perjantai 31. maaliskuuta 2017

Maaliskuun loppuneet tuotteet

Maaliskuussa ei loppunut yhtä montaa tuotetta kuin viime kuussa. Mutta huomaa että voiteita on lotrattu ja kynsiä öljytty! Kurkataanpa kuun loppuneet, jokaisesta lyhyt arvostelu :)

Lumene CC-voide

Ihonhoito

Garnier Micellar Cleansing Water In Oil

On kyllä melkoinen lottovoitto saada tämä jättipurkki loppuun! Gartsun tuttavallisemmin öljymiselli on erittäin ihanan tuntuista ja poistaa loput meikit kiitettävän hyvin. Käytän kaksoispohdistuksen viimeisessä vaiheessa Jää iholle miellyttävän öljyisenä joten heti vaan rasvaa päälle, iho tykkää! Harmi että tämän ympärillä pyörii se syöpäkohu, jää vaikuttamaan mieleen sen verran että en nyt osta uutta. Osittain myös sen takia että kaapissa on pari miselliä ja ehdin jo kyllästyä näin isoon pulloon.

Ainu hoitovoide

Tässä on loistava esimerkki tuotteesta joka ei ole käsirasva mutta ihan loistava siihen. Monikin kaveri on sanonut että tämä on hyvä käsivoiteena, laittaa aina loput omille käsille kun on vauvaa rasvaillut. Itse ostin ihan käsivoiteeksi, hoivaa hyvin myös kynsinauhoja. Sopivan nopea imeytymään ennen kynsikuvia, ei jätä ihoa kiiltäväksi. Luulen tätä muuten aina Ainoksi...meni pitkään ennenkuin tajusin olevan Ainu ;)

Nafha kuorinta*

Nafhan hellävarainen kuorinta on mukavan tuntuista eikä liian kovakouraista. Talvella erittäin hyväntuntuinen, käytän aina ennen kosteuttavaa naamiota. Tykkäsin, Nafha sarjana kiinnostaa.

Yves Rocher Organic kasvovoide*

Yvesin luomusarjan voide. Sopii päivä- tai yövoiteeksi. Kesällä yövoiteena, talvella päivällä. Sopivan rasvainen muttei liian lähmäinen. Olen käyttänyt aiemminkin ja voisi käyttää uudelleenkin. Yvesin luomusarja on muuten harmittavan suppea!

Yves Rocher Hydra Végétal puhdistusgeeli*

Erittäin miellyttävä ja raikas puhdistusgeeli YR:ltä. Todella sopivan tuntuinen rasvoittuvalle sekaiholle. Ei myöskään kuivata ja pesee meikit tosi hyvin pois. Olen käyttänyt aiemminkin ja käyttäisin uudelleenkin.

P3100115.ORF

Rexona Stress Control deodorantti
Tosi hyvä dödö, pitää kainalot kuivina ja haisuttomina. Ostaisin uudelleen!

Now Solutions Hyaluronic Acid Firming Serum
Tätä olen käyttänyt aikoja sitten ja sain tätä kaveriltani joululahjaksi. Oikein miellyttävä seerumi joka kosteuttaa hyvin ja sopii yövoiteen alle. Sopii myös päivämeikin alle kun antaa imeytyä eikä laita liian paksusti.

Puhdas+ Lingonberry Beauty Oil*
Ihana puolukkaöljy. Tuntui vaan etten ikinä saa näin isoa pulloa loppuun! Tykkään luonnonkosmetiikasta joten siksi lotraiilin tätä kasvovoiteen sekaan ja hieroin aina loput käsille. Miellyttävä, ei liian rasvainen öljy. Tästä ehti varmasti mennä päiväys mutta itse tuote ei tuntunut menevän miksikään.

Avéne misellivesi*
Avénen miselli ihan jees mutta ei herättänyt tuntemuksia, merkkinä vähän mitäänsanomaton ja tuntematon.

Dermalogica Skin Renewal Booster*
En kyllä päässyt tämän ystäväksi. Ei vaan tuntunut tekevän mitään, hiukan kirveli iholla. 

Dermalogica Skin Renewal Booster

Hiukset

Crestol Color Gloss hiusnaamio

Crestol Color Gloss hiusnaamio

Jossain vaiheessa kuuta loppui Kirsikanpunainen värinaamio. Silloin kun tukkani oli vielä punainen. Nykyään ollaan matkalla pinkkiin ja käytän pinkkiä. Crestolin naamiot on jees, eivät valu kun ovat vähän geelimäisiä. Pitävät väriä hyvin yllä.

