keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Helmikuun loppuneet tuotteet

Myös helmikuu oli loppuneiden kulta-aikaa! Vaikka kuukausi on tavallista lyhyempi, se ei näy loppuneiden runsaassa määrässä. Huomaa että panostan talvella kasvojen sekä kynsien/käsien hoitoon, myös meikkituotteita loppui hyvä määrä. Mutta tarkastellaanpa lähemmin, pieni sananen jokaisesta tuotteesta. Loppuneita oli yhteensä 29 kappaletta, olisipa mukaan tullut vielä yksi niin olisi 30 täynnä ;)

Loppuneet tuotteet

Ihonhoito

Jordan Total Protection hammastahna*
Syksyllä ihmettelin kuivaa ihottumaa suupielessä. Luulin sitä atooppiseksi ihoksi koska se oli punainen, kutiseva ja kuumottava läntti. Iho halkeili ja meikki näytti sen päällä inhalta. Vasta nyt hiljattain, FB keskusteluja lukeneena ja valaistuneena, tajusin läntin johtuvan SLS ainetta sisältävistä hammastahnoista. Käytin tämän LivBoxissa tulleen Jordanin "taas hammastahnaa" -tahnan pois ja kutinaa ei esiintynyt. Pesin välillä tuolla Marvisilla ja heti pesun jälkeen suupieltä kirveli!
Jordanin Total Protection hammastahnassa ei ole SLS:ää ja se tuntuu olevan nyt ainut tahna jolla uskallan pestä. Olipa siis hyvä että tämä sattui boxissa tulemaan! Kerrankin olen hammastahnasta kiitollinen. Ostinkin tätä heti lisää, maksaa 5 e että ei tästä nyt konkurssi tule. Jätän tavan hammastahnat miehelle. 

Marvis Whitening Mint hammastahna
Olen luullut Marvisin tahnoja ällöiksi mutta eihän nämä ole! Ostin joskus Sokokselta tämän valkaisevan mintun makuisen Marvisin. Siis tämähän kirkasti hampaat tosi hyvin ja maistui hyvin raikkaalta. Tämän perusteella Marvisia lisää tänne ja heti! Vaikka kutittaakin, ei passaa koko ajan käyttää ;)

Marvis hammastahna

Love & Toast Gin Blossom Hand Cream
Sain tämän käsivoiteen toissa jouluna ystävältäni lahjaksi. En ensin raaskinut käyttää tätä kaunista käsivoidetta mutta nyt nappasin sen talvikäyttöön. Tämä taisi sisältää karitevoita ja manteliöljyä, näin muistan voiteen pakkauksesta lukeneeni. Tämä onkin ihanan täyteläistä ja käsiä hellivää. Astetta parempaa käsivoidetta. Kaunis pakkaus, mukavan tuntuinen tuote. Oli ihana saada tämä lahjaksi!

Neutrogena Hand Cream*
Nyt sain toisenkin Neutron käsivoiteeni loppumaan. Mainio talvikäyttöön, kosteuttaa mutta imeytyy melko nopeasti ja kädet ovat äkkiä puuhastelukunnossa. Tuntuu kosteuttavan syvältä eikä vain pintapuolisesti. Miksi emme kohtaisi taas joskus uudelleen, nyt tämä vaan kyllästyttää kun pari purkkia käyttänyt ;)

OPI Chamomile Mint Manicure Scrub
OPI jalkojenkuorinta oli mukavan tehokasta ja kivan tuoksuista. Siltikin jaloilla näyttää olevan tarvetta kuorintasukille, ne on kyllä otettava kohta käyttöön ;)

BAEHR jalkojenkuorinta
Tämä on ollut vuosia avattuna, silloin tällöin käyttänyt. Nyt tämä oli mennyt pilalle, ihan omaa syytä on.

