tiistai 11. huhtikuuta 2017

Loistava kasvovesi sekaiholle

Olen ihastunut Mario Badescun tuotteisiin tuotetestailujen myötä ja taas olisi kerrottavaa ihanasta kasvovedestä! Tämä puhdistaa kuivattamatta seka- ja rasvoittuvaa ihoa ja vie epäpuhtaudet mennessään. Kuulostaako hyvältä?

Mario Badescu on elevenin myymä sarja. Alunperin tutustuin mustapää-kasvoveteen ja sen jälkeen legendaariseen kynsinauhavoiteeseen. Nyt olen testannut tätä alkoholitonta puhdistavaa kasvovettä. Mario Basescu oli romanialaissyntyinen kemisti sekä kosmetologi. Hänen näkemyksenä ihonhoidosta oli rohkea, hän arvosti sekä ihon kemiallisia ominaisuuksia että terveen, kauniin ihon tuomaa henkistä hehkua. Marion tuotteita käyttävät monet julkkikset ja ensimmäinen kauneushoitolansa hän avasi 1967. Joten kyse on todellakin pitkän linjan sarjasta jolla on ajatus: laadukkaat, kasviperäiset ainesosat jotka tekevät ihosta kauniin ja hehkuvan. Tuotteiden hinnan on oltava myös kaikkien saatavilla, siksi tuotteet onkin pakattu yksinkertaisesti mutta sisältö on täyttä kultaa!

Marion valikoima on todella laaja ja tuotteissa on keskitytty kaikkien erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Tuotteita löytyy oikeastaan päästä varpaisiin, itse löydän koko ajan lisää kiinnostavia Mario-tuotteita! Minua kiinnostavat etenkin seerumit ja ihonhoitotuotteet koska vakaasti uskon että hyvät tuotteet palkitsevat sitten myöhemmin. 

Mario Badescu kokemuksia

Kasvovesiä on tuhansia erilaisia ja kaikkia ei tule ostettua uudestaan. Kaikki eivät tee ihmeempää, ne vain pyyhkivät ihon. Itse käytän kasvovettä aamuisin jolloin en muuta puhdistusta tarvitse. Illalla teen kaksoispuhdistuksen jonka viimeistelen virkistävällä kasvovedellä. Kasvoveden täytyy olla aina sellainen joka varmasti pyyhkii loput meikinrippeet pois. Välittömästi kasvoveden jälkeen laitan öljyä ja yövoidetta. Hieman kosteaan ihoon rasva imeytyy paremmin ja tuotteista saa maksimaalisen hyödyn.

Seaweed Cleansing Lotion on alkoholiton kasvovesi jonka sisältämä taikapähkinä auttaa puhdistamaan ihon sitä ärsyttämättä. Merilevä- sekä aloe vera-uutteet kosteuttavat sekä rauhoittavat ihon herkkiä alueita. Halusin kokeilla tätä koska mulla on useampi kuoriva kasvovesi joten välillä haluan käyttää jotain hellempää. Vaikka ihoni rasvoittuu ja on välillä epäpuhdas, sitä täytyy myös kosteuttaa ja helliä. 

Mario Badescu Seaweed Cleansing Lotion

Käytettyäni tätä kasvovettä jonkun aikaa, ihostani tuli erityisen kimmoisa. Se oli pehmeämmän tuntuinen, ei ollenkaan kuiva eikä epäpuhdas. Tykkään lotrata tällä kasvovedellä koska se on niin raikkaan tuntuista kasvoilla. Tuoksu on mieto ja tuntu iholla kosteuttava. 

Kosteus ei haihtunut heti pois vaan jäi tuntumaan iholle. Tätä voisin suositella erityisesti pintakuivalle sekaiholle. Kasvoja ei ole kiristellyt enää pitkään aikaan vaikka tässä pieniä pakkasia ehti vielä olla. Tämä on loistava kasvovesi käytettäväksi aamuin illoin, mutta erityisen hyvä meikinpoiston viimeistelyssä. Hellävaraisuutensa ansiosta tällä voi pyyhkiä silmät ja ympärykset ilman kirvelyä. 

Ihana kasvovesi! Tämän perusteella Mario-himotuslistani taas kasvaa. Sisältöön on tosiaankin panostettu vaikka pakkaus ei ulkomuodoltaan häikäise. Ruma se ei tokikaan ole eikä halvan näköinen. Marion tuotteita voi suositella ihmisille joka haluaa panostaa ihonhoitoonsa hellävaraisilla mutta tehokkailla tuotteilla. 

Mario Badescu tuotteet löydät elevenistä. Tätä kasvovettä löytyy kahdessa eri koossa ja pienemmän hinta on 19,20 e. 


Onko sinulla kokemusta Marion tuotteista?

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. Mario Badescun tuotteista olen käyttänyt vain peptidiseerumia, joka on todella hyvä. Laatutavaraa ikääntyvälle iholleni:) Muitakin tuotteita olisi kiva kokeilla jossain välissä. Kasvovesi vaikuttaa todella kiinnostavalta; kimmoisuus ja pehmeys kuulostavat upealta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta ettei tämä kuivata ja pitää ihon hyvässä kunnossa :)

      Poista
  2. Mä olen käyttänyt Marion kasvovesiä viimeksi varmaan 15 vuotta sitten, pitäisi varmaan uudistaa kokemus. Muistan, että aikoinaan tilasin ison satsin sarjan tuotteita Briteistä, enkä oikein ihastunut niihin mihinkään kamalasti. Mutta nyt kun näitä tuotteita on alkanut pyörimään blogeissa, olen pikku hiljaa lämmennyt uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu että 15 vuodesta on iäsyys, mitähän sitä itse on silloin käyttänyt. Varmaan Lumenea ja Yves Rocheria :)

      Poista
  3. Mun Mario suosikki on se jännä finnien nitistäjäaine, jossa on pinkki jauhe pullon pohjalla. Toimii loistavasti ja on halvempi kuin Lieracin vastaava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä olen kuullutkin pelkkää posia :) itsellä ei enää finnejä ole, muutoin kyllä testaisin!

      Poista
  4. Hmm, olisikohan tässä mun tulevan kesän kasvovesi? Tehokas, mutta ei kuivattava kasvovesi kuulostaa lupaavalta! Muhun tuo vintage-henkinen ulkoasua vetoaa, vaikka ymmärrän olevani vähemmistöä :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Mun iho tykkäsi tästä näin talven jäljiltä kevään korvilla. Sopii hyvin myös kesällekin käytettäväksi :)

      Poista
  5. Mua on viime aikoina kiinnostanut taikapähkinää sisältävät tuotteet, ja yksi sellainen kasvovesi odottaakin jo kaapissa. Kasvovedet ovatkin yksiä mun suosikkituotteita, jotka viimeistelee kasvojenpuhdistuksen enkä osaisi olla ilman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä kasvovesi se on, ihan rupesi kiinnostamaan! Muistelen että mulla on joskus ollut Yves Rocherin tuotteita joissa on ollut taikapähkinää :) Minullekin kasvovesi on tosi tärkeä enkä osaisi olla ilman.

      Poista

Kiitos kommentista <3