perjantai 17. maaliskuuta 2017

Itämaiset leimadecalit

Nämä kynnet ovat toinen yritys alkuperäisestä ideasta. Ensimmäinen versio ei ikinä päässyt blogiin, ne vähän epäonnistuivat ;) mutta koska pidin ideasta, päätin yrittää toisenkin kerran.

greige kynsilakka

Aluslakkana Trind Nail Repair. Kynnet lakkasin Color Clubin High Societyllä. Se peittää kahdella kerroksella mutta koska on vanhempaa saapumiserää, kuivuu hieman hitaanpuoleisesti. Tämä on muuten ajalta jolloin mutalakat olivat muotia. Tämä väri on se oikea greige eli katsojasta riippuen harmaa tai ruskea. Niiden sekoitus!

japanese nail art

Lakan päälle tein kiinaleimat randomlaatasta valkealla Konad lakalla. Peukaloon ja pikkurilliin leimat MoYou Asia 03 laatasta mustalla Konadin lakalla. Kun nämä leimahommat oli tehty, aloin tekemään leimadecaleita.

leimadecal kynnet

Leimasin Messy Mansionin matolle Uberin 6-03 laatasta kukkia. Väritin niitä Color Clubin Kismet ja Sidewalk Psychic Halo Hues lakoilla. Kun leimadecalit olivat kuivat, siirsin ne kynsille. Päällyslakkana Konad Top Coat.

MoYou London Asia 03

Erittäin mieleiset, tällä kertaa pitkän kaavan mukaan tehdyt kynnet. Kerrankin ;)

Color Club ja Konad tuotteet saatu Cesarista.

38 kommenttia:

 1. Oi kun nätit! Ja taitavasti tehty. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, nyt on tosi kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot ja ihanat. Värit sopivat hyvin yhteen. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 4. Nyt on kyllä niin huikeen hienot ja mieleiset lakkaukset, wau!

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit kynnet - näihin on varmasti käytetty aikaa ihan hitusen :D Hyvä että yritit vielä uudelleen, nää on niin upeat että ansaitsee paikkansa valokeilassa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. Mutalakat on aina ihania! :D Tosi kauniit kynnet ♥

  VastaaPoista
 7. Aaaah, mulle mutalakat on AINA muodissa - rrrakastan.
  Mä olen ihan onneton leimadecalien kanssa, onnistun ne lähes aina sössimään jotenkin ja joudun kerämään voimia uuteen yritykseen aina tosi kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D mä en jaksa tehdä kaikkiin kynsiin koska sottaan aina jonkun ja sekös se vasta ärsyttää ;) kannattaa tehdä vaan muutamaan kynteen!

   Poista
 8. Niin upeat! Mä täällä aina kateellisena ja ihaillen katson näitä sun upeita kynsiä, nämä on oikeasti ihan älyttömän kauniit ja sävymaailma just mun makuuni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harmittaa vaan kun ei useammin jaksa koristella näin hienosti ;)

   Poista
 9. Nää on kyllä upeat! Kateeks käy <3

  VastaaPoista
 10. Hienot! Mulla ei leima decalit onnistu koskaan , ne ei irtoa matosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon huomannut ettei saa antaa kuivua liian pitkään. Oon käyttänyt ihan normaalia top coatia decalin pohjalla, en pikakuivattajaa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3