Lavera Re-energizing yövoide

Freeman Dead Sea Mineral Foaming Facial Cleaner
Tämä helmenhohtoinen putsari oli jännä. Pesi meikit melko hyvin mutta jännä paksu ja helmimäinen koostumus ei sitten loppujen lopuksi miellyttänyt. Tykkään vaan toisenlaisista enemmän.

Freeman Blackberry Gel Facial Cleaner
Eli juurikin geeliputsareista ;) tämä oli paljon kivempi! Karhunvatukan tuoksuinen geeliputsari ei kuivattanut ihoa ja pesi meikit hyvin pois. Näissä isoissa purnukoissa on vaan kyllästymisen riski, en siis jäänyt kaipaamaan tätä kun loppui. Putkilosta hulahtaa kerralla vähän liikaa, tämä geeli on aika ohutta ja juoksevaa.

Natusan Baby Oil
Natusanin vauvaöljy on edullista ja helposti saatavaa öljyä kaksoispuhdistukseen. Hieron tätä kuivalle iholle ja seuraavana pesen kasvojen puhdistusaineella. Olen käyttänyt ennenkin ja varmasti tulen taas käyttämään tulevaisuudessakin.

Lavera Re-energizing Sleep Cream*
Minun ihoni on kyllä nautiskellut tästä yövoiteesta. Iho ei ole aamuisin kuiva eikä huuda heti rasvaa pintaansa. Laveran Re-Energizing yövoide imeytyy melko nopeasti ja on sopivan rasvaista pintakuivalle sekaiholleni. Jätän tämän korvan taakse, käyttäisin ehdottomasti joskus uudelleenkin!

Hiukset

Schwarzkopt kokemuksia

Osis+ Glamination kiiltosuihke*
Nämä kaikki ovat LivBoxissa tulleita hiustuotteita. Niin tämäkin. Ihana kiiltosuihke jossa oli muikean makea tuoksu. Tykkään aina kiiltoa tuovista tuotteista!

Schwarzkopf Got2B Glued hiuskiinne*
Joo ei. Piti kyllä hyvin mutta hyh hyh mikä tymäkkä tuoksu! Suihkussa kun kastelit hiukset, kasvojen yli oikein humahti haiseva hiuslakkakalvo! Yök! Lisäksi tämä jätti pintaa hiuksiin ja oli vaikea harjata pois. Tämän takia en käytä markettien haisulihiuskiinteitä vaan kampaamojen hajusteettomia!

Cutrin Chooz hiuskiinne*
Maltillisesti tuoksuva semiok hiuslakka. Kuljetin lähinnä käsilaukussa ja korjailin jos yksikään hius liikahti tuulessa ;) nämä pikkupullot on käteviä!

Kosmetiikka

Nyx Natural poskipuna
Siivosin meikkikokoelmaa ja karsin osan myyntiin, osan annoin kavereille ja pari ihan lopussa olevaa poskipunaa kokivat pikaisen pannutuksen. Luonnollinen, nätti pinkin sävy.

We Care Icon Prettiest Pink poskipuna
Toinen iänikuinen liki lopussa oleva poskipuna. Ihan jees mutta WCI ei sarjana kiinnosta minua.

Clarins Beauty Flash Balm*
Tästä kirjoittelin vasta. Käytin meikinpohjustajana mutta en vaan saanut tähän tuntumaa. Muistelen että olen aiemminkin yhden tälläisen käyttänyt. Tuote josta minulla ei vaan ole mielipidettä

Lumene True Myctic Volume mascara
Oi että mä tykkäsin tästä! Teki alusta asti ihanan tuuheat ja pitkät ripset! Ei ikinä tuhrinut tai varissut. Helppo pestä pois. Kaikinpuolin täydellinen ripsiväri kun haluat pitkät ja näkyvät, tuuheat ripset. Pisteet siitä että tätä voi kerrostaa ja kerrostaa. 
Pieni miinus nopeasta kuivumisesta. Avasin tämän loppusyksystä ja jo tammikuussa tämä alkoi osoittaa kuivumisen merkkejä. Minusta kuitenkin tuntuu että siltikin ostaisin tätä lisää! Lumenen ripsareista en hirveämmin ole ikinä tykännyt mutta tämä on parhautta!!

