perjantai 16. lokakuuta 2015

CND Aurora - pieni kurkistus talveen

Joko kurkataan talvikokoelmaan? Jaiks...vai onko liian aikaista? CND muisti minua parilla lakalla uudesta CND Aurora kokoelmasta. Aurora kimaltaa kristallisoituneissa väreissä, hehkuvissa pastelleissa liki epärealistisen jäisissä vivahteissa. Kuulostaa kylmältä ja niin talviselta ettei halua vielä edes ajatella!


PA070079.ORF

PA070098.ORF

Minun lakkani ovat pastellinen baby pinkki Winter Glow ja krsitallinen sini-hopea glitter Glacial Mist. Jostain syystä aloin nähdä lakat yhdessä kynsillä! En varmaankaan ole ennen yhdistänyt vaaleanpunaista ja sinihopeaa. Kuulostaa ihan epätoimivalta parilta mutta pakkohan minun oli kokeilla!


PA070091.ORF

Winter Glow vaatii sen kolme kerrosta että se peittää. Glacial Mist on pohjaväriltään peittävä eikä se varsinaisesti sovellu topperglitteriksi. Koristeluiksia laitoin timantteja ja jotkut hopeiset siirtokuvien jämät. Tykkäsin näistä kynsistä niin paljon että pidin niitä kolme päivää!! Ennakkoluuloista huolimatta väriyhdistelmä toimi ja näytti tosi kivalta bling blingiltä.


PA070085.ORF

Pieni tietoisku CND lakoista:
Vinylux on 7 päivän kynsilakkamenetelmä, joka yhdistää muodin ja teknologian. Nopea levitys ja 7 päivän kesto, sisäänrakennettu aluslakka, nopea 8,5 minuutin kuivumisaika sekä vaivaton poisto. Tuote on 5-free eli se ei sisällä formaldehydeä, tolueenia, DBP:tä, formaldehyderesiiniä eikä kamferia.
Uraauurtava Vinylux menetelmä sisältää värilakkaan sisäänrakennetun aluslakan. Et siis tarvitse CND Vinylux kynsilakan alle aluslakkaa. Jotta 7 päivän kesto olisi saavutettavissa, älä siis laita aluslakkaa ja käytä CND Vinylux Weekly Top Coatia joka kuivuu luonnonvalossa eikä tarvitse uunia.

PA100004.ORF

Mistä voit ostaa CND kestolakkoja:
Lakat ja Top Coat 16,60 e / kpl.
Valikoidut kauneushoitolat sekä kynsisalongit. Lähimmät jälleenmyyjäsi voit etsiä tästä.

Aurora kokoelma myynnissä marraskuussa. 

Oletko kokeillut CND Vinylux lakkoja? Vaaleanpunainen ja sinihopea; toimiiko vai menikö metsään?

29 kommenttia:

  1. Ihanan jäisen huurteiset kynnet! Tuo vaalea pinkki näyttää niin kauniilta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vaaleaa pinkkiä ei heti ekana osaisi yhdistää talvilakkoihin ;)

      Poista
    2. Huurteiset nimenomaan. Jääkuningatar kynnet.

      Poista
  2. Toimii ihan älyn hyvin, sininen antaa just oikeaa potkua tolle hempukalle. Tosi kiva lakkaus! :) :)

    VastaaPoista
  3. Vau! Nämä iskivät toden teolla. Tekstit luin puolihuolimattomasti kun keskityin vain kuvien tuijottamiseen! :D Aah, aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä nuo toimii keskenään tosi hyvin! Upeat <3

    VastaaPoista
  5. I love this manicure! It' so elegant!

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanat kynnet, kaunis yhdistelmä! Mua kiinnostaa kyllä noi Vinyluxit keston puolesta, vaikka mulla ei yleensä mitkään lakat kauan pysykään ja toisaalta haluan vaihtaakin lakkoja usein. Ehkä täytyy testata joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kestolakat ovat hyvä vaihtehto jos ei halua lakata koko ajan. Toimivat kuin normi kynsilakka. CND kestolakkoja löytyy muuten messuilta jos joku on sinne menossa ;)

      Poista
  7. Ohhoh, nyt on kyllä niin kaunis lakkaus että oikein sydän nytkähti kun nämä näin! Väriyhdistelmäkin on hurjan kaunis, pitääkin muistaa tämä :) <3

    VastaaPoista
  8. Niin nätit! :) taisin saada pitkästä aikaa kynsi-inspiksen ja koittaa tusata vähän vastaavaa illalla :)
    Kaino toive aloittelevalta kynsienlaittajalta: voi kun näissä olisi myös peukalo mukana, aina mietin mitäköhän siinä sitten on että sointuu nätisti muihin sormiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on kiva toimia inspiraationa! Ottaisin peukalon mielelläni mukaan ( välillä otankin ) mutta mulla on isot pyöreät peukut jotka oikeasti näyttävät rumilta kuvissa. Siksi rajaan ne pois. Mutta yritän muistaa mainita tai ottaa erillisen kuvan peukalosta. Mukavia lakkaushetkiä :)

      Poista
  9. Voi että miten kaunis lakkaus! Vaaleanpunanen ja -sininen sopii tosi hyvin yhteen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3