keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Käsivoiteet testissä

Talvi on jo virallisesti ohi eivätkä kädet huuda enää apuva. Silti mulla ainakin kuivaa räpylät, etenkin jos lotraa saippualla tai asetonilla kynsihommissa. Näin kynsibloggarina käsien rasvaus on myös tärkeää, näyttää kuvissa rumalta jos on kuivan korppuisat kädet. Myös kynnet ja kynsinauhat pysyvät siistimpänä kun niille sipaisee voidetta.

Käsivoide kuivalle iholle

Mulla on useampi kiva käsivoide joista haluaisin teille kirjoittaa. Joten kokosin ne yhteen nippuun ja tein pienen vertailun.

Neal´s Yard käsivoiteet

Erittäin kuiville, halkeileville käsille - Neal´s Yard käsivoiteet
Kun etsit luonnollisista ainesosista tehtyjä käsivoiteita, käänny Niilon puoleen. Garden Mint & Bergamotin ainesosista 92% on luonnosta. Tämä käsivoide on tujua tavaraa ja sopii käsille jotka ovat epätoivoisesti etsineet sitä oikeaa käsirasvaa. Tuoksu on jymäkkä ja voide täyttä tavaraa. Käsille jotka eivät tunnu muualta apua löytävän. Glyseriiniä ja monia öljyjä sisältävä voide sopii hauskojen pakkausten ystäville. Voide tuntuu käsissä pitkään mutta ei kiillä iholla rasvaisena.

Käsivoide vertailu

Bee Lovelyn aineosista taasen 76% on peräisin luonnosta. Luomuhunaja ja appelsiini yhdessä muodostavat huumaavan tuoksun. Varoitan, appelsiinimarmeladin tuoksu koukuttaa! Tulee makeanhimo koska tuoksu on täysin luonnollinen eikä ollenkaan keinotekoinen. Voide on täyteläisen rasvaista ja hoitaa kuivia, haljenneita sormenpäitä. Hiero loput kynsinauhoille, tästä voiteesta riittää pitkäksi aikaa. Todella riittoisaa koska ei tarvitse paljoa kerrallaan.
Parhaan hyödyn käsivoiteesta saat pursottamalla sitä kämmenselälle ja hieromalla niitä vastakkain. Hiero loput kynsinauhoille! Neal´s Yard tuotemerkin löydät elevenistä

Nivea Smooth Nourishing käsivoide

Päivittäiseen ylläpitoon - Nivea Smooth Nourishing

Macadamiapähkinäöljyä sisältävä käsivoide tarttuu helposti mukaan ihan marketista. Tuoksu tuo mieleen tutun Nivean. Hintakaan ei kirpaise! Jos kaipaan äkkiä sipaistavaa rasvaa, laitan Niveaa. Sitä pursotan ihan kämmenelle ja hieron äkkiä käsiin. Kädet jäävät hetken ajaksi rasvaisiksi. Tuttu ja turvallinen perustuote.

Dermosil Saksanpähkinä käsivoide

Luottotuote - Dermosil Saksanpähkinä käsivoide
Jos laittaisin tätä tuhtia voidetta sokkona, tunnistaisin sen heti tuoksusta. Suosikki käsivoiteeni vuosien ajalta, olen käyttänyt tätä lukemattomia tuubeja. Todella ihana lahjaidea eikä hintakaan ole paha. Sisältää kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä ja saksanpähkinäuutetta. Ei haihdu heti käsistä pois.

NCLA Protect Your Jewels

Tehovoide illalle - NCLA Protect Your Jewels
Sinulle joka rakastat ylellisiä tuotteita eikä hinta ole este. Tyyristä tuotetta tulee käytettyä huolellisesti eikä sen kanssa lutraa. Ylellinen voide tuoksuu huumaavan hyvältä ja tanakka koostumus lupaa hyvää. Taikoo käsien karheuden pois ja sheavoi hoitaa ihoa imeytyen jonkun aikaa. Ei kuitenkaan tee käsiä kiiltäviksi ja rasvaisen tuntuisiksi, voit kevyesti puuhata jotain kun voide imeytyy. Tätä luksustuotetta myy CesarsShop jossa NCLA tuotteet ovatkin nyt alennuksessa!

Onko sinulla yksi tai useampi lemppari käsivoide? Erilaisiin tarkoituksiin eri vuodenajoille?

Postaus sisältää mainoslinkin, Neal´s Yard ja NCLA käsivoiteet saatu blogin kautta. 

21 kommenttia:

  1. Mun suosikki myös tuo dermosil. Tykkään että rasva kuivuu suht nopeaan mutta on silti tehokas. Soap n gloryn make a glove on ihanaa 💗
    Inhokkeja on useampi. Esim philosophyn hope in hands oli huti ostos 😕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Philosophyn käsivoiteita en olekaan kokeillut! Muutenkin hieman tuntematon sarja mulle.

