keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Lokakuun 2015 LivBox

Taas se aika kuusta :D huomasin osan saaneen boxin eilen mutta hyvin pystyin olemaan spoilaantumatta. Hammastahnan taisin nähdä mutta muuta en :) somemaailmassa on hankalaa yrittää olla niin ettei näe vilauksia ja itsekään en halua tahallaan spoilata. Valitsen aina ensimmäiseksi kuvaksi avaamattoman boxin kuvan mutta joskus esim. FB nostaa esille kuvan avatusta boxista. Pahoittelen tätä mutta minä en mahda sille mitään :/


PA070115.ORF

Mutta siihen lokakuun boxiin!! Teema on tottakai syksy ja väritys kultainen. Kaunista! Boxissa on pari uutuustuotetta sekä bestseller-tuote. Myös uusi yhteistyökumppani pääse heti boxiin mukaan.
Pitkäaikaistilaajia muistettiin Béllapierren hohtopuuterilla joka on minulla shampanjan värinen. Kiva ylläri, tykkään Béllapierren kosmetiikasta ja kiva että Kauneutta.com nettikauppa on mukana boxeissa. Laaja valikoima hyviä tuotteita, olen ollut yhteistyössä heidän kanssaan. 

PA070117.ORF

Pepsodent White Now Gold hammastahna.
Tuliko tämä joskus aiemmin boxissa? Nämä on valkaiseva hammastahna, ihan ok kun olen tätä aiemmin käyttänyt. Silloin myös mainitsin etten raaski ostaa näin kallista hammastahnaa joten kelpaahan ne boxissa ;) 4 e / 75 ml.

Vaseline Essential Healing Spray.
Vaseline on uusi yhteistyökumppani. Tämä on suihkutettava kosteuttava ja syvähoitava vartalovoide. Sisältää rauhoittavaa kaurauutetta. Mitä tuo light --> rich merkintä tarkoittaa pullon alareunassa, jotain vahvuuttako? Eihän tämä sävyttävä voi olla? Käyttöä löytyy, mielenkiintoinen tuote ja Vaseline on hyvä sarja. Jospa jatkossa saisi vaikka Vaselinen käsivoidetta, vink vink LivBox tiimi!! 5,50 e / 190 ml.

L´occitane Almond Shower Oil.
Suihkuöljy joka sisältää manteliöljyjä ja ravitsevia lipidejä. Bestseller tuote. 19,50 e / 250 ml, tämä koko 35 ml. 

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick muotoiluvoide.
No jee vihdoinkin lyhyellekin tukalle jotain! Moisture Kick on hirmu hyvä sarja! Hoitaa hiuksia tosi hyvin! Olen käyttänyt Moisture Kick hoitosuihketta aikoinaan hyvinkin paljon.
Tämä Beauty Balm muotoiluvoide kosteuttaa hiukset sekä palauttaa normaalien tai kiharoiden hiusten kosteustasapainon. 12,90 e / 125 ml, tämä koko 30 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze CC lämpösuojavoide.
Mielenkiintoinen tuote! Lämpösuojavoide joka ravitsee värjättyjä hiuksia suojaten niitä lämmöltä. Voiden antaa hiuksille kimmoisuutta ja pehmeyttä. Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH 4,5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentin hiukseen. 12,90 e / 125 ml, tämä koko 30 ml.

Lumene Nude Perfection Glow Heleyttävä meikkivoide.
Hehkuva iho on tämän syksyn meikkitrendejä. Uudelle Nude Perfection Glow hehkumeikkivoiteella luot kevyesti peittävän lopputuloksen joka antaa ihon sävyn kuultaa läpi. Ja tosiaan kuultaa, käytin tätä näytepussukan enkä hirveästi välittänyt. Liian läpikuultava. En oikein keksinyt tästä mitään mikä saisi tätä käyttämään. Pidän mattapinnasta. Laittakaa boxiin se uutuus Blur meikkipuuteri kerran Lumenea on niin usein!! 17,90 e / 30 ml.

Lisäksi SkinGain kollageenibuusteri juomanäyte! Hauska!

PA070121.ORF

No mitäs tykkäsitte? Vai ettekö tykännyt? Semikäyttiksiä vai todella kiinnostavia uutuuksia? Mitä vaihtoehtoisia tuotteita boxissa oli?

PA070125.ORF

Oman LivBoxin pääset tilaamaan tästä. Boxi saatu blogin kautta. 

10 kommenttia:

  1. Mulla oli ihan esi BC:n tuotteet, ks. blogistani lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain kyllä sopivammat ja omalle tukalleni paremmat hiustuotteet :)

      Poista
  2. Samat tuotteet löytyi omastakin boxista. Tykkäsin kovasti, kun kaikki tulee käyttöön. Tuota suihkutettavaa vartalovoidetta on tehnyt mieli kokeilla ja nyt se tuli boxista! Hiusjutut on aina hyviä :) Meikkivoide itselle ehkä kaikista epäillyttävin, että tuleeko käytettyä mutta kokeilla pitää ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin antaa jollekin joululahjaksi kun en tykännyt näytteestä niin suotta avata. Periaatteessa kuitenkin hyvä ajatus boxiin, uutuus meikkituote josta varmasti kuitenkin tykätään :)

      Poista
  3. Mä kyllä tykkäsin tästä boxista ihan älyttömästi. :)

    VastaaPoista
  4. Ei ole sävyttävä tuo Vaseline :) Viittaa nimenomaan "täyteläisyyteen"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minä hain takaa mutten keksinyt oikeaa sanaa :D

      Poista
  5. Tässä boksissa oli kaikki sellaisia, jotka tulevat käyttöön ennemmin tai myöhemmin! Eli tykkäsin kovasti :) Ainoastaan meikkivoiteen kanssa pitää testailla huomenna päivänvalossa, onko oikea sävy. Harmillisesti Lumenella on usein liian kellertävä tai oranssi vivahde vaaleimmissakin meikkivoiteissa. Mun iho on niin neutraalin sävyinen ja vaalea, että uusia kokeiltavia meikkivoiteita on hankala löytää. Vaseline-rasva oli boksin paras tuote, olisin varmaan ostanut tollasen kokeiluun jossain vaiheessa. Terveisin kuivaihoinen, mutta laiska rasvaaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin koska on käyttiksiä ja jokunen joululahjoihin menevä :) toivottavasti meikkivoide on sopivan sävyinen. Voihan sitä sekoittaa sopivamman sävyiseen että saa käytettyä pois? Minäkin olen laiska rasvaaja joten tuo Vaseline on varmasti hyvä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3