torstai 13. huhtikuuta 2017

Minun essence suosikkini

Olen testaillut valtavaa essence-pakettiani ja löytänyt joukosta ne omat suosikkini! Nämä kaikki meikit on saatu blogin kautta. Voisin kertoa kaikista vähän!

Essence meikit Pretty.fi

Essence Instant Matt

All About Matt! Fixing Compact puuteri 3,69 e
Tämä on kyllä loistava! Iholla oikeastaan väritön eikä tästä saanut swatchiakaan kun kädelle pyyhki. Hirmu hyvä puuteri viemään kiiltoa pois ja viimeistelemään meikkipohjasi.

All About Matt! Oil Control puuteripaperit 2,49 e

Näille on aina käyttöä, plussaa kätsästä pakkauksesta!

Instant Matt meikkivoide 10 matt Ivory 4,99 e
Sävy Ivory on minulle hieman liian keltapohjainen, mutta koostumukseltaan tämä on hyvä jos etsii peittävyyttä. Meikkivoide peittää hyvin ihon virheet ja pysyy siistinä iltaan asti.
Paksua mattakoostumuksella olevaa meikkivoidetta kannattaa levittää meikkimunalla. Tätä voi myös ohentaa cc-voiteella tai Make Up Storen Strobing voiteella.

Desktop

Instant Matt meikinkiinnityssuihke 3,69 e
essencen meikinkiinnityssuihke on kyllä loistava hintaansa nähden! Pitää meikin siistinä iltapäivään asti. Näin halpa voisi olla huonompikin. Tällä hinnalla ei voi odottaa enempää, käytän tätä työpäivinä. Suihku saisi tulla vähän tasaisemmin jos nyt jostain pitää nillittää ;)

Essence pretty.fi

Essence Prismatic Rainbow korostuspaletti Be A Unicorn

^Unicorn, Sunshine ja Rose Me Up!

Luminous Matt aurinkopuuteri Sunshine 3,69 e
Matt nimen perusteella luulin olevan ihan matta mutta keskellä on vaaleanpunainen satiininen kohta. Edullinen ja hyvin luonnollisen värinen bronzer, hetkiin kun kasvoille haluaa kesäistä hehkua.

Prismatic Rainbow korostuspaletti Be A Unicorn 4,39 e
Sateenkaari highlighter näytti ensin vähän hullulta mutta on yllättävän maltillinen. Minä vedän sävyjä ylhäältä alas ja lopputulos on neutraali eikä mikään väripläjäys. Minä laitan tätä kevyesti poskipäille. Hauska ja yllättävän söötti tuote, ostaisin varmaan pelkän ulkonäön takia ;) kiva että essence tuo kevät- ja kesäkauden kokoelmaansa oman yksisarvistuotteensa, minusta tämä juurikin kiinnittää huomion koko kokoelmaan. 

Matt Touch poskipuna Rose Me Up! 3,09 e
Hyvin jännän värinen! Iholla neutraali, muistuttaa enemmän aurinkopuuteria ja Rose-nimi hämää. Näihin pitäisi tutustua enemmän, neutraalit sävyt on nimittäin tosi jees. Näyttää hyvältä ja erilaiselta kun tätä käyttää yksinään, ei laita mitään korostuksia. Jotenkin aikuiselta?

Essence poskipuna

Essence Blush Play Sculpting Play It Peach

Essence Light Up Your Face korostuspuuteri

Blush Play Sculpting poskipunapaletti Play It Peach 4,99 e
Kevyen hohtavat värit, keskimmäinen on ehkä mattaisin. Pigmenttiä riittää ja tätä ei tarvitse sipaista kuin vähän. Eniten olen tykännyt keskimmäisestä sävystä ja vasenta käytän highlighterinä poskipäillä. Kiva ja edullinen poskipunapaletti!