      Poista
  2. Dermosilin saksanpähkinäkäsivoide pitää muista tilata. Olen lukenut siitä paljon kehuja ja nyt taas tämän luettuani olen entistä vakuuttuneempi, että sitä pitää kokeilla:) Käsivoiteita käytän paljon ja monenlaista on tullut kokeiltua. Eniten olen käyttänyt Nivea Soft voidetta, mikä ei käsivoide edes ole, mutta erinomainen kuitenkin. Rasvaan sillä räpylät iltaisin nukkumaan mennessä. Myös monista Cienin, Nivean ja Ziajan käsivoiteista tykkään. Essencen käsivoiteet olisivat seuraavaksi kokeilussa. Vuodenajat ei oikein vaikuta käsivoidevalintoihin, käyttömääriin ja -kertoihin kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä pitää ehdottomasti kokeilla! Essencen käsivoiteita haluaisin kokeilla mutta en ole niitä nähnyt pisteellä ollenkaan. Onko ne sitten aina ollut loppu vai eikö vaan silmiin osu ;)

      Poista
  3. Mielenkiintoisia voiteita. Ainoa tuttu oli tuo Dermosilin rasva. Se on kyllä kiva. En vaan niin kovasti pidä siitä kalvosta, minkä Dermon voiteet jättää käsiin.

    Talvella ihastuin Cienin SOS-käsivoiteeseen. Ihanan tuhti yövoide. Päiväkäytössä on Vaselinen vaaleanpunainen ja mitä nyt käsiveskasta sattuu löytymään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilin jonkun Cienin voiteen enkä tykännyt ollenkaan. Vaseline on taas tuttu ja turvallinen, nyt ei ole tullut vähään aikaan käytettyä :)

      Poista
  4. Mulle näistä ei ole tuttu mikään, joten kiinnostuin vähän kaikista :D Etenkin nuo Neal's Yardin voiteet alkoi kiinnostaa, samoin tuo NCLA:n käsivoide. Mä olen tykästynyt nyt ihan älyttömästi NCLA:n lakkoihin. Yllättävän pysyviä ja sävyistä on varaa valita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän nuo NCLA tuotteet ovat -20% alessa! Hyvä sauma ostaa jonkun lakan tai hoitotuotteen mitä on mietiskellyt. Mä menen taas lauantaina lakkailemaan NCLA lakoilla. Niillä on hyvä tehdä kynsiä asiakkaillekin koska kuivuvat nopeasti ja ovat helppoja lakattavia.
      Minäkin olen muuten sellainen että kiinnostun helposti kaikesta, käsivoiteet on mulla aika heikko kohta ;)

      Poista
  5. Ostin Organic Shopin käsivoiteita testiin ja ne vaikuttavat hyvältä, vaikkeivat imeydy ihan heti ihoon. Ikisuosikkini on Palmersin Cocoa Butter Concentrated Cream, jota ostan iHerbistä ja olen käyttänyt sitä varmaan kymemeniä tuubeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaikki ovat ihan tuntemattomia mulle :) mutta kuulostavat tutustumisen arvoisilta!

      Poista
  6. Ostin viimeks Essencen käsivoiteita, tosi hyviä. Lemppari on myös Lemonjuice & Glyserine heleyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tuota Heleyttävää kokeillut, mulla on vaan yökäytössä se tavallinen versio?

      Poista
    2. Se on todella hyvää! Ei tavalliset oo lähelläkään sen mahtavuutta!

      Poista
  7. Bee Lovely on ihan lemppari, TBS:n vartalovoita käytän yökäsivoiteena, ihan parasta. <3

    VastaaPoista
  8. No nyt alkoi houkuttelemaan! Niilo ja Dermosil vaikuttavat lupaavilta, etenkin kun uusien käsirasvojen testailu on superkivaa puuhaa :D

    VastaaPoista
  9. Ehkä ainoa "vakituote" minulla on Lemon Juice & Glycerine, täyteläinen käsirasva jota käytän öisin. Päivällä käytettävät vaihtuu sen mukaan mitä silloinkin sattuu lähettyvillä olemaan(löytyy 3-4 eri tuubia siellä sun täällä, käsilaukussa, työrepussa, työpöydällä jne :D). Tällähetkellä on mm. TonyMoly, essence ja emännän käsivoide.
    Muistan dermosililtä testanneeni jotain pähkinäkynsinauha voidetta... Olen haaveillut sen uudelleen hommaamista =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan Saksanpähkinä-sarjalla ollut jolu kynsinauhavoide? Mutta tätä käsivoidetta voi hyvin käyttää kynsinauhoillakin :)

      Poista
  10. Ei ollu tuttuja tai dermosil näytteen oon tainnu käyttää mut muuten ei kokemusta =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3