keskiviikko 24. helmikuuta 2016

piCture pOlish One Stroke siveltimet

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Moi kaikille! Toivottavasti löysitte perille uuteen blogikotiini :) viime viikko ja viikonloppu meni opetellessa Wordpressin käyttöä sekä Purkkimafiaan tutustumisessa. Minulla on kivoja postauksia tulossa, alekoodeja ja mielenkiintoisten merkkien esittelyä. Täältä löydät joka aamu klo 6 tuoretta luettavaa, aiheena kynnet, meikit tai kosmetiikka yleisesti. Välillä lipsutaan kertomaan omasta elämästä. Toivon että kaikki löytävät täältä jotain ja viihtyvät matkassani. Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat! Otan mielelläni palautetta vastaan, oli asia mikä hyvänsä :)

Sain Cesarista kivan paketin joista innostuneena kokeilin käsinmaalausta pitkästä aikaa. Ja tosiaan pitkästä aikaa...käsi ei oikein anna periksi ja kipeytyy maalaamisesta aika pahasti. Maalaus ei oikein ikinä ole ollut lempipuuhaa joten en ole siinä kehittynyt. Haluaisin osata paremmin ja siihen auttaisi vain harjoittelu.

P2140069.ORF

Onneksi on taas uusia välineitä joista innostuu. Minulla on jotain halpoja eBayn siveltimiä maalaamiseen ja tosi kiva kun niistä irtoilee varret...eli jos harrastat maalaamista enemmän niin todellakin satsaa kunnon välineisiin!

P2140060.ORF

piCture pOlishilla on ollut aiemminkin erilaisia siveltimiä mutta nyt tulivat nämä uutuudet. PP No.3 One Stroke Flat Edge ja PP No.4 One Stroke Angled Edge. Puhutaan kolmosesta ja nelosesta. Kolmonen on tasapäinen ja nelonen vinopää. Molemmissa siveltimissä on tuppi johon sen saa kierrettyä käytön jälkeen. Oikein ammattimaisen ja laadukkaan oloiset siveltimet, mutta mitä muutakaan piCture pOlishilta voi odottaa. Hinnalla näitä ei ole pilattu, maksavat 8,90 e / kpl. Ei paha jos harrastat enemmän maalaamista ja tarvitset kunnon välineet.

P2140015.ORF

P2140013.ORF

Itse pidän enemmän pienemmistä siveltimistä mutta kyllä näilläkin onnistuu kukkien maalaaminen. Etenkin jos on pitkät kynnet niin näillä tulee isoja, hienoja kukkia. Siveltimet on jämäkän tuntuiset ja sopivat aloittelijalle tai konkarille. On makuasia, pitääkö enemmän tasaisesta vai vinosta päästä. Minä maalailin molemmilla. Siveltimet liukuivat hyvin kukkasia muodostaen.

P2140058.ORF

Oli kyllä kiva maalata pitkästä aikaa, käytin RaPaintin nuden väristä ja Oumaxin mustaa maalia. RaPaint maalit ovat kehitelty nimenomaan kynsitaiteilua varten. Ne ovat runsaspigmenttisiä, nopeasti kuivuvia ja hyvin peittäviä. Niitä voi sekoitella keskenään! Ne sopivat aloittelijoille koska jos menee pieleen, pyyhit vain äkkiä pois! Minulla meni pieleen monta kertaa ja aina vain pyyhin pois. Muistaa vaan että alla olevan lakan täytyy olla kuivaa ja päällä saa olla hyvä kerros pikakuivattajaa. RaPaintin ovat kierrekorkkisessa purkissa josta on helppo ottaa sopiva määrä Messy Mansionin matolle ja laittaa korkki kiinni. Käytin maalausalustana Messyn mattoa, siihen on helppo kokeilla haparoivia kukkasia ja vasta sitten maalata kynnelle kun homman hahmottaa. Vaikka kukat kuivuisivat mattoon kiinni tuntikausia, ne silti lähtevät pois asetonilla. Matto on niin kätevä ja on mullistanut kynsienlaittoni sekä pitänyt pöytäni puhtaina :D

P2140027.ORF

Olin lakannut ensin ranskalaisen manin Essien Taj-Ma-Haul lakalla joka on kevään Resort kokoelmasta. Kahdella kerroksella peittävä haalea tiikerin värinen oranssi. Nätti, ei liian kirkas vaan jotain vaaleanruskean ja oranssin välimaastoa. Mulla ei ainakaan ole ennestään tämän väristä Essietä. Kokoelman lakkoja löytyy Cesarilta sekä täysikokoisena että minisettinä.

Glitterinä IsaDran Jet Setter ( saatu ). Päällyslakkana kunnon kerros Essien Gel Setteriä ( saatu ).

P2140021.ORF

piCture pOlish siveltimet / CesarsShop, saatu

RaPaint akryylimaalit / CesarsShop, saatu

Messy Mansion Decal Work Mat / CesarsShop, saatu

Essie Resort 2016 / CesarsShop, saatu

Mitä tykkäilette minun maalauksistani?

Cesars tuotteet saatuja.

16 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit <3
    Olinko eka? ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvin on kukat onnistuneet! On kyllä jännän värinen toi Essie, nätiti kynnet.
    Messyn matto on niin monikäyttöinen, että ilman sitä ei enää kynsien laitosta tulisi varmaan mitään. :)

    VastaaPoista
  3. Haha, vähän liiankin tuttua se, että eBay-siveltimistä irtoaa varret, mulla yksi siveltimen pää tippui täyteen Xtran kynsilakanpoistoainepulloon ja sain sen sieltä pois vasta, kun kynsilakanpoistoaine loppui :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Messyn matto oli kyllä parasta aikoihin!

    VastaaPoista
  5. Kauniit ja ihanan keväiset kynnet <3

    VastaaPoista
  6. Tosi hienot!! Jännän värinen Essie , tarvitsen!

    VastaaPoista
  7. Ihan supernätit kynnet! Tykkään tosta hieman persikkaisesta Essiestä sopii kivasti noihin. :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos Mili ja kyllä, sinä tarvitset ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Jonna :) toisaalta kyllähän tämä persikan väriseltäkin näyttää, itse miellän ihan oranssiksi :)

    VastaaPoista
  10. Tosi kauniit kynnet ja erittäin onnistuneet koristelut! Ja aivan ihanan värinen toi Essien lakka :).

    VastaaPoista
  11. Upee lakkaus! Mä tilasin kans nuo siveltimet samantien kun huomasin ne. Nyt täytyis vaan ottaa härkää sarvista kiinni ja ruveta harjoittelemaan :D

    VastaaPoista
  12. Kiitos Tintti :) maalaamista pitää harjoitella mutta ehkä se siitä ;)

    VastaaPoista
  13. Harjoittelemalla sitä oppii :) kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3