torstai 20. huhtikuuta 2017

Testissä kotimainen Biozell

Biozell edustaa minulle kotimaista ja edullista markettimerkkiä. Olen tykännyt monista Biozellin tuotteista, minusta niissä on erityisen hyvä hinta-laatusuhde. Nyt sain tuotteita blogiini esiteltäväksi ja minulla onkin näistä vain hyvää sanottavaa! Merkiltä löydät toimivia tuotteita arkeen, helmituotteita muotoiluun ja erittäin hyviä pesutuotteita.

Tiesittekö että Biozellilla on todella pitkät juuret. Ensimmäinen liike avattiin Helsingissä 1942. Biozellin muotoilutuotteilla on pitkä historia jopa 50-luvulta saakka. Biozell ei ole luonnonkosmetiikkaa mutta toi 2000-luvulla luonnonmukaisemmat shampoot ja hoitoaineet joissa on käytetty mm. koivunmahlaa ja luonnonyrttejä. Pulloja on uudistettu usein enkä meinaa itse pysyä mukana. Itse pidän näistä pulloista enemmän kuin aiemmista kukkakuvioisista hopeaetiketillä. 

Biozell kokemuksia

Biozell Syväpuhdistava shampoo

Syväpuhdistava shampoota suositellaan käytettäväksi 2-6 kertaa kuukaudessa. Kuinka usein sinä käytät? Minä veikkaan käyttäväni kolmisen kertaa kuussa. Poistan sillä muotoilutuotteiden jäämät, myös silikonin ja veden keräämät epäpuhtaudet poistuvat samalla. Tätä suositellaan käytettäväksi ennen hiusten värjäämistä joten itse otan parin viikon tehokuurin ennen kampaajaa, poistan tällä suoravärin ja yritän saada pinkille värille mahdollisimman puhtaan pohjan.

Aina shampoo on geelimäistä ja sopii koko perheen käyttöön. Piparminttu-uute on antiseptinen ja rauhoittava, auttaa myös päänahan kirvelyn kanssa. Tehoaine Betaiini kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää. Hyvä perusshampoo, miellyttävä käyttää eikä ole kallis. Laitan tämän sivuun odottamaan syksyä ja kuivia ilmoja. Katsotaan miten tämä tehoaa päänahkaani silloin!

Biozell hiuskiinne

Men Bullet Proof hiuskiinne on tarkoitettu miesten hiuksille mutta mikä ettei sovi naisillekin. Voimakas pito mutta helppo poiskammattavuus. Miehinen tuoksu joka ei kuitenkaan jää tuoksumaan hiuksiin. Ihana unisex-tuote!

Aina hiuskiinne on astetta kevyempää ja antaa keskivahvan pidon. Tuoksu on naisellisempi. Pidin molemmista mutta ehkä enemmän Bullet Proofista vahvemman pidon takia ;) Aina hiuskiinne sopiikin koko perheelle ollen Biozellin arkisempi koko perheen sarja. 

Biozell Kosteuttava kiiltosuihke

Rakenne- ja volyymisuihke on IHANA! Tällä saa hyvän tuen kampauksen pohjalle ja lyhyelle tukalle voimakasta rakennetta. Suihketta kannattaa suihkuttaa varovasti koska tämä kuohkeuttaa voimakkaasti. Sopii toki myös pitkälle tukalle mutta itse osaan kirjoittaa vaan lyhyen tukan muotoilun kannalta. Haen rakennetta antavaa ja tyveä kohottavaa tuotetta ja tämä on siihen ihan täydellinen. Kampaus kestää hyvänä koko päivän eikä latistu pikku sateessakaan koska tuote sisältää kosteussuojan. 

Kosteuttava kiiltosuihke oli myöskin mieleinen tuote! Kiva pumppupullo joka annosteli tuotetta sopivasti eikä tämä koskaan lähmää hiuksiani. Uskomaton kiilto ja ihana tuoksu. Vähän haalistunut hiusväri näyttää paremmalta kun käyttää kiiltosuihketta.

Biozellin tuotteet eivät ole kalliita, minun kokemukseni mukaan alle 10 euroa riippuen tuotteesta. Minua kiinnostaisi kuulla teidän Biozell suosikkinne! Onko merkki tuttu?  

Tuotteet saatu blogin kautta.

24 kommenttia:

  1. Biozellin hopeashampoo on hyvä! Samoin sävyttävät tehohoidot. Sillä rasberryllä sain tukkani ihan neon pinkiksi 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai silläkö sen laitoit...pitäisköhän ostaa itsellekin!