Light Up Your Face korostuspuuteri paletti 4,99 e
Tässä paletissa on kyllä korostusvärit kesää varteen! Kullanruskeaa ja vaaleaa hohtoa. Aika ihana! Hieman pöllyävä koostumus kuten kaikissa essencen poskimeikeissä mutta ei anneta haitata...hinta on halpa ja samassa paketissa kolme tuotetta niin ei voi valittaa.

Essence Matt Matt Matt huulipuna


Essence shine shine shine huulikiilto

Shine Shine Shine kiillot  Red Carpet Scarlet ja Runway, Your Way 2,49 e

Neutraalin tuoksuinen mutta hyvin väriä antava kiilto. Ainakin näissä tummissa sävyissä! Saa olla ihan tarkkana levityksen kanssa, antavat niin hyvin väriä. Tahmeita ja täyteläisiä, väriä voi laittaa vähän tai enemmän, riippuen halutusta lopputuloksesta. Haluaako hennon punaisen vai täyteläisen värin.

P3190154.ORF

^Meikkivoide, puuteri, silmämeikki, poskipuna ja huulikiilto essence. 

Matt Matt Matt mattakiilto Girl Of Today 2,89 e

Makealta tuoksuva ja mukavan tuntuinen mattakiilto. Ei niin mattainen kuin jotkut mutta ihan nätti. Pinkki sävy on aika ihana! Lisäilyn kanssa saa olla tarkkana koska kuluu ensin pois keskeltä huulia, ei kestä syömistä. 

Matt Matt Matt huulipuna Pink Up Your Life 2,89 e
Ihastuin tähän uuden tukan myötä. Sävy on aika ihana ja raikas, kirkas pinkki. Jos alle lisää huulirasvaa, tätä voi pitää koko päivän eikä tämä kuivata. Mutta ei ole ihan matta eikä kulu siistinä pois. Lähtee ensin keskeltä ja on oltava tarkkana että muistat lisätä tätä keskelle. Edullinen hinta, varmasti näitä tulisi ostettua useampinkin sävy.

Essence Extreme Lasting silmänrajauskynä

Essence Lash Princess volume mascara

Lash Princess volume mascara 4,09 e
En ole ikinä tykännyt essencen ripsiväreistä enkä tullut juttuun tämänkään kanssa. Periaatteessa siistit arkiripset, jonkun verran pituutta. Mutta lopputulos on epätasainen eli keskellä ripsiä on eniten väriä. 
Massa ei ole liian märkää vaan päinvastoin vähän kuivakkaa. Levitys tuntuu tökkivältä. Mun mielestä ripsareissa huomaa sen halvan hinnan jos on vaativa meikkiensä suhteen. Nuoremmille nämä varmasti kelpaavat oikein mainiosti. 

P3190150.ORF

^Meikissä aiemmin esittelemäni My Must Haves palettini sekä Lash Princess Volume Mascara ja Extreme Lasting rajauskynä. 

Extreme Lasting silmänrajauskynä 2,49 e
Tässä on kyllä loistava ja halpa rajauskynä. Tämä näissä essencen meikeissä on, toinen on susihuono ja toinen tosi hyvä! Tykkään juuri tälläisistä pehmeistä ja hyvin liukuvista kajaleista. Voisin ostaa useammankin värin. Muistuttaa Urban Decayn 24/7 ja Yves Rocherin värikkäitä kajalkyniä. 

Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mitä Essence-suosikkeja sulla on?

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä.

31 kommenttia:

  1. Kyllä koita hintoja katsoo muutaman kerran, että onko pilkku oikein 😊
    Essence kokemuksia ei hirveästi ole. Hankin meikit emotionista tai matkoilta. Cittaristako näitä löytäisi?
    Vuosi sitten Kanarialta ostin kynsilakkoja. Geeli päällyslakka ja aluslakka on ihan ok. Se värilakka minkä hätäpäissäni ostin taisi kahden käyttö kerran lentää roskiin.
    Meikeistä ei oo kokemusta kuin kulmageelistä jonka sävy on muute liian vaalea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nakkisormilla näpytellessä tulee virheitä...sori!

