lauantai 13. helmikuuta 2016

Clarins Instant Glow kevätmeikki - Huulimeikkifriikin tunnustukset

Huulimeikkifriikki ilmoittautuu! Oli erittäin nautinnollista testailla näitä saamiani Clarins kevätmeikkilookin Instant Glown huulimeikkejä. Rakastan Clarinsin huulipunia. Ne eivät ole kalleimmasta päästä mutta pakkaus on todellista luksusta. 
Värit ovat kauniita ja tummatkin melko luonnollisia huulilla. Nudevärit ovat aikuisten nudeja eivätkä peitepuikkomaisia. Tuoksukin on ihana! Ja kultainen hylsy tuo ripauksen glamouria arkeen. Ja kun punat vielä hoitavat huuliasi, niin voiko oikeastaan enempää toivoa?

Voisin kehua enemmän mutta katsotaanko nyt nämä kevätlookin uutuushuulimeikit?

P1210033.ORF

Rouge Eclat Satin Finish Age-Defying huulipunat hoitavat huuliasi kasviuutteiden avulla. Auringonkukkaöljy ja -vaha kosteuttavat ja suojaavat huulia. Yhdistelmä kasvivahoja, mimoosa, jojoba, auringonkukka sekä kaakaon saippuoimattomat osat, tuovat huulille niiden tarvitsemia ravintoaineita ja hoitavat tehokkaasti huulia.

Age-Defying huulipunat sisältävät kolme vaikuttavaa ainetta, jotka ennaltaehkäisevät huulten ennenaikaista vanhenemista. Fytosfingosiini ja gammaoryzanol ylläpitävät huulten ihon nuorekkuutta ja tokoferolijohdannainen ehkäisee vapaiden radikaalien haitallista vaikutusta. 

Rakastan kiiltopunia! Niistä pystyy käyttämään tummiakin värejä koska ne kuitenkin jäävät melko luonnolliseksi väriksi huulille. Clarinsin huulipunat ovat todella pehmeän tuntuisia huulilla. Liukuvat kauniisti vinon pään ansiosta, eivät kuivata vaan tuntuvat kosteuttavan. Punan hylsy on kaunis katsella ja kätevä käyttää. 
Hylsy pysyy hyvin kiinni meikkipussissa eikä aukea itsestään. Korkki on jämäkkä ja loksahtaa avattessa. Puna kieryy kauniisti eikä rupea hankaamaan reunoja. Huulipunaa menee hyvin loppuun asti kiinni eikä ole pelkoa että se jää auki tai töksähtää korkkiin. Varressa lukee Clarins ja siinä on pieni c-logo painaumassa, keskellä korkkia mistä otetaan peukalolla kiinni punaa avattaessa. Pieniä, hauskoja yksityiskohtia!

Kevään meikin huulipunasävyt hehkuvat roosan eri väreissä. Kirkas pinkki saa ihon hehkumaan, punaiseen taittava roosa kirkastaa katseen, hento ruusunpunainen tuo mieleen ruusunnupun ja ruskeaan taittava roosa taas praliinit. Puna on kauniin valoaheijastavan näköinen huulilla ja kevään värit ihanan heleitä.


P1210039.ORF


Hot Rose 

hot rose.ORF


Pink Cherry 


pink cherry.ORF


Pink Blossom 

pink blossom


Rose Praline 

rose praline

P1210071.ORF

P1210076.ORF

Instant Light Natural Lip Perfector kiillot ovat geelimäisiä, huulia helliviä huulikiiltoja. Sisältävät karitevoita. Se jättää huulille läpikuultavan, luonnollisen sävyn ja kiillon. Instant Light Natural Lip Perfectorin huulten muotoa parantava ominaisuus perustuu sen sisältämään peptidiin, joka aktivoi hyalurinohapon muodostumista huulissa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Olen tykännyt Lip Perfector kiilloista koska ne ovat niin hyväntuntuisia kuin edellä mainitaan. Liukuvat jännästi huulilla ja jättävät vähän väriä. Plum Shimmer erottuu jonkun verran huulia tummempana, Toffee Pink Shimmer on melko väritön. Pidän myös aplikaattorista jolla väriä on hyvä levittää. Väriä tulee sopivasti eikä liikaa. Kiilto ei tursuile korkkiin vaan pysyy siistinä meikkipussissa. 
Kaikki Lip Perfector kiiltoni ovat luonnollisia, ne eivät sisällä glitteriä tai kimalteita. Mutta minusta parasta näissä värillisen huulikiillon ja hoitavan huulituotteen yhdistäminen. Etenkin kylmänä talvena houkuttaa käyttää hoitavaa huulituotetta, huulirasvasyndrooma hellittää edes hetkeksi eivätkä huulet ole niin kuivat koko ajan.

Plum Shimmer 

plum shimmer.ORF


Toffee Pink Shimmer

toffee shimmer.ORF

Tuotteiden hintatiedot:

Rouge Eclat huulipuna 3 g ( jäävät valikoimaan ) 27,90 e
Instant Light Natural Lip Perfector  12 ml ( jäävät valikoimaan ) 19,15 e

Oletko kokeillut Clarinsin huulimeikkejä? Pidätkö enemmän punista vai kiilloista?

Tuotteet saatu blogin kautta. 

10 kommenttia:

  1. Olen riippuvainen Clarinsin huulikiilloista. Minulla on niitä 6-7. Eri käsilaukuissa, takkien taskuissa, autossa, kylppärissä... Melkeinpä ainoa väri, mitä huulissa nykyään käytän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsit ovat niin ihanan tuntuisia että voisin itsekin kuvitella käyttäväni pelkästään niitä :)

      Poista
  2. Äh viestini katosi.

    Anyway, en kauheammin välitä kiilloista, tulee jotenkin vähän teinifiilis niistä. Pidän Clarinsilta eniten Joli Rouge Brillantista (vaikka sekin on kyllä vähän niin kuin huulikiilto) ja tästä Eclatista. Pidän myös uudesta huulipunanpohjustajasta. Laitan sitä välillä myös huulipunan päälle, se mattaistaa ja vähän vaalentaa sävyä. Ja pysyy hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! En ole itse kokeillut Clarinsin huulipunanpohjustajaa mutta haluaisin kyllä :)

      Poista
  3. Kylläpä on nättejä! Yhtään en vielä omista.. mutta taitaa olla pakko "sortua" tuohon jälkimmäiseen!
    Clarinsinlta omistan vain sen huulirasvantapaisen.. joku lip energizer joka antaa vähän väriä mutta muistuttaa hiulirasvaa (lanseerattiin viime keväänä). Se on kohta jo loppu,niin paljon oon siitä tykänny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotakaan mulla ei ole :) mutta on tainnut olla mieluinen jos kohta loppuu! Tykkäät varmasti Lip Perfectoreista, niin ihanan tuntuisia huulilla <3

      Poista
  4. Ihanan keveitä sävyjä. :) Itselläni ei ole yhtä ainoata Clarinsin huulituotetta. Tykkään käyttää tuon tyylisiä huulipunia arkena. Miten ihmeessä sä saat otettua noin hyviä huulikuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväisiä ja raikkaita :) Clarinsin huulituotteet ovat ihania, mukavan tuntuisia huulilla ja kauniin näköisiä. Ihan luonnonvalossa kuvaan, silloin kun on valoisa päivä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3