keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Little Ondine vesipohjaiset kynsilakat

eleven.fi lähettti minulle testiin Little Ondine merkkisiä kynsilakkoja. Oletteko kuulleet tai kokeilleet kyseisiä lakkoja? Little Ondinen lakat ovat luonnonmukaisempia lakkoja joissa on vähemmän myrkkyjä. Luonnollisista hartseista ja väriaineista valmistetut vesipohjaiset lakat levittyvät kynnelle kauniisti ja kuivuvat nopeasti. 
Little Ondine lakat ovat 4-free eivätkä ne sisällä formaldehydeä, tolueenia, kamferia eikä dibyflataattia. Ja nämähän eivät haise kynsilakalle ollenkaan. Lakkoja löytyy 10,5 ml kokoisissa pulloissa tai Twins seteissä joissa on 4 x minipullo joiden veikkaan olevan 5 ml kokoisia. elevenin sivuilla on kuvat millaisia kukin väri on kynnellä.

P1130048.ORF

P1130045.ORF

Red Carpet Runway setti sisältää mustan cremen, pronssin ja hopean glitterlakan sekä kultaisen hexglitter lakan. Glitterlakoissa on jännä liisterimäinen koostumus mutta se levittyy ongelmitta kynnelle. Mustan cremen koostumus oli ylivoimaisen huippu, peitti jo yhdellä kerroksella ja jäi huippukiiltäväksi kynnelle. Mutta koska creme on vesipohjainen, se on hiukan erilainen kuin normaali kynsilakka. Se on kuin peel-off kynsilakka ja jää helposti kuprulle jos laittaa liikaa. Jännä selittää mutta kun tällä kerran lakkaa, niin tekniikan osaa seuraavan kerran.


P1130056.ORF

P1130063.ORF

Little Ondine lakoilla lakkaaminen oli kokemus kerrassaan :) mukana tulee ihan käyttöohjeet joita noudattamalla lakkaus kestää paremmin. Koska lakka on vesipohjainen, sen voi ajatella käyttäytyvän kuten peel-off aluslakka. Kynnen pinnan tulee olla rasvaton. Laita kynnelle aluslakkaa ja levitä Little Ondine kynsilakka. 


P1130072.ORF

Levitä se mahdollisimman siististi. Jos menee kynsinauhoille niin siisti heti, myöhemmin se on vähän hankalampaa. Kuten peel-off aluslakka, Little Ondinen lakka menee kumimaiseksi ja venyy kun lakkauksen reunaa yrittää siistiä siveltimellä. Little Ondine lakalle halutaan pitkä kesto, kynsien kanssa vältellään vesikosketusta ensimmäisen tunnin ajan.
Koska kynsilakka on vesimäinen, se myöskin poistetaan repimällä, liuottamalla vedessä tai sitten ihan perinteisesti kynsilakanpoistoaineella. Minä poistin kynsilakanpoistoaineella. Musta lakka on pigmenttinen, oli yllättävän tiukassa! Mutta lähti hankaamalla ja osittain repimällä liuskoina.  


P1130069.ORF

P1130064.ORF

Koristelussa:
OPI Liquid Sand Silent Stars Go By, metalliniittejä, Little Ondine Twinsin kulta hexglitter ja musta creme. Leimaus Color Club Triple Lutz, Clear Jelly Stamper ja DRK-A laatta. Cesars tuotteet saatuja.


P1150112.ORF

P1150115.ORF

Little Ondine kynsilakat myy eleven.fi
Lakat saatu yhteistyön merkeissä. Postaus sisältää elevenin mainoslinkkejä jotka tuovat minulle pienen komission, mikäli ostat niiden kautta.

elevenissä postikulut ovat ilmaiset yli 50 e tilauksille. Alle sen jäävissä tilauksessa postikulut ovat aina kiinteät 4,50 e. Maksuvälineinä mm. Klarna tili, lasku tai Paypal. Tilaukset postitetaan vuorokaudessa :)

.Miltä vesipohjaiset kynsilakat vaikuttivat? Oletko alkanut miettimään, aiotko käyttää jatkossa enemmän vähemmän myrkkyjä sisältäviä kynsilakkoja? 

