sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Deborah Lippmann - Mihin oikein katosit?

Muistatteko Deborah Lippmanin lakat? Milloin viimeksi olette nähneet niitä blogeissa tai milloin olette itse niillä lakanneet?

Deborah Lippmann kynsilakat

Deborah Lippmann eleven.fi

Kun kävin kokoelmaani läpi, huomasin että mullahan on nämä kolme Deborah Lippmann-raasua. Ihan unholassa ja hyljeksittynä! Päätin heti lakata niillä ja vähän muistutella teitäkin että älkää unohtako näitä. Miten nämä ovat jääneet unholaan? Milloin Deborahista tuli epäkiinnostava merkki?

Deborah Lippmann Glitter And Be Gay

Minua harmitti kun LoveIt-verkkokauppa lopetti toimintansa. He myivät Lippmania sekä monia muita merkkejä. Muistan että tilasin sieltä usein lakkoja ja sain niitä blogiini esiteltäväksi. Tykkäsin Lippmanin lakoista ja ne olivat oikeita indieglittereiden edelläkävijöitä. Deborah onkin kuuluisa upeista glitterlakoista joissa glitter on yleensä isoa tai crellylakan seassa olevaa. Sellaista runsasta ja luksusmaista glitteriä. Oikein kunnolla kimaltavaa ja pröystäilevää. Lakkoja löytyi myös eleganteissa sävyissä, siksipä näitä lakkoja moni julkkis suosikin. Löytyi cremejä ja satiinilakkoja.

Deborah Lippmann I Fought The Law

Lakat oli myös nimetty hauskasti, kuten tämäkin I Fought The Law. Stray Cats-fanin täytyy tämän niminen lakka omistaa ;) Deborah valmistaa eri koostumuksia ja onkin ilo omistaa tummansininen sokerilakka. Tämän koostumus on mahtavan paksua, jo yksi kerros peittää. Kuitenkin hyvä ja jämäkkä lakka levittää, ei valu kynsinauhoille. Tämä ei kimalla, on tälläinen matta tekstuuri mutta kiva näinkin. Pirullinen poistaa, sotkee kynnet ja kädet tosi pahasti.

Deborah Lippmann I Fought The Law

Deborah Lippmann Glitter And Be Gay

Glitter And Be Gay on minusta Deborahin ihanin lakka! Kirkkaalla pohjalla paljon pröystäilevää kultaista ja hologrammista bling bling -glitteriä! Ja mikä ihaninta, lakka on edelleen kuin uusi eikä ole paksuuntunut ollenkaan. Tästä on helppo poimia glittereitä kynnelle. Alla oleva lakka on viimeisenä näkyvä Harem Silks From Bombay. Laitoin päälle glitteriä ja leimat Ùberchic 4-02 laatasta. Päällyslakkana Essie Gel Setter.

Deborah Lippmann Glitter And Be Gay

Harem Silks From Bombay on tosiaankin mattasatiini lakka. Todella kaunis jos tälläisistä tykkää. Levittyy hyvin Essien First Basen päälle eikä kaljuunnu. Kaksi kerrosta, tämäkin on mun Deborah suosikkeja :)

Deborah Lippmann Harem Silks From Bombay

Deborah Lippmann Harem Silks From Bombay

Deborah Lippmanin lakkoja on ainakin elevenillä. On varmasti muuallakin mutta kun ei tule niin seurattua. Enkä ole nähnyt näitä blogeissa kuin ohimennen, uusista kokoelmiasta ei ole hajuakaan!

Tuliko huono omatunto? Onko omat Deborahit ihan unohdettu? Vai etkö ole merkkiä ikinä kokeillutkaan?

34 kommenttia:

  1. Mulla ei oo kyseistä merkkiä koskaan ollutkaan

    VastaaPoista
  2. Mulla on yksi merkin lakka. Jäänyt jo hankinnastaan saakka vähän unholaan kun en oikein syttynyt sille. Nuo pullot on muuten tosi kauniita :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut yksi sarjan lakka. Kuolaan näitä kyllä säännöllisesti eleveniltä mutta ei anna budjetti periksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä hintavia mutta ihania, iso pullo kestää ikuisuuden :D

      Poista
  4. En oo koskaan nähnytkään 😂
    Kaunis toi luumu!

    VastaaPoista
  5. Mulla on kaksi Deborah Lippmanin lakkaa, joista toista käytin viimeksi jouluna. Ehkä indiet syrjäytti DL:t. DL:t on myös suolaisen hintaisia, eikä merkki sen takia kiinnosta minua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indiet kyllä syrjäyttivät nämä mutta on DL:llä kyllä edelleen tosi uniikkeja lakkoja. Ainakin elevenillä hinta näyttää olevan alkaen 11 e - 19 e, moni muun merkin lakka nykyään maksaa liki 20 e :)

      Poista
  6. Ulkomaiset vloggaajat ainakin mainitsevat DL:n lakkojen yhteydessä monesti että ne ovat niiin hinnakkaita :/ Hyviä lakkojahan ne on, mutta ei uusia kokoelmia tule kyllä somessa vastaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en seuraa ulkomaisia oikein ollenkaan. Onhan ne hinnakkaita, samaa luokkaa Funin ja NCLA:n kanssa. Kun uusia kokoelmia ei tule somessa silmille, merkki unohtuu!

