tiistai 21. maaliskuuta 2017

Maaliskuun suosikit

Viime kuussa en muistanut tehdä suosikit-postausta mutta korjataanpa nyt tilanne! Näitä tuotteita on tullut käytettyä viime aikoina hyvinkin ahkerasti tai ne ovat ihastuttaneet minua heti ensimmäisellä käyttökerralla!

P2220011.ORF

Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream

Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream
Tähän tuotteeseen rakastuin ihan ensimmäisellä käyttökerralla! En ole varma onko tuote poistumassa Lumenen uudistuksen takia, toivottavasti ei! Ei nimittäin ole yhdelläkään voiteella tullut näin pehmoisaa ihoa! Voide sisältää suomalaisen lakan antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. 
Moni käyttää tätä yövoidetta ihan yönaamiona. Minulle yönaamio sanana saa mielikuvan lähmäisestä tyynyliinasta ja rasvaisesta ihosta. Vaan ei! Tämä yövoide yhdistää itseensä naamion tehot ja ei sottaa tyynyliinaa yöllä. Et itseasiassa huomaa edes käyttäväsi naamiota. Tällä tuli niin hyväntuntuinen iho että rakastuin kyllä heti! Muita faneja?

Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara

Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara
Tämä ripsiväri tuli viime kuun Bette Boxissa. Kaunis hopea hylsy kielii ylellisestä ripsiväristä, pakko todeta että Lumenen uudistus toimii. Mascaran kumiharja on iso, melkeinpä mun silmäni kokoinen! Ekoilla kerroilla ei tultu toimeen ollenkaan ja olin että tää ei toimi mulla :`( massaa tuli kerralla liikaa, harja oli liian iso ja tuhri luomet. Ripsiväri myös levisi päivän aikana raskaalle luomelle.
Kun olin käyttänyt tätä useamman päivän, massan määrä alkoi tasoittua. Harja kampaa ripsiin tavaraa sopivasti eikä tällä saa aikaan hämähäkkiripsiä vaikka kuinka yrittäisi. Tämä ei tee yhtä massiivista ja dramaattista tulosta kuin Mystic vaan lopputulos on ennemmin siistimpi ja erottelevampi. Ripset ovat kauniin kaartuvat ja uskon että tämä mascara miellyttää varmasti monia. Lopputulos on sopivan dramaattinen muttei yliampuva ja sottainen.

Clarins Joli Rouge Brilliant Tender Nude

Clarins Joli Rouge Brilliant Tender Nude
Clarinsin Joli Rouge punat ovat minulle uusia tuttavuuksia. Minulla on ennestään muita Clarinsin punia mutta ei Joli Rougeja. Näissä ihastuttaa hylsyn hyvä perinteinen huulipunamainen muoto, värin saa levitettyä hyvinkin tarkasti huulille. Parasta kuitenkin on ihana koostumus jossa on samalla väriä, pehmeyttä ja kiiltoa. 
Tender Nude näyttää huulilla todella hyvältä, luonnolliselta mutta samalla värikkäältä. Tykkään tälläisistä kiiltopunista, ne tuntuvat niin turvallisilta käyttää. Ei tarvitse pohtia koko ajan onko puna levinnyt tai kulunut liian näkyvästi. 25 euron hinta tuntuu ihan kukkaroystävälliseltä, raaskii vielä ostaa ;)

theBalm Meet Matt(e) Trimony

theBalm Meet Matt(e) Trimony*
Ensimmäinen käyttökerta ja rakastuin täysin! Kyllä vaan mattameikki näyttää hyvältä! Mummoluomilleni eivät sovi kimalteiset tai etenkään metallinhohtoiset luomivärit. Mattavärit ovat turvallisempia, luonnollisempia eivätkä korosta ryppyjä. Meet Matt(e) paletti muistuttaa Urban Decayn Naked Ultimate Basics palettia mutta tarjoaa vähän enemmän. Tässä on tarpeeksi erilaiset sävyt eikä esim. liian monta samankaltaista vaaleaa. Ja kaikki mattaa halleluja! Tämän saatuani, käytin tätä monta päivää putkeen ihan intopiukeana :D 41 euron hinta ei_ole_paha!