      Poista
    2. Kannattaa käydä katsomassa onko Cittarissa. Meillä ei ole vaan Halpa-Hallissa ja Carlssonilla on :) voi kuule et ole ainut jolla niitä virheitä tulee ;)

      Poista
  2. Essence poskipunapaletti houkuttelisi, kun tykkään tosi paljon muutenkin Essencen poskipunista. Taidan kuitenkin jättää väliin, koska poskipunia on jo yliannos muutenkin ja riittävät loppuiäksi. Myös huultenrajauskynät ja uudet huulikynät ovat suosikkejani. Ripsiväreistä olen samaa mieltä. Minusta suurin osa on ollut huteja, mutta sentään yhden melko hyvän olen löytänyt, False Lashes Mascaran. Se on toiminut melko hyvin minulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kokeillut noin viittä essencen ripsiväriä ja ei ne vaan toimi mulla. Haen ehkä erilaisia ominaisuuksia :) poskipunapaletti on nätti mutta elää kyllä ilmankin, etenkään jos ei hohdosta kovin välitä ;)

      Poista
  3. Mulle esim kynsilakanpoistopurkki on jo ihan vakkari :) Pohjameikkeihin en oo kajonnu ku sävyt ei natsaa mut tuo kasvopaletti kiinnostas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis joskus ostaa se purkki mutta pelkään sen aiheuttavan migreenin, jäänyt traumat vastaavanlaisesta tuotteesta ;)

      Poista
  4. Essencen käsivoide oli positiivinen yllätys. Hinta taisi olla 1,89e ja koostumus miellyttävä, karitevoi heti toisena ainesosana incissä. Tuoksu hieman tyttömäinen tai kukkainen, mutta ei jää iholle pitkäksi aikaa.

    Toinen hyvä löytö oli kulmakynä. Sävy 05 Soft Blonde on sopivan viileään taittuva ruskea. Taisi senkin kynän hinta olla alle kaksi euroa.

    Ainoa miinus siitä, että hyllyt ovat puolityhjiä ainakin Helsingin suunnalla, mur! Olisin voinut äänestää puolueesta riippumatta sitä vaaliehdokasta, joka olisi luvannut tuoda Essencen Prisman hyllyille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan Pretty.fi valikoimaan, siellä ainakin näkee onko jotain saatavilla vai ei :) Se on vähän ärsyttävää lähteä hakemaan jotakin jos myydä ei-oota. Minusta tuntuu että meillä halpiksen hyllyiltä löytyy, keskustan Carlssonin essence-hylly on usein puolityhjä.

      Poista
  5. Mä tykkään poskipunista, kynsilakoista ja huultenrajauskynistä, ne on käytössä ahkeraan. :)

    VastaaPoista
  6. Olenkin aina ihmetellyt tuota todella valkoista puuteria, mutta selvisihän sen käyttötarkoitus kirjoituksestasi. Kiitos!
    Nuo highlighterit ja aurinkopuuterit tulevat varmaan hankintalistalle kesällä. Yhden ns. highlighterin taannoin ostinkin Essenceltä - oli ihan ihan turha ostos (mutta kun se oli niin nätti!). Tai no, voihan se johtua siitäkin, että olen jo valmiiksi niin kalkkilaivan kapteeni, ettei eroa huomaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tulee usein olo että on nätti ja halpa, kyllähän tämän voisi ostaa :)

      Poista
  7. Poskipunapaletti on noussut yhdeksi suosikikseni, ja olen varmaan käyttänyt sitä lähes joka päivä. Harmi, että minua lähimmillä Tokmanneilla on vain 1 metrin hylly, no hillitsee shoppailua jonkun verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä on hemmotellu kahdella kahden metrin hyllyllä :)

