keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Jos olisin eläin...

...niin olisinko seepra? En tiedä mutta kuvio on kyllä kaunis. Rakastan eläinkuoseja, tosin sisustuksessa olen aikoja sitten luopunut leopardiverhoista, päiväpeitoista, koristetyynyistä ja matoista :D juu ei ehkä enää!

Idea näihin kynsiin lähti kahden seeprakuvion ja itse seepraleiman yhdistelmästä. Mustasta ja valkeasta. Yksinkertaiset mutta aina toimivat värit. Kaikki eivät seeprakuosista tykkää mutta minä kyllä viihdyin näissä kynsissä ;)

21547395319_4f91305bb3_c

Käytin valkeaa lakkaa joka sormessa paitsi nimettömässä ja peukalossa mustaa. Seeprakuosi MoYou laatasta Back To The 80´s - 04 ( leimattu mustalla ) ja seepranpää MoYou Pro Collection XL - 05 ( leimattu valkealla ). Leimauslakat ovat MoYou Nailsin, tosi hyvin toimivat ja ovat pigmenttisiä sekä edullisia!


P9210048.ORF

P9210046.ORF

Sormenympärykset suojasin Glisten & Glown lateksisuojalla koska musta leimauslakka on maailman ärsyttävin siivota. Kokeilin taas Essien Second Shine Aroundia leimausten päälle. Annoin leimojen kuivahtaa vähän aikaa ja levitin Essietä hyvin varovasti, paksun kerroksen. Sivellin ei saa koskettaa leimaa. Ei levitä jos on varovainen mutta lopuissa kynsissä kiiruhdin ja se kostautui hyvin minimaalisella leviämisellä joka on nähtävissä näissä kynsissä. Näkyykö? Ei se oikeasti näy paitsi jos tiiraa. Ihan hyvä top coat siis!


21111541924_e5f032c27f_c
 P9210052.ORF

Käytetyt tuotteet:
OPI Who Are You Calling Bossy?!?
Color Club On Cloud Nine / CesarsShop, saatu
Glisten & Glow Latex Berrier / CesarsShop, saatu
MoYou laatat / MoYou.co.uk
MoYou Nails leimauslakat / CesarsShop, saatu
Essie Second Shine Around / L`oreal Finland, saatu

Seeprakuosi. Ihan mauton vai ok?

29 kommenttia:

  1. Kyllä mä kynsilleni ottaisin minkä värisiä seeproja vain :) jostain kummasta syystä mieleni alkoi tehdä mielu lakujätskiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmen kaverin lakujätski on sellaista että lähtee lakuhimo jo vähästä määrästä :)

      Poista
  2. Seepraa sen olla pitää! :) Tai mitä tahansa eläinkuosia...
    Nimettömässä ja peukalossa huomaa, miksi minä vihaan valkoista leimausväriä. Siinä näkyy heti, jos koko kuvio ei tartu täydellisesti laatalta. Mustassa jotenkin jälki on aina parempi ja sitä on niiiin helppo korjata mustalla kynsilakkakynällä. Valkoinen vastaava kynä on ihan turha, ei siitä mitään tartu kynnelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en jaksa enää välittää jos kuvio ei onnistu vasempaan käteen. Johtuu tuosta taas kipeästä oikeasta kädestä jossa ei ole kunnolla voimaa. Vasen käsi leimaa kyllä täydellisesti! Mutta siis...joskus jää koloja leimaukseen mutten hirveästi jaksa korjailla. Joskus vähän pikku siveltimellä mutta yleensä en :)

      Poista
    2. Älä ole hupsu, ei tarvitse puolustella enkä millään tavalla arvostellut leimauksiasi. :) Onneksi itse olen ilman lähilaseja niin sokea, etten kaikkia koloja näe, mutt auta armias kun laitan lasit nenälle...
      Voi kurjuus, että sun käsi on vieläkin kipeä! En tykkää.

      Poista
    3. En ottanut arvosteluna :) itseäkin vaan joskus harmittaa kun jää koloja. Tekniikan osaa ja välineet on hyvät mutta sitten se tökkää kipeeseen käteen. Kuitenkin laitan tekeleet tänne, en ole minäkään täydellinen :) kiva muuten kun kommentoit pitkästä aikaa, mietin pari päivää sitten missä Tasmis?

      Poista
    4. Kivaa kun muistit meikäläistä. :) Olen joka arkipäivä kyllä postauksesi lukenut, mutta en kehtaa aina höpistä omiani. ;) Täällä ollaan! On muuten sen verran pitkät kynnet ensimmäistä kertaa elämässä, että pitää kohta leikata, ei meinaa sujua enää kirjoitus läppärillä. Tai sujuu, mutta tulee ylimääräisiä kirjaimia, grr.

      Poista
    5. Tiedän tunteen, tulee tosi paljon kirjoitusvirheitä! Nyt ilmojen kylmetessä pitää alkaa extrahoivaamaan kynsiä ettei satu katkeamisia...
      Ja kommentoi ja höpötä ihmeessä, ei haittaa ollenkaan. Päinvastoin :)

      Poista
    6. Kynsiöljy ostettuna! Ilman sun viisaita sanoja en olisi varmaan ostanutkaan hoitotuotetta. :)
      Ostin myös viime viikolla ensimmäisen Zoyan lakkani. Ihana väri Meadow. Jännä lakka, siftaa kultaan tai jotain. Ei mikään kuva oikein tee sille oikeutta.

      Poista
    7. Muista käyttää joka päivä mielellään ;) Meadow on ihana, jos olisi lämpimän värinen iho niin se olisi vieläkin ihanampi <3

      Poista
  3. Hihii, sullakin menee MoYout sekaisin. Noi leimauslakat on MoYou Nailsin eikä MoYou Londonin. Mä tein saman mokan ja vielä MYL:n omassa postauksessa. Mustavalkoinen toimii aina ja iänkaikkisesti, aamen <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) miksei se voi olla vain MoYou :D kaikille helpompaa! Kiitos :)

      Poista
  4. Nämä on ihanat! Seeprakynsiä en ookkaan vielä testannu. C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) suosittelen testaamaan, värivaihtoehtoja on monenlaisia ;)

      Poista
  5. Tosi kivat, tykkään myös eläinkuoseista kynsillä. Tosta latexista piti kysyä että saako sen ilman manaamisia irti sormilta ja varsinkin kynsinauhojen lähettyviltä? Tykkään näistä kynsistä ihan kympillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo lähtee se helposti pois. Paras lateksisuojani. Loput siistin asetonilla vielä ;)

      Poista
  6. TYKKÄÄN, tykkään ja paljon tykkään

    VastaaPoista
  7. Makeet kynnet. Hah, sulla on ollut samanlainen leopardi-hulluus kuin mulla oli joskus siniseen. Kotona kaikki oli sinistä, ei tosiaan enää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sininenkin oli jossain vaiheessa. Tässä talossa on vieläkin jäljellä entisen asukkaan silloin muodinmukaista sinishulluutta :) rempataan kunhan on sisärempan aika ;)

      Poista
  8. Oi että, tosi hienot! Kyllä seeprakuosi on ainakin omasta mielestä aivan ihana kynsillä ♥

    VastaaPoista
  9. Tosi upeet kynnet! Eläinkuosit on ihania, varsinki seepra♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3