      Poista
  7. Toi mattalakka on upea. Mullakin on pari lakkaa ja ulkolaisissa muotilehdissä brändiin kyllä aina silloin tällöin törmää, mutta Suomessa on näiden osalta ollut hiljaisempaa, ei ole oikein markkinointikanavaa. Se on hyvä, että eleveniltä näitä helposti saa, jos haluaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ont otta että kun kukaan ei kirjoita, ne unohtuvat. Vaikka nämä ovat hienoja lakkoja eikä laadussa ole ikinä ollut valittamista!

      Poista
  8. Onhan mulla montakii, mutta eihän niitä muista 😣 tuo glitter and Gay ja pari pinkkiä , joku kultainen, onhan ne upeita edelleen.
    Mutta maksoiko nää nyt enemmän kuin sen pari kymppiä? Koska FNUG lakkojakin on insta täynnä vaikken ole niitäkään nähnyt kuin vaatekaupoissa ja nekin on sen 20 e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös nämä ollut alle 20 euroa? Paljonkin? Ei ne minusta älykalliita ollut. Joo ovat upeita ja sinunkin pitäisi omillasi lakata ;)

      Poista
  9. Joo, kovin ovat unohduksiin jääneet, ei noita näy kyllä juuri missään enää. Itse en edes raaskinut ostaa yhtään silloin kun ne olivat pinnalla ja sitten tulivatkin indiet oikein tohinalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä jokusen ostin mutta taisivat jäädä indieiden jalkoihin ja sitten LoveIt lopetit toimintansa :/

      Poista
  10. Mä arvostan Deborah Lippmania kyllä, sillä merkillä oli tosiaan uniikkeja lakkoja jo ennen indie-merkkien nousuakin (eli tietynlainen edelläkävijä), mutta jostain syystä multa löytyy vain yksi DL:n lakka. Hinta ei mun mielestä ole ylitsepääsemätön, sillä esim. elevenillä on melkeinpä aina -20 %, jolloin pullon hinta on ihan keskiluokkaa hyvälaatuiselle lakalle (käsittääkseni myös 5-free). Pitäisi varmaan perehtyä tarkemmin merkkiin ja katsella swatcheja. Mun oma lakka on Mermaid's dream, joka kieltämättä ihana varsinkin, jos on saanut iholle vähän väriä pintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi ne merenneitolakat oli ihan älyttömän ihania <3 mulla oli se turkoosi(?) ja pinkki. Deborahilla on uniikkeja ja hienoja glittereitä, kuten tämä Glitter And Be Gay :)

      Poista
  11. Oon miettiny ihan samaa! Nää oli jotenki tosi pinnalla jossain vaiheessa mut sit hävis kokonaan :S

    VastaaPoista
  12. Mä en oo suinkaan unohtanut Deborah-lakkoja; ihailen omiani aina säännöllisen epäsäännöllisesti (kuten myös muita lakkojani). Ja onhan mulla ollut tänä vuonna yksi DL-lakka kynsillä ja blogissakin esillä. Tykkään monista Deborahin lakoista, muun muassa tuo Glitter And Be Gay on yksi ihan suosikkini. Ja tuo DL lakkapullon muoto on mukavan ylevä!

    Mä oon tilannut jokusen Deborahin lakan Ebaysta, mistä niitä löytänee edelleen mutta merkki ei minusta säännällisesti julkaise mitään mielenkiintoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogi on ainut josta DL ovat jääneet mieleen vastikään nähtynä. eBaystä tosiaan löytää, harvoin vaan itse jaksaa sieltä enää tilailla :)

      Poista
  13. Mulla on jonkun verran DL:n lakkoja, glitterit on upeita ja pari lempparipunaista myos. Harmillisen vahan naita kylla tulee vastaan.

    VastaaPoista
  14. Mä itseasiassa just viime viikolla lakkasin Deborah Lippmanin Sweet Dreamislla ja mietin, että mihin se merkki on kadonnut! Aivan ihania noi sun omistamat Deborahit, varsinkin Harem Silks from Bombay hivelee mun silmiä, haluan sen! ♡

    VastaaPoista
  15. Mie möin suurimman osan, tällä hetkellä löytyy vaan kaksi :) Happy Birthday ja Glitter And Be Gayn lakkapohjat menivät keltaisiksi, joten luovuin niistäkin.

    DL:n kokoelmia harvoin näkee missään ja jos ne tulee, niin ne on käsien ulottumattomissa kuljetusongelmien vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole törmännyt juttuihin uusista kokoelmista, ei sitten tule ostohimotuksiakaan.
      Mä käyn lakat läpi usein ja pidän glitterit ylösalas. Yritän ehkäistä paksuuntumista ja erottumista, toki niitä joskus sattuu...

      Poista
  16. Deborahin lakat on ihan mielettömiä!! Kiitos että otit nää puheeksi, olin unohtanut omani täysin. Glitter and be gay on yksi mun upeimmista glitterlakoista! On kyllä tosi ihmeellitä ettei Deborahin lakkoja ole näkynyt missään pitkään aikaan. Se on todella sääli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ala lakata nyt omillasi niin päästään ihailemaan ;) Glitter And Be Gay on upea ja sillä pitäisi oikeasti lakkailla useammin!

      Poista
  17. Samaa mietin äskettäin. Muistan, kun DL:t olivat näkyvästi esillä. Todella nättejä lakkoja löytyy valikoimasta. Itselläni on yksi lakka. DL:t ovat näköjään 7 free. Tämä oli hyvä tieto.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deborahin lakat ovat kivoja mutta harmi kun niin pimennossa nykyään!

      Poista

Kiitos kommentista <3