torstai 9. maaliskuuta 2017

NCLA Like...Totally Valley Girl

Ennen olin todellinen pinkkifani mutta taitaa nyt olla niin että vaaleanpunaista nähdään aika harvoin kynsilläni. Siedän sitä nykyään mietoina annoksina, mieluiten toisen värin kaverina. Mulla on paljon uusia Milv decaleita ja aina vaikeuksia päättää mitä kokeilisi ensin.

NCLA Like...Totally Valley Girl

Tykkään kamalasti näistä foil-kukka Milveistä. Valitsin tälläiset kulta-vaaleanpunaiset Milvit ja mietin että lakkaisiko tosiaan jollain pinkillä lakalla. Koska NCLA:t ovat nyt pinnalla ja päätyneet vieläpä Sokoksiin, halusin lakata Valley Girlillä.

NCLA kynsilakka Sokos Emotion

Milv water decals

Like...Totally Valley Girl nähtiin kynsilläni jo alkuvuodesta mutta koska lakka oli ihana, päätin käyttää sitä näinkin pian uudelleen. Se levittyy hyvin kauniisti ja peittää kahdella kerroksella. Koostumus on pigmenttinen ja jollain tapaa crellymäinen eli vieläkin parempi kuin creme. Mun mielestä niin neutraali sävy että sopisi kylmälle että lämpimälle iholle.

NCLA Cesarsshop

Pink nail polish

Nämä kukka Milvit vaativat alleen valkean lakan mutta kokeilin nyt pinkin päälle. Ja eikö vaan näytä hyvältä! Olen kyllä ihan höpsönä näihin Milveihin. Lakkauksesta tuli tosi kivat kun laitoin vielä kultaisia niittejä.

Aluslakkana minulla oli CND Ridge Fx. Se tasoittaa hyvin kynnen pintaa ja onkin mainio lakka jos sinulla on epätasaiset kynnet. Sopii myös nudelakaksi, kuivuu mattapintaiseksi jos ei halua laittaa enää värilakkaa päälle. Päällyslakkana NCLA Gelous? joka löytyy myös Sokoksista ja Emotioneista. NCLA lakat ovat niissä samanhintaisia kuin Cesarilla eli 19,90 e. 

CesarsShop

NCLA Like...Totally Valley Girl / CesarsShop, saatu
NCLA Gelous? päällyslakka / CesarsShop, saatu
Milv decalit / CesarsShop
CND RidgeFx / CesarsShop

Joko olet käynyt Sokoksella tai Emotionissa NCLA ostoksilla? Tulehan muuten moikkaamaan minua lauantaina Kuopion Sokokselle, olen siellä klo 11-17 esittelemässä NCLA lakkoja ;)

34 kommenttia:

  1. Nyt on nätit milvit :)
    Vähän harmittaa, kun itsellä lähin sokos on melkein 80km päässä Oulussa. Ei pääse ihastelemaan omin silmin näitä NCLAn lakkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :/ mutta joskus kun menet Oulussa käymään niin sitten käyt ihastelemassa :)

      Poista
  2. Voisinpa tulla Kuopijoon, mutta matkaa on valitettavasti liikaa :P
    Tää pinkki on himotuslistalla. niin täydellinen sävy! ja multa puuttuu just tämmönen :D
    VÄrilöakka Milvin alla on nerokas! niin kaunis milvikin että...(pakko harkita näidenkin hankkimista)Ootko kokeillut koskaan esim neonlakan päälle? voisi joku graafinen kuvio toimiakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut Milvit kyllä toimii neonlakan päälläkin, nerokas idea! Se ois mahtavaa kun tulisit mutta vähän pitkä on välimatka :)

      Poista
  3. Ihanat kynnet! :) Mä olen myös ihastunut noihin Milveihin. Tuntuu, että aina ei ole aikaa esim. leimailla tai koristella muuten, mutta Milvit saa niin nopsaan kynnelle, ettei ehdi kissaa sanoa. Ja onnistuvat käytännössä katsoen aina, toisin kuin monien muiden decalien kanssa.

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet!
    Juuri eilen kävin Emotionissa toteamassa, että jotain niitä erikoisempia lakkoja tällainen hörhö olisi kaivannut, mutta varmasti taviskäyttäjille hyvä tarjonta. :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) etkö hairahtanut holoihin? Totta kyllä, perinteinen valikoima on myyvempi kuin kaikki erikoislakat. Onneksi Sokoksella on kuitenkin vähän kaikkea!

      Poista
  5. En oo vielä päässyt Sokokselle asti, tajusin just etten ole käynyt tälle vuotta vielä kaupungilla shoppailumielessä ollenkaan! Siis oon poikennu apteekissa ja pankissa, mut kaupoille asti en oo kerenny :D Ihanan lakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) nythän on sitten hyvää syy lähteä shoppailemaan ;)

      Poista
  6. Todella kauniit ja ihanat Milvit!

    VastaaPoista
  7. Lakka on nätti, mutta kyllä toi Milvit vaan on upeita!

    VastaaPoista
  8. Apua miten ihana lakkaus<3 Noi milvit on hirmu upeet!

    VastaaPoista
  9. Oho, toimiipa Milvit hyvin vaaleanpunaisen päällä!
    Todella kauniit kynnet.

    Muutaman NCLAn lakan olen kotiuttanut Cesarsilta mutta eilen Satu oli Helsingin sokoksella esittelemässä lakkoja ja tekemässä lakkauksia. Lakkasi minunkin kynteni ja päätin sitten vielä ostaa Iridescent Dreams holon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Milvejä kannattaa kokeilla vaaleiden lakkojen päälle, erottuvat ihan kivasti :) mä olen huomenna Kuopion Sokoksella joten sinne voi tulla lakkauttamaan kynnet ja ihastelemaan lakkoja. Ne holot on niin nättejä <3

      Poista
  10. Tosi ihanat noi leimaukset! Pinkki ei oo niitä omimpia värejä mullakaan enkä sitä juuri koskaan käytä :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  11. Tosi ihanat nuo Milvit! <3 Pinkkihän on ihan ihana väri ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3