perjantai 21. huhtikuuta 2017

Ihan liekeissä

Born Pretty Storen liekkilaatta on kyllä saanut hetkisen odottaa inspiraatiota. Toki olisin voinut tehdä ne perinteiset liekit mustilla kynsillä mutta halusin keksiä jotain ihan uniikkia! Liekkilaatta on odotellut vuoroaan ja sopivia lakkoja kunnes yhtenä päivänä keksin mitä teen. Duochromea, lastuja ja tuplaleima-liekit!

flames nail art

Color Club kynsilakat

Olen tykännyt todella paljon Oil Slick -kokoelman lakoista, mitä ei kyllä uskoisi tällä lakkaustahdilla ;) eli en ole lakannut niillä kuin kerran...We´ll Never Be Royals on luumu-sinivioletti duochrome. Burnt Out on kupari-kulta-punainen duochrome. Molemmissa efekti on voimakas ja mielestäni ovat tämän kokoelman parhaat lakat.
Koostumus on kiitettävä, levittyvät ilman raitoja tai jälkiä ja kuivuvat hyvin nopeasti. Kaksi kerrosta riittää, lakka on ihanan pigmenttistä ja helposti peittävää. Pienet virheet kyllä näkyvät Burnt Outissa, eli se että vaikka tökkäät kynnen reunan johonkin ja joudun töppäämään siihen lisää lakkaa. Onneksi tuli nuo liekit päälle niin ette huomaa virheitä ;DD

Flame nails

Color Club Snow-Flakes

Peukalossa ja nimettömässä Burnt Out, muissa We´ll never Be Royals. Päälle laitoin Color Clubin Snow-Flakes flakieslakkaa. Sitä kaksi ohutta kerrosta. En ole muuten varma muuttuiko tämä lakka välissä, tämä mun on se ensimmäinen versio, myydäänkö Cesarissa nykyään uudempaa versiota. En tiedä millainen se on! Google on varmasti tässä asiassa viisaampi.

Color Club We´ll Never Be Royals

Born Pretty Store Exoticism BPX-L012

Liekkilaatta on Born Pretty Storen Exoticism BPX-L012. Belegwen leimasi laatalla ihanat pastelliliekit, minä tein vähän voimakkaammat kynnet. Laatta tosiaan toimii moitteetta. Leimauslakat olivat Konadin valkea ja Color Clubin 24°below. Pitkästä aikaa stamppailin Picture Polishin stampperilla. Aluslakkana Color Clubin Oxygen GRO2 ja päällyslakka Seche Vive.

Color Club Oil Slick

Cesarsshop

Color Club Oil Slick kokoelma / CesarsShop, saatu
Color Club Snow-Flakes / CesarsShop, saatu
Color Club 24°below / CesarsShop, saatu
Color Club Oxygen GRO2 / CesarsShop, saatu
Picture Polish Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
Konad White / CesarsShop, saatu
Seche Vive päällyslakka / CesarsShop
Exoticism BPX-L012 / CesarsShop, saatu

Ainakin mulle nämä oli todella mieluisat, todelliset tuijottelukynnet. Just tälläisistä tykkään, on nähty vähän vaivaa ja kaikki ylipäätään onnistui niin hyvin :) luonnonvalossa toki kivemmat mutta ehkäpä kuviinkin sai jotain vangittua ;)

Huomasittehan Cesarin mielettömän tarjouksen? Kun tilaat mitä tahansa tuotteita 40 euron edestä tänään perjantaihin keskiyöhön mennessä, saat kaupan päälle kaupan valitseman RUBY WING KYNSILAKAN ja MILV DECALIN !!!!
Jos olet meinanut jotain tilata, esim.uusia Picture Polisheja, Funeja tai ihania Whats Up Nails koristeita,nyt on korkea aika hyödyntää tarjous! Kesä tulee ja uv-valossa väriä vaihtavat Ruby Wingit kaivetaan esille...nuo kaupanpäälliset on kuitenkin arvokkaita joten tee tilaus nyt heti!

24 kommenttia:

  1. Ihana toi violetti 😍 mielettömän hieno kokonaisuus.
    Hitsi mikä houkutus tilata lakkoja. Kääk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) violetti on nyt loppu mutta on tulossa lisää. Mitä lakkoja meinasit? Mulle tuli tänään uusia Picture Polisheja ja vanhempia F.U.N:eja, tosi ihania <3

      Poista
  2. Onpa todella mageet kynnet! :) Belegweninkin lakkaus oli tosi kiva, täytyy laittaa tämä liekkilaatta muistiin :D

    Hmm, enpä huomannut, ei ole sähköpostiinkaan tullut mitään infoa tuosta o.O Mutta hyvä tarjous kyllä, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmoitus alesta oli Facebookissa ja Instassa mutta hyvä että tavoitti nyt tästä. Hitsit kun itse just ehdin tilata mutta kylläpähän mulla nuita Ruby Wingejä on että sinällään en tarviisi kaupanpäällislakkaa :) mutta ne on kivoja joten jos olet tilausta miettinyt niin laita menemään ;)
      Kiitos, tää liekkilaatta on aika hauska ja sillä saa monenlaista aikaan, jos omaa enemmän mielikuvitusta ;)

      Poista
  3. Nää on aivan upeet! Rakastan noita flakies-lakkoja,tuo on saatava♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos tykkäät flakieslakoista niin tutustu niihin Whats Up Nails flakieseihin :)

      Poista
  4. Nää sun kynnet on kyllä tosi mageet! Hyvä että säkin teit muuta kuin ne perus liekkikynnet! :)

    VastaaPoista
  5. Sopiipa ihanasti tuo flakie-lakka noiden Oil Slick -lakkojen päälle: lopputulos on suorastaan vangitseva ja kieltämättä siinä olisi ehkä jo syytä hankkia Oil Slick itsekin..? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, etenkin ne tummat Oil Slickit on ihania <3 ja nämähän oli luonnossa sata kertaa hienommat!!

      Poista
  6. Hienot, erityisen kivat lakkavärit ja tuplaleimat kruunaa! Wau!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3