Herbina Tuuheuttava kuivashampoo

Puuh, vihdoinkin sain tämän loppuun! Herbinan kuivashampoo tuli joskus sata vuotta sitten LivBoxissa. Tässä olit osi kiva ja raikas tuoksu. Herbinan hiustuotteet on yleensä ihan jees jos marketista jotain haluaa ostaa. Vaikutan muuten olevan tosi Herbina-fani kun tämän kuun loppuneet ovat lähinnä tätä merkkiä ;)

Herbina Hajusteeton hiuskiinne
Tätä ostan kun ostan jotain kaupasta. Ei haise ja lähtee helposti kampaamalla. Saisi pitää kyllä paremmin, eihän tämä onneton purkki kestä kuin kolmisen viikkoa :DD

Meikit

CC voide

Lumene CC-voide

Lumenen CC oli kyllä mahdottoman hyvä! Levittyy hyvin iholle ja peittää kuin ohut meikkivoide. Omaa aurinkosuojan ja sävy Light oli tosi sopiva. Uusi taisikin tulla Bette Boxissa.

Gosh Love That Violet luomiväripuikko

Oivoi, suosikki vaaleanvioleteista pohjustajista loppui :/ onkohän näitä vielä, uusi kyllä pitäisi saada. Nykyinen MAC Paint Pottini on liian tummanvioletti eikä sovi vaaleiden lilojen alle. Goshin pohjustajat ovat halpoja ja varsin toimivia kaksoispohjustuksen toisena osana. En muista kuka nämä keksi vuosikausia sitten mutta on kyllä tullut käytettyä ;) saa suositella muutakin tilalle!

Maybelline Master Drama rajauskynä

Master Dramat ovat tosi hyvä rajauskyniä! Vieläköhän näitä myydään? Pehmeitä, eivät maksa maltaita ja pysyvät. Liukuvat hyvin luomella. Tykkään!

Roskiin pilalle menneitä huulimeikkejä, tuoksut jo vähän muuttuneet enkä näistä enää niin välitä...tämän takia yritän nykyään olla ostamatta huulimeikkejä niin paljoa!


Kynnet

CND Solar Oil kokemuksia

Nailfix Cuticle Oil Vanilla*
Nailfixin öljyissä on hyvät tuoksut ja ne ovat edullisia. Riittävät kevyempään, päivittäiseen ylläpitoon. Pitkä pullo on kyllä vaarassa kaatua, tätä on käytettävä varovasti!

Korres White kynsilakka*
Perus valkea kynsilakka. Kesti hyvin loppuun asti. Korresin lakat ovat hyviä kun etsii vähän luonnollisempaa vaihtoehtoa.

Lumene kynsilakka 
Roosa nauha kynsilakka tuli joskus LivBoxissa. Sievä vaaleanpunainen hiekkalakka, käytin lähinnä varpaissa koska sävynä liian lämmin.

CND Solar Oil kynsiöljy*
Ehdottomasti suosikkiöljyni! Kosteuttaa ja hoitaa kunnolla, hyvillä ainesosilla. Laatutuote, monta käytetty ja yksi pullo odottaa vielä kaapissa. Ensimmäinen käyttämäni kynsiöljy ja käytän edelleenkin. Montaa on kokeiltu eikä kaikkia ostettu uudelleen. Tätä on iso pullo jemmassa.

Oliko tuttuja tai kiinnostavia?

*-merkityt saatu blogin kautta.

12 kommenttia:

  1. Oli siellä muutamia tuttuja ,mua pelottaa miten saan kaikki loppuneet postattua ku niitä on kertyny nii hurja määrä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kirjoitella luonnoksiin pikku hiljaa, muuten ei muista mitä mieltä niistä on :)

      Poista
  2. Satuin juuri tänään postaamaan Now Solutions antioksidanttiseerumista - osui tästä heti silmääni kun ei ole näitä pahemmin muutoin tule blogeista bongailtua :)

    VastaaPoista
  3. Ainu hoitovoide onkin kiinnostava juttu. Eipä ole tullut mieleen, kun ei ole tarvinnut viime vuosikymmeninä vauvoja rasvailla. Tätä oli muistaakseni jo ammoisina aikoina kaupoissa tai sitten jotain vastaavaa. Pitääkin tutustua uudestaan, koska tuntuu toimivan käsirasvanakin. Kyllä äiti-ihmiset tietävät;)
    Puhdas+ tuotteita olen joskus tutkaillut kaupoissa, mutta en ole ostanut. Voisin nyt kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdas+ tuotteet ovat kiinnostavia, tämän perusteella voisin kokeilla lisääkin :) ja Ainua tulee kanssa ostettua joskus uudelleen!

      Poista
  4. Varvas manikyyrejä (pedukyyri siis) näkösälle koht on kesä 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ei ole sen ihmeempiä, jotain lakkauksia vaan ;) mutta aika usein neonlakoilla tai jollain muulla värikkäällä!

      Poista
  5. Mä olen tässä nyt useamman viikon yrittänyt saada tuotteita loppumaan, enkä ole edes minikoon suihkugeeliä saanut tyhjäksi asti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D mulla on niin että jos näen jonkun olevan melkein lopussa, otan sen ihan tehokäyttöön. Muuten ne jäävät roikkumaan eivätkä kulu ikinä...

      Poista
  6. Now Solutionsin Hyaluroniseerumia olen käyttänyt aikoinaan monta purkillista, pitäisi varmaan taas kokeilla sitä pitkästä aikaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3