      Poista
  8. Olen tykännyt siitä aiemmin julkaistusta mattameikkivoiteesta, koska se todellakin peittää ja sävykin on just eikä melkein! :)

    VastaaPoista
  9. Mattapuuteri on myös oma suosikki noista mitä tässä oli esillä. Tietty omistan merkiltä myös aika monta kymmentä lakkaa... :D

    VastaaPoista
  10. Essence on kyllä hyvin rakennettu brändi. Tuotteet ovat niin edullisia -ja todettu myös ihan käyviksi- että niiden testaamiseen koukuttuu. Että hei joku uus juttu telineessä hmm pari euroa vois kokeilla - tyyliin :'D Matt matt matt -huulipunat ovat ihania, noita nestemäisiä en ole vielä kokeillut

    VastaaPoista
  11. Ostin tuon rajauskynän semmosessa mustan ruskeassa sävyssä ja on ollut kyllä ihan älyttömän hyvä! Minulla vuotaa toinen silmä (kyynelkanava tukossa) ja meikkini vaatii siis todella hyvää vedenkestävyyttä. Tuo kestää sekä vettä että yllättävän hyvin myös pyyhkimistä. Paljon paremmin tuo kestää, kuin 20 euron Smashboxin rajauskynä, joka myytiin minulle extrakestävänä Kicksistä, kun etsin todella veden kestävää rajauskynää. Pitäisi hakea noita muissakin sävyissä. Myös tuo puuteri on minulla käytössä ja tykkään siitä paljon.. Ainoa harmitus on, että onnistuin hajoittamaan sen pakkauksen ja kansi on irti.. Ei voi siis paljon meikkipussissa kuljetella. Pitäisi ehkä ostaa toinen mukana kuljetettavaksi kun hinta ei päätä huimaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, mulla on nimittäin nyt nuo Smashboxin kynät testissä. Koostumus siinä ja essencessä on aika samanlainen ja molemmat pysyivät hyvin. Mulla ei ole ollut nyt ärsyttävää silmän vuotamista mutta tiedän sen tunteen. En pysty mitään rajauskynää silloin käyttämään :/

      Poista
  12. Nämä essencen uutuudet on kyllä tosi kivan oloisia! Etenkin tuo sateenkaarihighlighter ja poskipunapaletti kiinnostaa kovastikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sateenkaarihighlighter on kyllä ihana, ihan ulkonäön perusteella :D

      Poista
  13. Rainbow highlighter on ❤ ja noita poskipuna settejä ostin molemmat sävyt. Matta punat on kaikki olleet tosi hyviä, mutta minäkään en ripsareista välitä. Rajaustuotteet ovat kuitenkin taas loistavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää osata poimia ne helmet :) ja tällä hinnalla ei voi kamalasti vaatia, mutta joskus kyllä yllättyy miten loistavaa kamaa parilla eurolla saa!

      Poista
  14. Mun on pitänyt tehdä pretty.fi:lle essence-tilaus, joten tää oli hyödyllinen postaus :) Meidän Tokmannilta kaikki on kanssa aina loppu, joten paremmin taitaa onnistua nettitilauksen tekeminen :D Tuo Blushplay-paletti näyttää kivalta, hyvät sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netistä kun tilaa niin ainakin saa mitä haluaa :) ja samalla hinnalla!

      Poista
  15. Kiitokset tästä postauksesta. Olin muutamaa näistä hiplaillut lähitokmannillani, mutta monessa niistä ei ollut testeriä ollenkaan. Tämän luettuani juoksin heti kipinkapin ostoksille :) Onneksi tuotteet ovat niin halpoja, ettei kauheasti pääse köyhtymään näiden shoppailusta :)
    Aurinkoista Pääsiäsenjatkoa! T: Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että tästä postauksesta oli hyötyä :) Aurinkoista pääsiäistä Tanja!

      Poista

Kiitos kommentista <3