sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Vaaleanpunaisen kaipuuseen

Olen hullaantunut uudestaan vaaleanpunaisesta ja pinkistä! Johtuu varmaan pinkkitukka-himosta ;) Mulla on kokeilematta kivoja Lumenen kevätlakkoja joten tämän päivän kynsille vaaleanpunaista! Sävy Rantaniitty kuuluu Lumenen valikoimaan eikä se ole pelkkä kausisävy. Mukavaa esitellä muitakin kuin kausikokoelmien tuotteita!

Lumene kynsilakka kokemuksia

Milv decalit

Mutta ensin vilkaisu kynsienhoitorutiiniini. Lakat poistettuani, en aina öljyä jos ei ole aikaa. Öljyämispuuhia ehtii harrastaa illalla kun manikyyri on valmis! Kun haluan kynsille pikaista kosteutta, laitan Trind Nail Balsamia. Se on öljytön balsami joka imeytyy salamannopeasti ja jonka päälle voi heti laittaa aluslakan. Yleensä myös viilaan kynsiä hiukan. Kynnet kasvavat pois mallistaan jos en näytä viilaa! Aluslakkana Trind Nail Repair ja Essie Millionails, tuttu combo pakkasten aikaan.

Trind Nail Balsam käyttö

Rantaniitty on vaaleanpunainen lakka jossa häivähdys vanhaa roosaa. Lakassa on Gel Effect-koostumus joka on normaalia cremelakkaa paksumpaa ja jämäkämpää. Mun kokemuksen mukaan Lumenen lakat ovat ennemmin paksuja kuin liruja. Ovat aina peittäneet hyvin. Tämäkin peitti kahdella kerroksella.

Lumene Rantaniitty

Tykkään Lumenen pullosta, se on yksinkertaisen sievä ja pieni! Pieni on söpöä ja näitä Lumenen lakkoja saa joskus käytettyä loppuunkin. Pieni korkki ja lyhyt varsi ei ole maailman helpoin käyttää ainakaan minun mielestäni. Mutta ei mahdotonkaan!

Koristelussa ruusukuvioidet Milv decalit. Nämä eivät vaadi alleen valkeaa lakkaa kuten ne Milvit joissa on "white base only" maininta. Päällyslakka Essie Gel Setter.

Mitä sä tykkäät Lumenen lakoista?


Lumenen ja Essien lakat saatuja.

20 kommenttia:

  1. Mä tykkään Lumenen lakoista, kivoja sävyjä ja sutikin on mukavan leveä. Tämäkin lakka on kauniin värinen ja tosi kivat koristelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä on vähän erilainen pinkki, tosi sievä kyllä!

      Poista
  2. Ihana lakka, todella kaunis just sellainen vaalea vanharoosa. <3

    VastaaPoista
  3. Onpa nätti sävy! Ei liian hempeä, vaan minä näen tuossa myös häivähdyksen persikkaa :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten söpöt kynnet tuli!
    Mä en tykkää tuosta paksummasta koostumuksesta, saan sillä helposti liian paksun kerroksen lakkaa kynnelle ja lopputulos on sitten ruma eikä lakka kuivu ikinä kynnelle 🙁 Vähän ohuempi lakka on ehkä helpompi sellaiselle kärsimättömälle lakkaajalle. Ja Lumenet kuivuu mulla nopeasti pulloon. Nätin värinen tuo Lumenen geelilakka on kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) taitaapi olla ihan makuasioita, paksun lakan fani saa kyllä omata hyvän ja luotettavan pikakuivattajan ;)

      Poista
  5. Tuo Rantaniitty on ihan Lumenen suosikkisävyjäni. Mulla on noita itseasiassa kaksin kappalein kun olin ostanut yhden ja jossain monipakkauksessa tuli toinen. En kuitenkaan raaskinut antaa sitä toista eteenpäin, kun ajattelin että saatan jopa käyttää sen ekan pullon loppuun. Tuo on mulle semmonen mukava helppo lakka jos haluan vaan siistimmän väriset kynnet mutta ei mitään kovin värikästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, juuri sellainen kaunis arkisävy. Mutta ei mitenkään tylsä <3

      Poista
  6. Tosi kaunis sävy! Harmi, ettei tän sävyiset oikein toimi mun käsien sävyn kanssa, tai ainakin kuvittelen niin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kuvittelisin juuri niin mutta tämä olikin tosi nätti <3

      Poista
  7. Tommonen Aasia - teema on alkanut viehättää enemmänkin, pitäis tehdä jotkut seesteiset geisha kynnet. Nää on kauniit .

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3