise, siis nehän mulla pitäisi olla :) mutta värikästä näilläkin on suunnitteilla, niistä toisessa postauksessa lisää ;)

Uskon että nämä kynät ovat monille helppoja. Ylärajaus syntyy helposti ja kynää ei tarvitse painaa. Jos painaa niin se jopa musertuu. Ja rajaukset pysyvät eivätkä tuhri luomea päivän mittaan. Sisärajaus ei pysynyt koko päivää, sitä pitää lisätä.

PA100090.ORF

Tästä mainoslinkistä pääset selaamaan YR:n silmämeikkikyniä ja sieltä löydät myös nämä hienot uutuudet! Vai joko olet ehtinyt jo kokeilla näitä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

24 kommenttia:

  1. VIhreä meikki aivan ihana! Eikä vähiten siitä syystä, että siinä on se aina fanittamani sisäsilmärajaus. Sopii kuin.... naula silmään!
    Mukavaa alkua viikolle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) tykkään kyllä sisärajauksesta mutta oli mikä kynä vaan; se ärsyttää silmässä ja silmäni vuotavat herkästi vettä. Sitten kestää viikkoja kun silmä vetistää ja levittää meikit. Siksi käytän sisärajausta valitettavan harvoin. Mutta nämä värilliset kynät on mitä mainioimpia sisärajaukseen jos pystyy käyttämään! Ihanaa viikon alkua, ihmeen hyvin on maanantai lähtenyt käyntiin :)

      Poista
  2. Noista löytyy kyllä ihanasti erilaisia värivaihtoehtoja! Pitää joskus ottaa ja tilata testiin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä joudun tilaamaan näitä pari ja jotain uusia meikkejä näytti olevan..joten niitäkin ;)

      Poista
  3. Kauniita sävyjä noissa kajaaleissa

    VastaaPoista
  4. Tuo vihreä meikki (etenkin) sopii sulle kyllä niin hyvin! Mulla on noista kynistä fuksia, keltainen ja oranssi (ylläripylläri!) ja olen kyllä tykännyt. Kiva, että joku merkki tekee tällaisia hassumpiakin värejä, joista mä niin tykkään :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ❤️ Pinkin kynän testasin ja on se pigmenttinen! Ihoon jäi sitä pigmenttiä mutta kului se itsekseen pois. Hyvä että YR:ltä saa tälläisiä moneen makuun olevia kyniä :)

      Poista
  5. Oi toi vihreä meikki! TÄYDELLINEN!

    VastaaPoista
  6. Kyllä on taitavasti tehty molemmat meikit!
    En omista yhtään YR:n kynää. Näissä näyttäisi olevan hyvä hintalaatusuhde?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaikka eihän nämä nyt mitään ihmeellisiä, joskus hävettää laittaa näitä räpellyksiä :D siis on hyvä hinta-laatusuhde! Ihan todellakin suosittelen. Rakastan tälläisiä pehmeitä eyelinereitä ja on kiva että näitä saa YR:ltä helposti :)

      Poista
  7. Upeita rajauskyniä, varsinkin tuo keltainen sävy, siis wow!!! :o Ihastuttavia meikkejä olet taas taikonut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos Jonna <3 tuo keltainen kynä kummittelee ja huutaa päästä silmämeikkiin...kunhan keksin mitä sillä taikoisi ;)

      Poista
  8. Ihana meikki! Nää kynät on huippuja, seuraavaksi ostan jonkun ruskean. Oon laittanut tuota pinkkiä silmiin , käyp tosi hyvin vaikka räikeä sävy onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla oli tuo pinkki ylärajauksessa ja ei se ollut yhtään liikaa. Muuta värikkäämpää en ole vielä keksinyt :)

      Poista
  9. Onpa kauniita ja vähän erilaisiakin sävyjä, 15 eri väriä on jo aika paljon! Meikissä käytetty ruskea kynä näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin on värejä mistä valita :) kiva kun kaikki ei ole perinteisiä tylsiä ( mutta käytännöllisiä ) värejä. Ruskea kynä on hyvä peruskynä ja se pieni kimallus tuo extraa.

      Poista
  10. Oih tuo nudemeikki on jotenki tosi ihana ja sädehtivä! Ja nami tuo huulipuna. :) Mulla on Avonin joku sininen kynä, mut se on ihan superhuono, väriä ei tuu tasaisesti ja nätisti vaan pitää hinkata luomiin ees taas ja mullaki on niin herkät silmät ja luomet, että sitte tulee veet silmistä, sit se ei pysykkää luomilla. Nuo kuulostaa ja vaikuttaa ihan sika hyviltä, hmm hmm. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^juuri tuosta syystä olen nirso rajauskynien suhteen. Vihaan kyniä joita saa hangata ja silti niistä ei tule väriä. Näistä tulee eikä tarvitse hangata :)

      Poista
  11. Ui mitä sävyjä!

    Mulla oli Macissa pienennettynä muutama ikkuna niin toi sun silmä+suu -kuva näytti yhdessä kokonaiselta kasvokuvalta joskin hieman häröltä sellaiselta :'D

    VastaaPoista
  12. Toi vihree meikki! Tosi hieno! Ihania kyniä, pysyvätkö hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Pysyvät ylä- ja alarajassa, sisärajausta piti lisätä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3