24 kommenttia:

  1. Olis pari sanaa elevenin postituksista.. kesti viikon että tuli,mutta eipäs tullutkaan postiin. Tilausvahvistuksessa sanottiin lähin postipiste. :( palaute on otettu elevenillä vastaan. Isadorat on kuitenkin hienot ja eilen oli pakko vetää eka kokeilu kynsille :) <3
    Tuo leimaus on hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että eka tilaus meni mönkään. Jatkossa tarkemmin, kerran palaute on annettu :) laita vielä viestikenttään muistutus mihin tilauksen haluat. Mutta pääasia että lakat on mieluisia!! Mulle elevenin paketit tulee aina Kuopion Matkahuoltoon, mutta saan ne sieltä nopeammin kuin postista :)

      Poista
  2. Kuullostaa mielenkiintoiselta, voisi joskus itsekin hankkia kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vesipohjaisia lakkoja ennen kokeillutkaan :) mielenkiintoisia pikku lakkoja!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Näitä oli hauska kokeilla ja huomata miten käyttäytyivät eri tavalla kuin perinteiset lakat :)

      Poista
  4. Kiva lakkaus ja ihana toi hiekkis OPI. En tiedä olenko nyt niin ihmeen innostunut vesipohjaisista lakoista vaikka tosi kiva lakkaus niillä on loihdittu. Toki on hyvä että vaihtoehtoja löytyy kaikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hienoa tosiaan että vaihtoehtoja on ja nykyään puhutaan enemmän niistä paremmista vaihtoehdoista :)

      Poista
  5. Ihan uusi brändi mulle. Mielenkiintoiselta kyllä kuulostaa silti nämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta oli hauska päästä kokeilemaan tälläisiä vähän erilaisia lakkoja :)

      Poista
  6. Oi miten upea lakkaus! ♥ Itselleni en vesipohjaisia lakkoja erityisemmin "tarvitse", mutta siskontyttöä varten kaikki uudet merkit kiinnostaa kun neiti 3-vee on niin innokas lakkailija jo :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämähän ovat turvallisempia vaihtoehtoja pienelle neidille. Tosin tietysti vähän kalliimpia joten pitäisi käyttää sitten itsekin ;)

      Poista
  7. Aivan outo merkki ja jännät pullot.Kivat kynnetkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kannattaa tutustua jos etsii luonnomukaisempaa lakkaa :)

      Poista
  8. Onpas hauskoja. Tyttärelläni on niitä Snails vesiliukoisia kynsilakkoja. Ne lähtevät käsipesussa, eli niissä ei ole kalvonmuodostajia samalla tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun pikkuneideille on omat ja turvalliset vaihtoehdot :)

      Poista
  9. Kiva että näitä vähemmän kemikaaleja sisältäviä lakkoja kehitellään ja jo tuotetaankin. Tavallinen kynsilakka on melkoinen kemikaalicocktail, hyvä että sille on vaihtoehtoja olemassa. Lakkaus näyttää upealta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä näistä oikein ennen tiedetty, hienoa että nykyään näitä on esillä tosi paljon enemmän. Kiitos :)

      Poista
  10. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Tosin en tiedä, että miten nämä kestäisi kylvyn.. Hyvältä silti näyttää kynnellä! Mä haluaisin muuten kovasti tilata jotain Eleveniltä, mutta en oikein tiedä, että mitä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos välttää vesikosketusta lakkauksen ajan niin kyllä tämä tarraa hyvin kynnelle. Mutta jos kynsi on öljyinen tai kastelet käsiä niin ei kestä niin hyvin. Vähän kuin peel-off lakka, mutta Little Ondinen lakat olivat paremman tuntuisia kuin itsestään pois lähtevä IsaDoran peel-off :D
      Minä tilasin vanhempia IsaDoran mattalakkoja joita ei kaupasta saa. Minä tilaisin juuri jotain vanhaa mitä on himoinnut. Tai ei vanhaa mutta jo valikoimista poistunutta :)

      Poista
  11. Näyttää mielenkiintoisilta. Pitää varmaan lisätä nämäkin ostoslistaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kaipailee vähemmän myrkyllisiä lakkoja niin ehdottomasti ;)

      Poista
  12. Upee lakkaus :) ja tosi jännältä kuulostavia lakkoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3