NCLA First Base aluslakka

NCLA First Base aluslakka 
Olen tykästynyt Essien First Base aluslakkaan joten halusin kokeilla NCLA:n vastaavaa. First Base aluslakka on aluslakka jolla ei ole kynttä kovettavaa ominaisuutta. Tuote on tarkoitettu antamaan värilakalle parempi levittyvyys ja pidempi pysyvyys. Jos sinulla on joku kenkusti levittyvä lakka, se saattaa levittyä normaalia paremmin First Base aluslakan päälle. Minä tykkäsin tästä koska aluslakka kuivuu nopeasti hieman mattapintaiseksi. Värilakka levittyy tämän päälle hyvin napakasti eikä raidoitu. Toivon sen myös estävän kynttä värjäytymästä. NCLA lakan koostumus on 7-free joten se on hyvin turvallinen käyttää. Merkki on eläinkokeeton ja vegaaninen. 

Oliko joukossa tuttuja tai muuten vaan kiinnostavia tuotteita?

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta. *-merkitty on mainoslinkki.

22 kommenttia:

  1. Kaikki kuulosti mielenkiintoisilta. Minust tuntuu että lumenella ei ole enää tuota sinistä rasvapurkkia. 😕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äsken kävin Lumene ostoksilla mutta en tajunnut katsoa :/

      Poista
  2. Ripsiväri kannattaa pyyhkäistä kevyesti paperilla ennen laittoa, jolloin liika värimassa lähtee harjasta. Tuloksena aina onnistuneet ripset :)
    Rutiini ei vie sekuntia pidempään ja sillä säästää paljon hermoja sekä sotkeentuneita silmänympäryksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki, kiitos! Olen joskus tuota tehnyt mutta on unohtunut. Pitäisi ottaa taas rutiineihin mukaan :)

      Poista
  3. theBalmin Meet Matte näyttää sävyjensä puolesta kivalta paletilta. :)

    VastaaPoista
  4. Mä luulen, että tuosta Lumenen yövoiteesta uudistui vain purkki, mutta ei poistunut :) Ainakin mä sain Lumenelta joskus testiin yövoiteen nimellä olevan voiteen, joka on valkoisessa purkissa - ja se oli ihana! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää tutkia Lumenen hyllyä ihan ajan kanssa, ei voisi uskoa että näin hyvää tuotetta poistettaisiin :)

      Poista
  5. No tuota TheBalmin palettia on tullut kuolailtua jo jonkin aikaa. :D

    VastaaPoista
  6. Tuo Balmin paletti houkuttelisi kyllä minuakin. Mut totuushan on, että en tarviis yhtään uutta luomiväriä... 😁

    VastaaPoista
  7. Kivoja suosikkeja!

    Mä oon muuten miettinyt, onko järkeä ostaa myrkyttömiä värilakkoja jos alla on kuitenkin kaikki mahdolliset myrkyt sisältävä aluslakka? Ehkä mieluummin ostan myrkyttömän aluslakan ja päivittelen värilakat pikkuhiljaa tuohon 5-free tai 7-free tasolle? Hmm... 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri, jos haluaa myrkyttömän aluslakan niin Treat Collectionilla ja NCLA:lla on normaalit aluslakat jotka ei ole mitään kynnenkovettajia :)

      Poista
  8. theBalmin paletti näyttää upealta, oon sitä kuolannut jo pitkään :) Sävyt näyttää niin mun sävyiltä! Lumenen ripsarin kanssa en tullut yhtään toimeen, se löytyikin myös mun pettymyksistä. Nyt aloin kuitenkin miettimään, että pitäiskö sille antaa vielä mahdollisuus, jos alkaakin toimia myöhemmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna ihmeessä. Pyyhin aamulla sitä paperiin niin levitys onnistui vieläkin paremmin eikä sotkenut yhtään!

      Poista
  9. Aah!! Tuo luomiväripaletti on niiiiiin ihanan näköinen! Pitäisiköhän hankkia itsellekin. Jos vaikka sillä irtoaisi tuo Tarten Tarteist Pro paletti hyppysistä, kun meinaan joka ikinen kerta meikata vaan sillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on sama ongelma, ei meinaa muut meikit enää kelvata ;) tämä on vaan niin hyvä kun haluaa koko päivän siistinä pysyvän mattameikin <3

      Poista
  10. En voinut ennen sietää mattaisia luomivärejä, mutta onneksi fiksuunnuin. Nyt tekisi mieli hankkia jokainen eteentuleva mattapaletti! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aina tykännyt matoista, ne vaan näyttävät hyvältä <3

      Poista
  11. Mäkin kuolaan ton luomiväripaletin perään! Niin ihanan ja kätsyn näköinen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3