Max Factor Masterpiece Transform mascara
Kaksi loppunutta ripsiväriä samassa kuussa! Ennätys! Tämä oli kyllä jännä ripsiväri. Kumiharja oli ihan hyvä, alhaalta kapea ja yläspäin levenevä. Sillä sai väriä jokaiseen ripseen. Mutta harjaa olisi pitänyt käyttää pyöritellen eikä mun vähän vaivainen käsi siihen taivu. Toimi tämä ihan ok:sti normivedoillakin, lopputulos oli ihan ok. 
Mutta ihan ok ei siihen riitä että ripsivärin loppumista olisin harmitellut tai sitä ostaisin uudelleen. Ehkä sellaiselle joka jaksaa pelata ripsivärien laittamisen kanssa. Jos tätä yritti kerrostaa niin tämä klimppasi ripset yhteen, massa liian kosteaa ja liian nopeasti kuivuvaa. En tykkää.

Lumene Mystic mascara

Max Factor huultenrajauskynä
Ikivanha meikkipussissa pyörinyt kynä, heippa!

Lumene Mystic silmänrajaustussi*
Perushyvä marketti eyeliner. Piirtää hyvin kun kuljetat tussia hiukan lappeellaan. Hyvä ohut kärki, helppo käyttää. Kesti käytössä kuukausia, ei ikinä sotkenut luomille päivän mittaan. Tykkään enemmän pakuista, dipattavista tusseista joten en usko ostavani uutta. Saatu LivBoxissa.

Benefit They´re Real Push-Up Liner
Minusta ja tästä ei kyllä tullut kavereita. Pidän outona että eyelinerin paksu kärki tulee ulos viistottain. Tätä ei voi rullata takaisin sisään. Paksu ja lötkö kärki on liian pehmeä, ei piirrä ollenkaan vaan taipuilee. Saa aikaan vaan katkonaista viivaa. Ei, ei, ei. Mulla ei ole aikaa aamuisin tälläiseen pelleilyyn.

Lumene Glitter Top Coat mascara*
Jos muistelen oikein, tämä on nyt toista joulua avattuna. Ehkä on aika lähteä roskiin ;) kiva glittermascara joka tuo hopeista välkettä ripsiin.

Clinique Soft Heather luomiväri
Voidemainen nudenvärinen luomiväri, pohjustin aina ruskeat meikit. Tykkäsin!

Kynnet

OPI kynsilakka

Essie Peak Of Chic
Hitsi vieköön, tämä on paksuuntunut pilalle :((( tykkäsin tästä tikkuglitteristä todella paljon ja olen ravistellut, yrittänyt elvyttää ohentajalla. Mutta ei, ehti mennä pilalle. Harmi :( kaunis lakka.

OPI kynsilakat 
Do You Lilac It?, Pearl Of Wisdom ja I´m Princess You´re Not lähtevät hautuumaalle. En käytä ja Lilac Itin myrkkytuoksu on nykyaikana liikaa.

Essence Caring Ridge Filler 
Tämä biotiinia sisältävä aluslakka oli alussa tosi hyvä. Kaunis nude, peitti kynnen pinnan nätisti. Mutta tämä paksuuntui alta aikayksikön ja alkoi jämähtää pulloon. Ohensin tätä kun olin käyttänyt 1/3. Pystyin käyttämään lähes loppuun mutta pohjalla on reippaasti yli 2 cm ihan jähmeentynyttä lakkaa. Todella outo, ostin tämän nimittäin kesällä että ei ole mikään vanha lakka! Enkä jätä korkkeja auki tms. mystistä. 

