maanantai 17. huhtikuuta 2017

Uutta Smashboxia ja poistuminen mukavuusalueelta

Sain Smashboxin uutuusmeikkejä testiin ja voitte varmasti arvata miten onnellinen olin! Olen tutustunut Smashboxiin ensimmäisen kerran 6-7 vuotta sitten ja siitä asti merkkiä käyttänyt. Nyt kun Kuopion Matkukseen avautui Kicks ja sinne tuli vielä Smashbox myyntiin, rakkauteni merkkiin on syventynyt entisestään. Smashbox on ammattilaissarja laadukkailla ja pigmenttisillä tuotteilla. Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset ja itsekin olen huomannut suosivani enemmän ammattilaissarjoja kuin selektiivistä kosmetiikkaa.

Smashbox meikit

Mun mielestä meikkien täytyy olla laadukkaita ja hyvin pysyviä. Pakkauksien ei tarvitse olla hirmu koreita kunhan itse tuote toimii. Hinnan täytyy olla kohtuullinen ja tuotteen helposti saatavilla. Tietysti niitä käy mielellään paikan päällä testailemassa ja juttelemassa myyjän kanssa sopivan tuotteen valinnassa.

Näissä saamissani meikeissä on kivoja uutuuksia ja tänään keskityn silmänrajauskyniin ja nestemäisiin huulipuniin. Molemmat ovat minulle uusia tuotteita!

Smashbox Always On Liquid Lipstick

Always On Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna. Minä sain kaksi sävyä jotka valitsin vähän mukavuusalueeni ulkopuolelta. Mitään nudeja näissä ei ole vaan nestemäinen huulipuna on aina värikäs huulilla. Pinkki-purppura Girl Gang ihastutti kun tukkani on fuchsian värinen. Se sopii kuin nakutettu! Harmaa sävy Chill Zone nähdään sitten toisessa postauksessa ;)

Smashbox Always On Liquid Lipstick Girl Gang

Annostelija antaa tuotetta kerrallaan sopivasti, se onkin hyvä juttu koska ainakin näin tumman sävyn kanssa huulten väritys on tarkkaa puuhaa! Huulten väritys onnistuu kyllä hyvin tarkan aplikaattorin kanssa. Väri kannattaa levittää tarkasti koska tämä jää ensin hiukan epätasaisen näköiseksi. Tasoittuu kuitenkin itsestään. Voi tietysti olla vaan tämän tumman värin ominaisuus ja ihan kokemuksen puutetta!
Huulilla nämä ovat miellyttävän tuntuisia eivätkä kuivata. Peili kannattaa pitää lähistöllä koska syömisen jälkeen joudut tätä lisämään huulten keskelle. Poistaminen on hankalaa mutta onnistuu hyvällä misellivedellä. Eli siis pysyy kuin tauti, mattahuulten ystäville must-have! Hintaa näillä on 24 euroa. 

P4080069.ORF

Always On Gel Liner on geelimäinen rajauskynä. Näistä mä tykkään! Liukuu luomella hyvin eikä tuhraa päivän aikana yläluomelle. Koostumus on pehmeä ja hiukan geelimäinen. Rajausten teko tällä on helppoa ja nämä kestävät koko päivän. Meikissä käytetty sävy Fishnet on musta ja sopii hyvin sumusilmiin! Hinta on varsin kohtuullinen 20 euroa.

Smashbox Cover Shot Smoky

Smashbox meikit

Meikissä käytin Smashboxin tuotteita. Silmämeikin tein uudella Cover Shot paletillani Smoky. Käytin sävyjä Instinct, Stfu ja Slayer. Tästä paletista myös myöhemmin lisää. 

Smashbox Cover Shot Smoky

Meikissä käytetty:

Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Smashbox 15 Hour Foundation meikkivoide
Lumene Longwear Blur meikkipuuteri
Yves Rocher aurinkopuuteri
Smahbox Blushing Pink poskipuna
Lumene kulmakynä
Make Up Store Tri Brow kulmapaletti
Dior Flower Blossom korostuspuuteri kulmaluulla
Smashbox 24 Hour Photo Finish silmämeikinpohjustaja
Smashbox Always On Gel Liner Fishnet*
Smashbox Cover Shot Smoky*
Maybelline The Colossal Big Shot mascara*
Smashbox Always On Liquid Lipstick Girl Gang*

Oletko yhtä ihastunut Smashboxiin kuin minä...miltä uutuudet vaikuttivat?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. 

18 kommenttia:

  1. Nättiä on kyllä! Hirveesti ei ole smashbox kokemuksia. Ostin lontoosta primerisuihkeen, jota voi käyttää primerinä tai meikin kiinnittäjänä. Se on ollut ihan hyvä hankinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen miettinyt tuota primeriä, kiva kuulla että se on hyvä :)

      Poista
  2. Multa ei löydy vielä yhtään tuotetta Smashbox:ilta :D Viime kesänä laivalta oli tarkoitus ostaa muttei siellä sit ollutkaan myynnissä sitä mitä olin etukäteen ajatellut, joten jäi shoppailut shoppailematta.. Ehkä vielä joskus jotain tulee hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun teillä ei ole enää Kicksiä! Seuraavan kerran Matkuksessa shoppaat sitten itsesi Smashbox-ähkyyn ;)

      Poista
  3. Paljon näitä on kyllä blogeissa näkynyt ja kiinnostaa kovasti! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana meikki! Ostin ite Shockaholic punan, tykkäsin!

    VastaaPoista
  5. Noi luomiväripaletit on ihania, Liquid Lipstickit on mun makuun aivan liian kuivattavia, tosi harmi, koska joukossa on tosi kauniita ja erikoisia sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla eivät kuivattaneet, olen tavannut pahempiakin :) mutta laitan kyllä aina huulirasvan alle...

      Poista
  6. Heitin sua haasteella.
    http://kissankynnet.blogspot.fi/2017/04/kauneuden-kuolemansynnit-lakkaversio.html

    VastaaPoista
  7. Lauantaina pääsee Kicksiin, jee! :D Epäilen, että mitään huimaa ei tule ostettua, mutta pitäähän se käydä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  8. Sinulle sopii tämä meikki ja huulipuna oikein hyvin! Kaunis oot :) Nuo sävyt silmämeikissä ovat niin upeita. Ja huulipuna todella nätti, mäki haluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 tämä oli kiva paletti ja tuo vihreä ihastutti eniten :)

      Poista
  9. Oi tuo huulipuna sopii sinulle todella hienosti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3