perjantai 7. huhtikuuta 2017

Essence "My Must Haves" paletit

Sain ihan hirmu ison läjän Essencen uutuuksia testiin. Esittelen niitä kahdessa eri postauksessa, kunhan tässä ehdin uutuuksia testailla ;) Essence täyttää 15 vuotta ja on maailman parhaiten omassa kategoriassaan myyty kosmetiikkabrändi, joka on saatavilla yli 80 maassa. Essencessä miellyttää hinta joka on HALPA. Aina halpa ei tarkoita huonoa. Itsekin olin alussa vähän epäileväinen Essenceä kohtaan ja ostin varovasti pari tuotetta testiin. Huomasin että nämähän ovat ihan hyviä ja siitä lähtien olen silloin tällöin vieraillut Essencen pisteellä. Kynnys heräteostoksiin on suuri juurikin halvan hinnan takia. Joskus halpa hinta myös sokaisee ja tulee osteltua vähän ohi tarpeiden ;) Essencen meikit ovat eläinkokeettomia ja kynsilakatkin 5-free.

Essence My Must Haves Palettes

Essence My Must Haves Eyeshadow

Nämä uutuudet mitä tänään esittelen, olisivat varmaan tarttuneet mukaan halvan hinnan perusteella. Ideana tee-se-itse paletti on mielenkiintoinen, tähän kun voit koota omat suosikkisi. Essencen uudet My Must Have paletit voit täyttää lemppari luomiväreillä tai poskipunilla. Tyhjä paletti maksaa 1,89 e. Luomiväri- ja poskipunanapit saman hintaisia. 

Essence meikit kokemuksia

Sain testiin monta luomiväriä joista valitsin neljä parasta. Halusin koota sellaisen paletin jota sitten tulee käytettyä. Minun valintani olivat sävyt 01 Go Goldie, 14 Purple Clouds, 07 Mauvie Time! ja 18 Black As A Berry. Kultainen ja lila ovat hennon hohtavia, kultainen ehkä voimakkaampi. Kaksi viimeistä satiinimattaa, näitä ajattelin varjostuksiin.

Essence My Must Haves eyeshadow swatches

Lilan olisin toivonut olevan voimakkaampi mutta muuten nämä ovat ihan jees. Hieman varisevia mutta helposti kerrostettavia. Pigmentti ei ole voimakkain mutta sellaista perustasoa. Ei huonoa. Suosittelen alle värillistä pohjustajaa! Paletilla saa nättiä meikkiä aikaan joka ei päivän aikaan haalene luomilla. Pohjustajalla meikki pysyy hyvin paikoillaan. Oikein hyvä arkipaletti.

P3190150.ORF

P3160047.ORF

P3160053.ORF

Systeemi näissä on hyvä. Napeissa on helposti irrotettava muovikansi. Napin pohjassa lukee napin sävy. Nappeja saa irrotettua ja vaihdeltua, eivät ole niin voimakkaasti kiinni. En kuitenkaan usko että nämä hirmuisasti kestävät vaihtelua, saattavat murtua helposti.

P3160056.ORF

Paletti on melko jämäkkä ja kansi aukeaa helposti. Ei kyllä valittamasti alle kahden euron hintaan.

Essence poskipunat

Toisen paletin koostin poskipunista ja Fixing puuterista. Satiinimattaiset poskipunat ovat sävyiltään Cosy Rosy ja It´s Berry Time. Nätit perusposkipunat, arvostan mattaa lopputulosta ja arkisia, hyviä sävyjä. Napit ovat aika pieniä puuteriksi ja poskipuniksi mutta tuleepahan joskus kulutettua jotain loppuunkin! Jäi vähän häiritsemään kun yksi nappi puuttui, oli siis hyvä syy tehdä pieni tilaus pretty.fi:lle

Essence My Must Haves blushes swatches

Essence meikit kokemuksia

Tilasin itselleni toisenkin tyhjän paletin koska mulla oli irtonaisia nappeja. Samalla otin puuttuvan poskipunanapin. Tyhjiä paletteja saa 4 tai 8 napin koossa. pretty.fi myy irtonappeja ja ylipäätään kaikkia Essence meikkejä. Tilasin nyt sieltä koska ei aina ole varmuutta Kuopion Essence hyllyjen tilanteesta :) oman paikkakuntasi tai lähimmän jälleenmyyjät voit tsekata tästä.