OPI Avoplex Cuticle Oil To Go
Tämä on jännä tuote. En muista pitäiskö tämän olla öljyä vai balsamia. Tämä nimittäin tulee ensin öljynä ja myöhemmin paksuna balsamina ;) ihan normaalisti puristan keskeltä, en tiiä sitten pitäisikö puristaa ihan lopusta, olisiko tavaran saanut sekoitettua keskenään. En siis valita, käytän mieluummin juoksevaa öljyä. Tuli kuitenkin käytettyä loppuun, OPI tuotteet on laadukkaita joten ei tämä nyt huono ole.

Mitä tuotteita teillä kuluu nyt talviaikana eniten?

*-merkitty tuote saatu blogin kautta tai blogin kautta saadussa LivBoxissa.

18 kommenttia:

  1. Hyvä satsi! Siis miksi mulle ei ole tullut mieleenikään, että vauvaöljyä voi käyttää pihdistusöljyn tavoin? Kiitti vinkistä.
    Mietin mitä on pannutus? Melkoisen määrän meikkejä sait pois. Mulla on tuosta Opin kynsiöljystä vähän samat fiilikset. Tsfin pohjustaja tekee muuten samaa. Ekaks tulee kirkasta nestettä ja sit vast sitä oikeeta tavaraa.
    Eniten talvella kuluu rasvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Pannutus eli pannu pohjasta äkkiä näkyviin :) kuluttaa tuote äkkiä loppuun.

      Poista
  2. Oho mikä määrä loppuneita! 😊 mulla oli muuten samaa ongelmaa ton essencen ridge fillerin kanssa joskus, kun sitä kokeilin. Paksuuntu tosi äkkiä! :/

    VastaaPoista
  3. Aik hyvän kasan olet sinäkin saanut aikaiseksi :D

    Miehellä ilmeni samanlaista suupielioireilua ja annoinkin tuon kyseisen hammastahnan hänelle käyttöön - pitää varmaan meidänkin talouteen jatkossa tuota hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ainut tahna mitä uskaltaa nyt käyttää :/

      Poista
  4. Mä olin ihmeissäni kun sain loppuun helmikuussa yhden meikkivoiteen! En muista, milloin on viimeksi näin käynyt, varmaan joskus teininä, kun oli vain yksi meikkivoide kerralla käytössä. Eikä edes ollut mikään ykkössuosikkimeikkivoide.

    Täälläkin taitaa pyöriä jossain laatikossa tuo sama Marvisin valkaiseva tahna. Pitääpä testata, onko sillä mitään tehoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yleensä 1-2 meikkivoidetta aktiivisessa käytössä. Näin niitä saa joskus loppumaankin :)

      Poista
  5. Hyvä määrä loppuneita! Vaikka tykkäänkin Freemanin tuotteista enimmäkseen, niin nuo pakkausten koot on kyllä semmoisia, että etenkin naamioiden kohdalla alkaa kyllästyttään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta...jotkut naamiot on sellaisia että saavat kestää mutta esim. nämä putsarit alkoi jo kyllästyttää ;)

      Poista
  6. On kyllä kiitettävä määrä loppuneita. :D Mulla kuluu seerumeita ja öljyjä, niitä on loppunut useampia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan seerumeita ja öljyjä mutta ne kuluvat vähän hitaasti ;)

      Poista
  7. Loppuipas sulta mukava määrä tuotteita! :) Mä en ole myöskään koskaan tajunnut Clarinsin Beauty Flash Balmin ideaa. Monissa julkaisuissa sitä hehkutetaan, mutta mulle se ei tee mitään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan, en kyllä halua käyttää sitä uudelleen :D

      Poista
  8. Helmikuun jokaiselle päivälle oma loppunut tuote ja yksi bonus. ;) Minulla loppui viimeksi kynsilakanpoistoaine. Olen hylännyt hetkeksi purkit ja käyttänyt perinteisiä poistomenetelmiä. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saas nähdä montako tuotetta loppuu tässä kuussa ;) ei sentään 31 kpl:tta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3