lauantai 15. huhtikuuta 2017

Lifestyle Lauantai - Meidän kuulumisia pitkästä aikaa

Moi ja pahoittelut pitkästä Lifestyle Lauantai-tauosta. Olen kyllä huomannut että nämä ovat tykättyjä postauksia mutta joskus on vaikeuksia keksiä aiheita. Olen monesti sanonut että kun elämä on niin tylsää enkä oikein käy ikinä missään, ei sitä kirjoittamista oikein keksi ;) on meillä tosin vähän remontti aluillaan että siitä voisin kirjoitella jossain vaiheessa. On nimittäin mahtavaa saada tuo rupuvessa uuteen kuosiin!

Olen kevään myötä innostunut liikkumaan enemmän. Sulavat pyörätiet ja näkyvä asfaltti innostavat lenkkeilemään ihan lenkkarit jalassa. Talvi kun on kipitetty turvakengillä kun en niitä Icebugeja saanut. Oli myös niin kovia pakkasia että ei niin huvittanut lenkkeillä, minä kun aina saan kurkun niin helposti kipeäksi.

P3290005

Hipun kanssa on niin mukava ulkoilla kun toinen on niin innoissaan. Olen myös huomannut että kuntokuurillani on ollut hyviä vaikutuksia. Ei tämä nyt sen ihmeempi ole kuin että olen vähentänyt herkkujen syöntiä. Yritän myös noudattaa tiukemmin Fodmapia koska huomasin saavani oireita jopa Lidlin Kaurasydämistäkin. 
Pystyn syömään hyvin vähän leipää, ehkä parina päivän viikossa. Himo siihen on enkä halua jättää sitä kokonaan pois. Hapankorpuilla ja riisikakuilla korvaan leipää. Muuten en viljatuotteista kokkaile ellei ole gluteenitonta. Ärsyttävää vaan että gluteenittomat tuotteet ovat kalliita. Näin Facebookissa vertailukuvan tavan makaroni vs. gluteeniton. Toinen 25 senttiä ja toinen 2 euroa :( kaupassa saakin aina pähkäillä mitä raaskii ostaa ja mistä olisi ruokaa moneksi päiväksi. Olen myös vähentänyt tosi paljon makean syöntiä, karkkipäivänäkin saatan syödä jonkun suklaapatukan ja tosi harvoin vedän enää purkkia jäätelöä. Ostin nämä kaikki kolme uutta Ben & Jerry´s makua mutta ovat vielä avaamatta. Pätkis puikkoja maistelin ja vitsit ne oli hyviä! Parempaa kuin se purkkiversio.

P4010017

Hippu sai uuden ystävä chihupojasta Romeosta. Romeo on n. 7 kk ikäinen.

17505890_2258284254396861_1895870581_n

Romeo oli ensin ihmeissään että mikä tämä Iso kiltti jätti on, tätä pitää vähän komentaa. Hippu huomasi että jaahas, tämä on hitaasti lämpenevää sorttia eikä tämä ala heti riehua. Keskitynpä leluihin. Mutta siitä ne tutustuivat kun Romeo vähän rauhoittui. Kiva että tämänkin kokoeron omaavat koirat tulevat hyvin toimeen keskenään. Hippu kun on tottunut kokoisiinsa tai isompiin ja tykkää telmiä ja juosta. Sitä saa sitten harrastaa koirapuistossa, pikkukaverin kanssa vaan hengaillaan :)

17496142_2258222711069682_337848045_n

Kisuille ei sen ihmeempää, nukkuvat vaan ja syövät. Terveinä ovat olleet! Tulevat hyvin Hipun kanssa juttuun :) Liisa yrittää ahnehtia Hipun ruokia jos toinen nirsoilee. Kyllä mä uskon että maistuisi mutta Liisalla on oma ruokavalio.

P4020004

P3290008

P4020054

P4020055

"Häipykääs nyt siitä, minä vanhana kissarouvana haluan olla rauhassa! Olen ollut terveenä, virtsakiteeni eivät ole uusineet. Mutta välillä keljuttaa kun muut saa lihaa mutta minä kuulema vain Urinary-ruokaa. Tylsää!"

P4020050

"On se tuo emäntä kumma, pakottaa poseeraamaan johonkin blogikuviin! Haluaisin vain teurastaa tuon dinon! Kuvakulmakin miten sattuu, ei tee oikeutta linjoilleni!"

P4020013

P4020006

"Meistä on mukamas hankala ottaa kuvia, ei olla paikoillamme ikinä, tausta tai valo on aina huono? Mutta enkö olekin nätti tyttö?"

P4020003

"Minä se vasta nätti tyttö olen, nukun aina näin sievästi. Tulen aina äitin mahan päälle tai kainaloon kun illalla mennään nukkumaan."

Mukavaa lauantaita ja muistakaa syödä munia ja mämmiä :)

26 kommenttia:

  1. Oih <3 Sulla on kyllä kerrassaan suloiset karvakuonot siellä. Mä en kestä Hipun "hymyilevää" ilmettä, ihana!

    Meillä koirat tykkään kaiken kokoisista koirakamuista. Lenkeillä tulee esimerkiksi tosi usein vastaan eräs saluki ja ovat Hillan kanssa hyviä kamuja :D Samaten ystävän ranskiksesta Hilla tykkää kovasti. Mutta Hillan (ja Hertan) paras kaveri on kuitenkin muutaman kilon painava chihu-russelimix. Taitaa olla Hillan poikaystävä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippu on kyllä hirmu ystävällinen koira :) koirakaverit on parhaita, pitäähän heilläkin olla sosiaalista elämää!

      Poista
  2. Ihanat eläin lapset! Niin ovat söpöjä kaikki!
    Ihanaa pääsiäistä teille 💜🐣

    VastaaPoista
  3. Näitä teidän karvaturreja ois kiva joskus päästä rapsuttelemaan <3
    Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia :) En ole yhtään kissaihminen, mutta teidän kissat on kyllä tosi kauniita :D Ja Hippu tietysti myös <3

    VastaaPoista
  5. Voi ei tuo dino-kuva, ihana!!! Nukkuvat kissat saa mut uneliaaksi, ne näyttävät aina olevan elämänsä parhaassa unessa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heräävät ainoastaan ruoka-aikaan muistuttamaan...eli nyt pyhinä joka aamu puoli viisi..

      Poista
  6. Oli ihana lukea teidän kuulumisia! Itsellä sama homma, ei oikein aiheet riitä lifestyle-postauksiin, kun olen niin tylsä etten käy missään. Kuka haluaa lukea, että istun tässä sohvan nurkassa jne... :D

    VastaaPoista
  7. Hippu on kuin valokuvamalli! Niin söötti joka kuvassa 🙂Ihana ja iloisen näköinen onnellinen koira 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippu kyllä tykkää poseerata, etenkin jo on herkkuja tiedossa ;)

      Poista
  8. Hippu on kyllä semmoinen hurmuri että oksat pois. Aivan ihanan persoonallisen näköinen kaveri. Kissatkin ovat kauniita. :)

    Hyvä pääsiäistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvakaverit kiittävät ja toivottavat hyvää pääsiäistä Marpalle :)

      Poista
  9. Nuo karvalapset ovat niin ihania! Kivaa kuulla, että ovat pysyneet terveinäkin. :)
    Hippukin poseeraa kuin vanha tekijä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se osaa, pitäis vaan saada ulkona otettua hyviä kuvia :)

      Poista
  10. Sun pitää tehä näitä postauksia lukemistas kirjoista, tykkäämistäs tv-sarjoista jne. :) Näitä on kyllä aina kivaa lukea.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3