Oletko ostanut näitä, miltä tälläinen idea tuntuu? Tykkäätkö Essencen luomiväreistä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Mä oon aivan hullaantunut essenceen juurikin halpojen hintojen ja mielenkiintoisten ja hyvien tuotteiden takia! En kyllä enää ole viitsinyt vaivautua menemään lähimmälle Tokmannille, siellä on yleensä aina hyllyt tyhjinä. Eilen just sain pretty.fi tilaukseni, joka sisälsi pelkkää essenceä ison läjän ja vielä on tulossa noita must haves paletteja ja nappeja 4+8 kpl.Mä otin poskipunien ja fixing powderin kaveriksi sen korostustuotteen. Luomiväreissä on mun mielestä ollut vähän vaihtelevaa laatua ainakin parissa paletissa jotka mulla on. Muuten ei oikeastaan ole huteja tullut vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Minustakin luomivärien laatu vaihtelee, siksi olen ehkä niiden oston jättänyt vähemmälle. Mutta muuten kyllä Essencen tuotteet on tosi hyviä hintaansa nähden ;)

      Poista
  2. Essence on ihan parhautta! Valikoimasta löytyy ihan timanttituotteita, joista tosin osa poistunut jo valikoimasta.
    Kuolaisin itseni varmaan hengiltä, jos Suomessa olisi sellaisia isoja ständejä, mitä on ulkomailla.
    Joka kerta tarttuu jotain mukaan. Tuo tyhjä paletti on pitänyt jo pitkään ostaa ja valita siihen sopivat värisävyt, mutta aina muka kiire tai mukana äiti (joka ei malta olla sen aikaa paikoillaan, että valitse värisävyt...argh).
    Muksaa viikonloppua! Ja tiedät kai mitä terkkuja karvatassuille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kyllä! Saavat hellimistä ja sängyssä nukkumista kun viikonloppuna ei ole kiire mihinkään :) sinne myös silityksiä eläkeläiselle <3 kannattaa kyllä testata hyvät sävyt palettiin, tässä on hyvä idea tosi halvalla hinnalla :)

      Poista
  3. Essence on kiva merkki. Peitevoide on ihan huippu ja sitä on tullut vähän hamstrattuakin kun en tiennyt onko tuote vakkarivalikoimassa. Muutkin tuotteet mitä olen kokeillut ovat ihan jees, varsinkin hinta huomioiden. Luomiväreissä mulla näyttäisi olevan kahta eri koostumusta joista toinen on vähän varisevampi. Molemmat kuitenkin käyttökelpoisia.
    Omalta Tokmannilta en ole onnistunut ostamaan mitään, se on aina tyhjää täynnä, mutta pretty.fi:stä sitten.

    -Sara-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pretty.fi on kyllä hyvä ja siellä on tosi laaja Essence valikoima. Ja aina niitä uutuuksia!

      Poista
  4. Essence kyllä jaksaa yllättää aina laadullaan :) Tollaset itse koottavat paletit on tosi hyviä, kun ainakaan itse ei tule enää oikein yksittäisiä nappeja käytettyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan, tykkään koota paletteihin ne mieluisat värit :)

      Poista
  5. Nämä on kyllä tosi kiva lisä Essencen tarjontaan! :)

    VastaaPoista
  6. En oo kyllä näitä Essencen nappeja ostanut, Kikolta oon vastaavan nelikon täyttänyt mutta ne on paljon suurempia. Kivoja nää kyllä on ja edullisia kuin mitkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, eikä näiden luomivärien tarviiskaan olla suurempia. Poskipunat olis voineet olla vähän isompia mutta tuleepahan joskus käytettyä loppuun ;)

      Poista
  7. Kauniita sävyjä mulla ei kokemusta näistä

    VastaaPoista
  8. Kiva, että kirjoitit näistä. En kehdannut Tokmannilla rynniä hyllyjä tutkimaan, kun siellä parveili aika innostunut (ja melko nuori) fanilauma ständillä kun viimeksi kävin. Hyvä tietää, että voi suomalaisesta nettikaupastakin tilata. En aiemmin tiennyt ja olen harmitellut, kun Tokmannilla on usein hyllyt tyhjinä. Tyhmä lähteä turhaan, kun ei ole ihan vieressä kuitenkaan.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on kaksi Essence-pistettä mutta mielestäni vähän hankalassa paikassa. Ihan keskustassa, aina pitäisi se auton parkki etsiä ja kävellä asioikseen. Toinen on Matkuksessa jonne ei viitsi yhden pikku tuotteen takia lähteä. Kumpikaan ei ole normaalien kauppareissujen varrella ja on aina se riski mennö katsomaan tyhjää ständiä. Hyvä että prettyltä saa :)

      Poista
  9. Mäkin tykkään tuotteista, mutta niiden ostaminen on jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle. Syykin in harmittava: Itiksen Tokmanni on lähin myyntipisteeni, mutta se ammottaa aina tyhjyyttään. Ja yleensä on vielä tosi sottainen. En siis viitsi enää edes mennä kattomaan mitä siellä on. Tai lähinnä siis ei ole. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :/ meillä ona ina ollut ihan siistit hyllyt, kai ne voisivat olla pahemmatkin...onneksi essenceä saa netistäkin niin ei tarvii hyllyllä pettyä :)

      Poista
  10. Osaatko sanoa, mikä on tuon tyhjän paletin napin kolon halkaisija? Mulla pyörii satunnaisia luomivärinappeja laatikossa ja ois kiva saada ne kiinni johonkin palettiin. Z-palettia en jostain syystä oo saanu aikaan tilattua, mutta tuo essencen paletti ois ainakin helposti saatavilla lähi cittarista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3 cm :) tässä ei ole magneettia vaan nappi painetaan siihen. Mutta eBaystä saa niitä magneettitarroja jos haluaa hifistellä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3