maanantai 12. lokakuuta 2015

Kuivat kädet ja lohkeilevat kynnet kuntoon

Joko huomaatte käsien ihossa ja kynsien kunnossa talven tulemisen? Minä alan huomata. Kädet ovat rutikuivat ja kynsien ympärys täynnä repaleita. Kynsiä kosteutan joka päivä ja mikäli tämän laiminlyön, saan heittää hyvästit pitkille kynsille.


PA020031.ORF

Sain joskus Rialta vinkin Ainu Hoitovoiteesta. Vauvaosasto on mulle tuntematonta aluetta mutta löysin voiteen ihan helposti marketin vauvahyllystä. En muista hintaa mutta ei tämä montaa euroa ollut. Hajusteeton voide kosteuttaa ihoa ja sisältää 5% hoitavaa pantenolia. Koska tämä on vauvalle tarkoitettu niin tämä on hyvin hellävarainen eikä sisällä hajusteita tai väriaineita.  


PA020015.ORF

Kovin paljoa tätä ei kannata päiväaikaan laittaa, imeytyy aika pitkään. Mutta yöksihän tämä on tosi ihanteellinen. Ainu hoitovoidetta on myös kiva hieroa kynsinauhoille. Eli jos kotoa löytyy niin hiero loput voiteet omiin käsiin vauvan rasvailun jälkeen. Tai osta ihan vartavasten, on tosi hyvä käsivoide! Kiitos vaan Rialle vinkistä, hyviä ja hoitavia rasvoja tarvitsee aina.


PA020024.ORF

OPI Avoplex kynsiöljy on vanha suosikki, käytin joskus vuosia sitten. Nyt palasin käyttämään tätä uudelleen ja huomasin miten loistavaa tämä on! OPI Avoplex Cuticle Oil To Go kulkee kynän nimellä koska tämä on tuubissa jonka päässä on suti. Tuote on sellaista paksua öljyä, lähes kuin balmia. Ei luirua! Kynä kulkeekin todella kätevästi käsilaukussa mukana tai majailee työ/yöpöydällä. Siitä on helppo sipaista kynsinauhoille, hieroa ja antaa vaikuttaa. 


PA020028.ORF

Säännöllisellä kynsinauhaöljyn käytöllä pidät kyntesi kunnossa ja kosteutettuina. Kynsinauhat pysyvät siisteinä eivätkä ne repeile tai ole epäsiistin näköiset. Kynsibloggareille vinkki: sipaisen tätä kynsinauhoille ennen kynsikuvia niin on siistimmät kuvat ;) muutenkin pidän tälläisistä kynistä, niitä on todellakin nopeampi käyttää kuin perinteistä lotraavaa öljyä. Avoplex sisältää mm.avocadon öljyä ja tuoksuukin todella hyvältä!

OPI kynsinauhakynä saatu CesarsShopista.

24 kommenttia:

  1. Just tuossa viime viikolla harmiteltiin työkaverin kanssa, että jo se on se aika vuodesta että saa ajaa litrakaupalla rasvaa käsiin ja silti ne vaan koppuroituu. :/ Pitäis hankkia uusi öljykin, kun vanha vetelee ihan viimeisiään just sillon kun eniten tarvis. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on oikea vuodenaika hankkia tuotteet talven varalle :)

      Poista
  2. Sitten on meitä joille ei auta yhtikäs mikään. Ainu on kyllä hyvä käsivoide, olen 2-3 tuubia nyt kuluneen kesän aikana läästinyt käsiini kaiken muun öljyn ja rasvan ja hanskojen kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on aina öljy kaverina ja hanskat kädessä :)

      Poista
  3. Sissi vinkkas joskus Lidlin SOS- käsirasvasta. Ostin sitä ja on hyvä. On semmosta jankkia ja siksi se on mun yöpöydällä ja laitan aina yötä vasten sitä käsiin. Halpa ku mikä ja hyväki vielä!

    VastaaPoista
  4. TBS vartalovoit on muuten yllättävän hyviä ja kosteuttavia käsivoiteita. Pistän niitä usein yöksi.

    VastaaPoista
  5. Täytyypä testata vauvavoidetta kun sitä löytyy =)

    VastaaPoista
  6. Voisin vaikka kantapäihin kokeilla tuota Ainua, tuntuu että käsien lisäksi jalat kuivuu aivan hirveästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalat myöskin...olen kyllä vähän laiska rasvaamaan jalkoja!

      Poista
  7. Vihaan kaikilla öljyillä lotraamista, tuli ne sitten mihin tahansa suuntaan kroppaan. Tuo tuubiöljy on mullistanu mun kynsienhoitomaailman ja niiden öljyyminen ei olekkaan enää ärsyttävää ja sotkevaa <3 Sehän kuivuu hetkessä ja kynnet saa pikakaunistuksen hetkessä :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynämäinen öljy on tosiaan siistimpi ja nopeampi käyttää. Uskon että se on monille mieluisampi vaihtoehto on inhoaa sotkua ;)

      Poista
  8. No todellakin huomaa ilmojen viilenneen; heti kun mennään pakkasen puolelle niin kädet alkaa olla karmeassa kunnossa. Vaikuttaapa kätsyltä tuo suti! Mä en jaksa pullojen ja siveltimien kanssa läträtä joten tuo vois olla mulle just passeli. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ;) kuten Pandakin totesi,tämä voisi olla sulle hyvä tuote. Ei sotke tai valu :)

      Poista
  9. Tuo voide on osunutkin silmään kaupoissa, täytyypi hankkia!
    Käytän aina lakkauksien välissä Sally Hansenin kynsiöljyä, jossa näkyy olevan E-vitamiiniakin. Kerrohan, kuinka kauan sen pitäisi antaa vaikuttaa? Lisään pari kertaa ja annan yleensä olla vähintään pari tuntia. Pitäisi antaa olla esim. yönyli kynnet ilman, että niissä on mitään muuta? Kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin kun aion lakat kynnet niin laitan joka kynteen yhden kerran öljyä ja annan imeytyä. Niin että kynsi on kuiva eikä pahemmin kiiltele öljystä. Sitten pesen kädet ja kuivaan. Mahdolliset öljyjäämät saattavat haitata, aluslakka ei tartu kunnolla kynteen.

      Joskus olen illan ja yön ilman lakkaa. Lisäilen öljyä niinkuin kuvailit ja laitan vielä yöksi. Aamulla voi lakata kynnet. Kyllä sen huomaa kun öljy on kunnolla imeytynyt; kynsi on joustavan tuntuinen ja kiilto luonnollinen :)

      Poista
  10. Just yks päivä kattelin, että mun kädet on ihan järkyttävässä kunnossa :D Kiitos tästä vinkistä, oonkin ettinyt hajusteetonta käsivoidetta :)

    VastaaPoista
  11. Ostin 3+1:ltä kehuttua Clarinsin käsivoidetta, on kyllä kaiken sen arvoinen. Tuhdimpaa, jota olen töissä käyttänyt, pitäisi ostaa kotiinkin. Aivan ihana A-derma http://www.aderma.fi/exomega-cream/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on Clarinsia ollut, se on kieltämättä todella hyvä käsivoide :)

      Poista
  12. Samanlaista kuin Pirkka Lastenvoide?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista yhtään olenko Pirkan lastenvoidetta kokeillut :)

      Poista

Kiitos kommentista <3