lauantai 25. maaliskuuta 2017

Vartin meikkihaaste

Minäkin otin osaa tähän blogeissa kiertäneeseen haasteeseen. Kaikki kunnia taitaapi kuitenkin kuulua Sannalle joka tämän alunperin keksi. Haastoin itseni tähän siksi että meikkaan aina ajan kanssa ja sekös miestä joskus ärsyttää. Tosin kyllähän se tietää että jos on jonnekin meno, sovimme että lähdetään vaikka klo 9 ja minä tiedän alkaa valmistautua hyvissä ajoin ;)

IsaDora Matte Chocolates

On hauska nähdä mitä vartissa saa aikaan. Hahmottelin meikit valmiiksi pöydälle koska tiesin vartin olevan aika mahdoton suoritus! Käsi vapisee, tulee paniikki ja meikit tippuu käsistä...ripsarit on pitkin luomia? Mutta kunnialla selvittiin ja meikistä tuli sellainen millä pystyi olemaan koko päivän kylässä. Sen piti pysyä siistinä ja hyvä pohjaltaan vielä illallakin.

Olen erityisen ihastunut mattahuuliin ja ostin elevenistä muutaman NYX Lingerie mattapunan lisää. Tämä sävy on punertavanruskea Ruffle Trim. Ensin mietin menikö tämä metsään mutta hyvältä näyttää!

NYX Lingerie Ruffle Trim

Selvisinkö vartissa? Mitä veikkaatte? Tein ensin silmämeikin jonka piti olla sellainen että pysyy koko päivän. Rasvoittuvat luomet tuovat hankaluutta. Jos niitä ei meikkaa, ripsiväri hankaa yläluomeen ja sottaa. Jos meikkaat liian kevyesti, luomiväri viiruttuu iltaan mennessä. Niinpä teen aina hyvän pohjustuksen. Silmämeikinpohjustaja jonka päälle voidemainen luomiväri. Sitten hyvä luomiväri jota häivytin ylös asti. Väriä on oltava kulmaluulle asti. En tehnyt mitään varjostuksia.

Rimmel Lasting Nude meikkivoide

Sitten paksu eyeliner jotta silmiin tulee edes vähän jotain. Ripsiväriä. Näissä meni eniten aikaa, koska rajauksen teko on tarkkaa ja ripsiväriä hidas laittaa isolla harjalla. Sitten meikkipohjan primer, peiteaine ja meikkivoide. Hetken kuivahtaminen ja puuteria päälle. Kasvoille vain hehkua MAC:illa ja kulmat äkkiä Anastasialla.

Meikissä käytin:

Dermalogica Skin Perfect Primer
Rimmel Lasting Finish meikkivoide
Kubiss London peitepuikko*
Bellápierre meikkipuuteri*

Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer
Bellápierre Makeup Base*
IsaDora Matte Chocolates luomiväripaletti
Pixi Lash Line Ink*
Lumene Nordic Noir Deep Impact mascara*

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Chocolate
NYX Lingerie Ruffle Trim
MAC Mineralize Skinfinish Gold Spill

Normaaliin verrattuna aika nuorekas. Ei paha! Meikki pysyi hyvin koko päivän ja oli hyvännäköinen. Harvemmin vaan tulee meikattua näin nopsasti, silmiin sitä haluaa ne varjostukset ja paksummat rajaukset & ripset :)

Miten sinä suoriutuisit vartissa? Paljonko sulla menee aikaa normaaliin meikkiin?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä joiden kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen palkkion.

25 kommenttia:

  1. Hyvä lopputulos. Itselläni menee arkiaamuisin max 20min meikin tekoon 😉 ei paha haaste.

    VastaaPoista
  2. Mulla taitaa mennä vartti joka aamu kun meikkaan. :D Mutta toisaalta mulla on aika yksinkertainen meikki arkisin: Kulmat huolittelen kulmakynällä, silmämeikissä pohjustaja ja vaalea matta luomiväri + rajaukset ja ripsari. Kasvojen iholle seerumi ja kosteusvoide sekä Lumenen CC-voide. Lopuksi vielä suihkaukset meikinkiinnityssuihkeella. En tämän näyttävämpää meikkiä viitsi töihin tehdä, se syö pian katu-uskottavuutta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei onneksi ole mitään rajoituksia, sain jopa työkavereilta paljon ihailua pinkki-violeteista kulmakarvoista :D

      Poista
  3. aamulla on niin kiirus, että max 20 minsaa siihen saa mennä. Kaikki johtuu torkuttamisesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pääsin eroon torkuttamisesta, ennen saatoin venyttää nousemista puolikin tuntia! Nykyään kun neljältä herää niin ei ole aikaa torkuttaa, puolen tunnin ajomatka kaupunkiin :)

      Poista
  4. Mulla menee meikkaus musan valinnassa kauemmin 😁

    VastaaPoista
  5. Luulen, että ehdit :D Mulla menee aamusin 10-20min meikkiin :) Sisältää meikkivoiteen, peiteaineen, irtopuuterin, poskipunan, varjostukset, korostukset, silmämeikin pohjustajan, luomivärit (yleensä 4sävyä; koko luomelle, varjostus, korostus ja häivytys), eyelinerin/kajalin (aika ratkaisee ;)) ja ripsivärejä 3kpl :'D Hey, ja kulmat kanssa (kulmakynä ja geeli ja harjaus) :) Vuosien paniikkiharjottelu tuottanut tulosta plus hyvät tuotteet tekee paljon; ei aamulla ole aikaa alkaa taistelemaan huonojen meikkituotteiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh huh!! Olet kyllä aika pro!! Mitenkähän minä olen sitten niin hidas :D

      Poista
    2. Kääntöpuolena sitten se, että joskus illanistujaisiin mennessä haluisin oikein hartaudella ja pitkään meikata, mutta enmä oikein koskaan saa 30min kauempaa käytettyä, vaikka esim. nauttisin kuohuvaakin samalla ;D

      Poista
  6. Kiva meikki, luonnollinen. Olet kaunis :)

    VastaaPoista
  7. Nätti lopputulos pikameikkiin. :)

    VastaaPoista
  8. Kiva meikki tuli!
    Mulla menee aina tolkuttoman pitkään meikatessa. Johtuu ehkä siitä että jään fiilistelemään, testailen jotakin uutta ja pelätään samalla puhelinta 🙂 Viimeiset pari viikkoa olen meikannut tosi kevyellä kädellä mutta silti mulla kestää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) viikonloppuisin olen tosi hidas meikkaamaan, katson samalla telkkaria ja saatan googlettaa jotain meikkijuttuja :) mutta harvemmin on mihinkään menoa kun nautin hitaista aamuista!

      Poista
    2. Ei hitto! "Pelätään samalla puhelinta" 😂😂😂tarkoitus oli kirjoittaa "plärään" mut autocorrect oli toista mieltä 🙈

      Poista
    3. Arvelinkin että pläräät puhelinta ;) mulla on autocorrect pois päältä kun se korjailee sanat ihan oman mielen mukaan ;)

      Poista
  9. Hyvältä näyttää! :) Mä olen luovuttanut siinä, että yrittäisin saada päivämeikin tehtyä vartissa ja varaan sille aikaa reilusti sen puolisen tuntia. Hyvä että sekään riittää. :)

    VastaaPoista
  10. Kivan raikas lopputulos!
    Mua jäi kismittää oman ajan loppuminen kesken. Joudun ehkä ottaa uusinnan. :-D

    VastaaPoista
  11. Hyvältä näyttää! Oih toi sun tukka <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3