perjantai 26. helmikuuta 2016

Saanko esitellä; koralli ja harmaa Ruby Wing duo

Pitkästä aikaa Ruby Wingejä. Näin promokuvat tulevista kokoelmista. Jos taikasanat denim ja tekstuuri pitävät paikkansa niin tytöt; hienoja lakkoja on tulossa. Mutta hetki pitää malttaa odottaa. Huvitellaan ensin vanhoilla Ruby Wingeillä.

P2090013.ORF

P2090059.ORF

Jos Ruby Wing on outo merkki niin salli minun valistaa hiukan. Merkki on Color Clubin sisarmerkki, laadultaan melko samanlainen. Uudemmissa Ruby Wingeissä on paranneltu koostumus ja pidän itse enemmän niistä. Kaikki vaihtavat väriä, en ole huomannut huonompaa väriä tai koostumusta. Ruby Wingejä löytyy tosiaan glitterinä, cremenä tai sheerinä.

Ruby Wingejä voi ostaa suomesta CesarsShopista. En tiedä muita väriä vaihtavia lakkoja suomessa. Niin tosiaan, paras puoli näissä on värin vaihtuminen! Se tapahtuu ulkona auringonvalossa tai sisällä käyttämällä kynsiä uv-valon alla.

P2090038.ORF

Näissä kynsissä yhdistin korallia ja harmaata. Korallinpunainen lakka on Saloon Sweetheart. Se peittää kahdella kerroksella. Ei ole ihan puhdas creme, enemmän sheermäisesti peittävä. Vaalea puhdas harmaa on In Your Dreams. Se peittää kahdella kerroksella ja on pigmenttisempää. Vähän on vaihtelua värien ja koostumusten kesken, kannattaa kysyä minulta jos mietit Ruby Wing lakkoja. Minulta löytyy swatcheja ja kokemuksia kaikista Cesarin Ruby Wingeistä. Ihania, tarvitset niitä!!
Leimauslaatta on Born Pretty Storelta testiin saatu BP-56. Hyvä laatta vesivärittelyyn tai tälläisen koukerokukan leimaukseen. Toimii, kuva nousee moitteetta Konadin mustalla lakalla ja Cesarin jättistamperilla. Minulla on kyllä paljon hienoja leimasimia, kiitos CesarsShopin joka tuo meille valikoimiin näitä ihanuuksia.

P2100069.ORF

P2090035.ORF

Tämäkin jättilöllö on ollut verraton. Kun käsi on kipeä ja leimaus ei meinaa onnistua niin turvaudun tähän. Tällä voi leimata kuvan ja kääntää leimasimen kuvapuoli ylöspäin. Sitten vain painan kynnen haluamaani kohtaan ja pyöräytän. Ei voimaa, ei kovaa painamista. Luulen että on muitakin ranne- ja käsivammaisia kuin minä ;)

P2050058.ORF

Ruby Wing lakat / CesarsShop, saatu
Jumbo Stamper / CesarsShop, saatu
BP-56 / Born Pretty Store, saatu

P2090051.ORF

Mitä pidätte Ruby Wing lakoista? Ja kynsistä?

10 kommenttia:

Kiitos kommentista <3