keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Maaliskuun kosmetiikkaostokset

Maaliskuussa ei ollut suunnitelmia sen suhteen, paljonko saa hyvällä omallatunnolla ostaa. Mielestäni kuukausi menikin hyvin. Voi johtua siitäkin ettei uusia kynsilakkakokoelmia ilmestynyt ;) ei muuten tullut ostettua yhtään uutta lakkaa tässä kuussa, menikös viime kuukausikin yhdellä uudella lakalla??

Smashbox Kicks

Tilipäivän tienoilla tuli Kicksin lehti jonka välissä -20% alelappu. Olen jo pitkään suunnitellut Smashbox ostoksia, oli vaan hankaluuksia päättää mitä haluaa :) meikkivoide on ostoslistalla mutta pitää varmaan käyttää entisiä alta pois. Himoitsin Cover Shot palettia Ablaze mutta hitsit kun ne oli loppu. Toinen vaihtoehto oli värikäs Bold josta otin viimeisen. Päätin myös ostaa primerin rasvoittuvalle iholleni. Nämä kustansivat n. 40 euroa. Kahden tuotteen ostaja sai kaupan päälle meikkipussin jossa oli miniprimer ja huuli-/poskipuikko.

Hajusteeton hiuskiinne KC Quattro

Matkuksen kampaamotukkukaupasta kaksi Quattron hajusteetonta hiuslakkaa 19 eurolla. Tämä on ainut lakka johon olen täysin tyytyväinen. Ja hinta on kyllä niin edullinen!

the Balm Put A Lid On It

Suomi 100 vuotta teemainen XZ Mustikka shampoo 3 e Citymarketista. elevenin tilaus 29 e, jossa theBalmin primer luomille ja IsaDoran eyeliner.

NYX Lingerie

Tein vielä toisenkin elevenin tilauksen jossa tuli pari NYXin Lingerieä. Joku on hulluna mattahuuliin ;) Salesta XZ hiuslakka käsilaukkuun. Nämä noin 20 euroa.

Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktail

Carlssonin Hulluilta päiviltä Lumenen kaksifaasinen Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktail. Tämä on ollut aina himotuslistalla mutten ole ikinä saanut ostettua. Nyt Lumene uudistuksen myötä olen tajunnut että vanhat hyvät katoavat ( eli niitä saa nyt halvalla ). Nämä oli 9 e joten eipä voinut vaan kävellä oli!

Lumene hyaluronitiiviste

Vielä loppukuusta pieni tilaus Pretty.fi verkkokaupasta. Essencen Must Haves paletin täyttöjä ( näistä tulossa postaus ) ja ihania NYX rajauksia ja lila luomivärinpohjustuskynä. Nämä olivat 40 euroa. Citymarketin Mammuttimarkkinoilta Lumenen hyaluronitiivisteen vanha versio ja Mystic ripsari 20 e. Ostin nämä varastoon koska olivat sikahyvässä tarjouksessa!

NYX Vivid Brights eyeliner

FB:n kynsikirpalta Ùberchicin ja MoYoyn laattakoteloita sekä pari MYL laattaa. Nämä 13 euroa.

P3220022.ORF

193 euroa. HUPS. Vähän enemmän kuin suunnittelin. Aina alkukuusta tulee ostettua pari juttua, sitten saattaa olla hiljaiset pari viikkoa. Kunnes kuun loppu koittaa ja silloin taas tulee mieleen ostaa vähän vaikka mitä. Mutta kivoja ostoksia ja oikein hyviä löytöjä.

Miten sun maaliskuu meni? Enemmän vai vähemmän, mitä kivaa tuli ostettua?

24 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, joten ei yhtään paha summa:) En ole omiani vielä ynnännyt, mutta eiköhän ole samaa luokkaa. Pitääkin muistaa hankkia nuo "vanhat" Lumenen kasvotuotteet, ettei jää luu käteen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos näitä Lumeneja ei hankkisi, voisi harmittaa jossain vaiheessa :)

      Poista
  2. Ei tullu ostettua MITÄÄN :D Ai että,nuo vivid brightsit kiinnostaa ♡_♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvin, milloinhan siihen kykenisi...Vivideistä tulossa juttua!

      Poista
  3. Tuttuja tuotteita. Ostin Lumenen hyaluronitiivisteen ekaa kertaa, koska eihän näin halpaa tarjousta tule heti vastaan (paitsi lauantaina Sokoksen alepäivillä). Ostin myös XZ Mustikka-shampoon ihan vain söpön pakkauksen takia :)

    VastaaPoista
  4. Yllättävän nopeasti sen 150-200€ saa kuukaudessa kosmetiikkaan hupenemaan :D Huhtikuun alkupäivinä paljastan oman saldoni, kannattaa pysyä kuulolla! ;)

    VastaaPoista
  5. No mulla meni melkein tuplat... Mutta hiukset vei melkein ton verran kuin sulla kaikki. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D mä en muuten laske tähän kampaajaa mukaan, pitäisköhän...silloin saldoksi tulisi 100 e enemmän.

      Poista
  6. Usko tai älä, en oo näistä kokeillut mitään! Eiku oon, niitä Lumenen ihojuttuja. Mut eivät oikein oo mun cup of tea...
    En oo laskenut vielä maaliskuun ostoja. Saattaa olla enemmän kuin mitä keskimäärin: ainakin seerumi, 2meikkivoidetta, reissuostoksia... Voi ei, uskaltaakohan niitä laskea ollenkaan 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskaltaa, reissuilla saa tuhlata ihan luvan kanssa ;)

      Poista
  7. Ihanii, mulla tuli lakkoja ostettua ihan liikaa! Ja 3+1 on vasta alkanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en varmaan uskalla edes mennä Sokokselle ;)

      Poista
    2. Siel olis sitä Lumenen rajausta josta tykkäät!

      Poista
    3. Kääk! Kakka kun menivät sen poistamaan ja tilalla on tussi :( oon nähnyt Cittarin poistossa mutta vaan ruskeita ja pelottaa jos ne on avattuja. Jos ei satu eteen niin pitää yrittää löytää uusi suosikki :)

      Poista
  8. Tuli ostettua vähän kaikenlaista. :D Enemmän meni kuitenkin vaatteisiin kuin kosmeen.

    VastaaPoista
  9. Hyvät ostokset. Mä onnistuin pitämään tiukan linjan lontoossa. Vain neljä kosme juttua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No benefitin ripsarin tietty. Sen perässä matkustan 😉
      Shmasboxin primeri suihkeen, essien uudesta kokoelmasta vaaleanpunaisen lakan, peiteaineen soap n gloryltä.
      Suihkeen kans meinasi käydä höpsti kun käsimatkatavaroissa ei saisi olla yli 100ml ja siin pullossa on 116ml. Ei kuitenkaan huomanneet. Kyllä olis harmittanut!

      Poista
    2. Hyviä ostoksia <3 mullakin on ne Essien uudet lakat ja vaaleanpunainen näyttää tosi herkulta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3