      Poista
  2. Rakennesuihke on ihan huippu eikä muissakaan tuotteissa ole mitään vikaa :)
    Odottelen tässä, että josko mies vielä yhden miesten tuotteista arvioisi niin josko niistäkin blogiin saisi juttua.. :)

    VastaaPoista
  3. Mä testasin rakennesuihketta vihdoinkin ja ihastuin heti. Saan tuuheutta ilman tönkköyttä eikä se jätä valkoisia jälkiä tummiin hiuksiini, vaikka siitä varoiteltiin :)

    VastaaPoista
  4. Biozellin päänahkahoito (en muista virallista nimeä) tummansinisessä pumppupullossa on aivan paras tuote! Itseltä katosi tyystin monia vuosia jatkunut hilse ongelma. Hiuspohja on terve eikä hilseile ollenkaan! Nyt on jo kolmas pullo sitä meneillään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama tuote käytössä! Halpa ja auttaa syksyisin ilmenevään päänahan kutinaan :)

      Poista
  5. Texturizing Spray on kyllä huippu! Mun lättätukkakin näyttää huomattavasti tuuheammalta, kun sitä suihkii :)

    VastaaPoista
  6. Mulla on käytössä monta näistä tuotteista ja tykkään kyllä! :)

    VastaaPoista
  7. Mä taas tykkäsin niistä vanhoista paljon enemmän, nää uudet pullo on aika rumat ja sekavat. :D Mut Texturizing Spray on ihan mun lempparituote ja itse ainoita tuotteita joita käytän marketin hiustuotteista aktiivisesti. Pistän sitten silmät kii, kun suihkin, niin en kiinnitä rumaan ulkomuotoon niin huomiota. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D mä en tykännyt ollenkaan niistä hopeista etiketeistä. Sitä aiempia pulloa en äkkiseltään muista :)

      Poista
  8. Olen jo pitkään luottanut Biozellin kuivashampooseen. Tekee, sen mitä kuivashampoolta kaipaan, tuoksu on miellyttävä eikä näy tummissa hiuksissakaan harmaana. Myös latvaseerumi on säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, latvaseerumia voisi muuten kokeilla :)

      Poista
  9. Olen kokeillut. Se syväpuhdistava shamppoo oli aivan huippu. Liekö sitten samaa kuin tuo sinun kokeilemasi. Vanhassa hopeisessa pullossa oli sinisiä kukkia. Olen käyttänyt myös hopeashamppoota. Vähän kyllä ongelmallista jos pakkaus liian tiheästi uudistuu ja vielä aivan kokonaan eri näköiseksi. Itse en ainakaan olisi osannut etsiä näitä marketista tämän näköisellä purkilla varustettuna. Vielä jos ei vaikka ihan varmaksi muista tuotemerkin nimeä, niin helposti jää kyllä ostamatta uudestaan... Pitääkin kokeilla tuota rakenne- ja volyymisuihketta! Onko siinäkin muuten ponnekaasupullo?
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmasti sama! Rakennesuihkeessa on ponnekaasupullo. Hopeashampoota olen muuten minäkin käyttänyt, juurikin siinä hopeisessa etiketissä olevaa :) ihan hyvä oli!

      Poista
  10. Itse ostin puolivahingossa rakennesuihkeen, jollain kauppa reissulla ja enkä antaisi enään pois, pelastaa huonoja hiuspäiviä. Itselläni on aika liukkaat hiukset, niin tämän kanssa pysvät helposti sotkunutturalla. Ei haittaa vaikka olisivat hieman likaisetkin, eikä tee hiuksista liian oudontuntuisia. Tämän innoittaman ostin myös lämpösuoja/muotoilusuihkeen, se on ihan ok. En tiennytkään että heillä on syväpuhdistava shampookin, juuri sopivasti pitäisikin ostaa uusi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syväpuhdistava shampoo on hyvä ja iso pullo kestää pitkään :)

      Poista
  11. Sain mieheltä näitä joululahjaksi ja olen kyllä todella ihastunut! Laatu yllätti :)

    VastaaPoista
  12. Huomasin että Biozellin syväpuhdistavassa shampoossa on parabeeneja. Tarkemmin sanottuna 3 eri parabeeneja, näkyy tuotteen INCI-listalla.

    Tokmanni-kaupan sivunlinkki, (INCI) ainesosien lista:
    https://res.cloudinary.com/tokmanni/image/upload/6411463062506_et1.pdf

    Tietoa parabeeneista:
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Parabeenit

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3