perjantai 12. helmikuuta 2016

piCture pOlish Jelly Stamper Kit

Minun tekee mieli aloittaa esittely lauseella "parempi kuin Clear Jelly Stamper".


P2110074.ORF

P2110108.ORF

Koska sitä tämä on. Tänään esittelen teille uutuuden suomessa, piCture pOlishin oman stampperin. Jelly Stamper Kitin. Tämä on ihan uusi juttu ja suomessa myynnissä heti ilmestyttyään. Myytiin heti loppuun mutta tätä on tulossa lisää, heti ensiviikon alussa joten suosittelen tilamaan! Tämä on niin hyvä!


P2110079.ORF

Vertailussa piCture pOlish Jelly Stamper, Clear Jelly Stamper ja Cesarin Jumbo Stamper.

P2110081.ORF

P2110082.ORF

P2110087.ORF

Anteeksi intoiluni ja hehkutukseni. Mutta se on niin hyvä. Sain tämän eilen ja minun piti päästä testaamaan sitä ihan heti. Aluslakkana Essie First Base josta tulossa arvostelu lähipäivinä. Lakkasin kynnet mustalla OPI Who Are You Calling Bossy?!? lakalla ja kahdella pinkillä Ruby Wing lakalla. Hotpinkki Kitten Heels ja pastellin lila-pinkki Midnight Curfew. Molemmissa on uusi, paranneltu Ruby Wing koostumus. Ihania ja laadukkaita lakkoja. Vaihtavat väriä auringossa tai uv-valon alla! Leimauslakkana Color Clubin Beyond Halo Hues sarjasta. Tosi kaunista kun RW vaihtaa väriä ja leimauskuvio voimistuu vielä enemmän ja saa kontrastia! Päällyslakka Glisten & Glow HK Girl.

P2110094.ORF

Jelly Stamper Kitissä tulee hyytelömäinen jellyleimasin, erittäin hyvä scraper ja vaihtotyyny. Jos mietitte mikä tässä leimasimessa on erona Clear Jelly Stamperiin niin ensinnäkin hinta. Tämä on halvempi. piCture pOlishin leimasimen pää on kuin suurennuslasi, kun CJS on taas ihan vaan läpinäkyvä. PP leimasin on jellymäinen eli siihen tarttuu ihan tosi hyvin ja siirtää kuvan kynnelle täysin ehjänä. En esivalmistellut leimasinta mitenkään ja putsasin sen vaateharjan teippiin.


P2110101.ORF

P2110123.ORF

P2110130.ORF

piCture pOlishin jellyn päässä on korkki joka suojaa leimasinta. Korkkia voi myös kääntää pitimenä jolla pidät stampperia pystyssä pöydällä kesken leimaamishommien. Leimasin on kädessä hyvä ja sillä tosissaan voi myös keinutella kynnellä ja kuva ei katkea kesken. Tämä on pehmeämpi kuin Clear Jelly Stamper ja mukailee paremmin kynnen muotoa.
Asetonia sen kanssa ei käytetä! Varo myös vartta. Minä pyyhin asetonilla lakkajäämiä varresta ja se poltti siihen heti jäljen.

P2110143.ORF


P2110152.ORF

Jos siis tykkäät löllöstä ja pehmeästä leimasimesta, melko varmasti rakastut tähän. Erittäin hyvä kaareville kynsille ja sellaisille joille kohdistus on hankalaa. Läpinäkyvät leimasimet ovat tämän hetken hitti ja ne ovat tulleet jäädäkseen. Sopivat hienosti aloittelijalle tai vähän kokeneemmalle konkarille.


P2110157.ORF

piCture pOlish Jelly Stamper Kit / CesarsShop, saatu
Essie First Base / CesarsShop, saatu
Ruby Wing lakat / CesarsShop, saatu
Color Club Halo Hues lakat / CesarsShop, saatu
BPL - 029 / Born Pretty Store, saatu


P2110090.ORF

P2110115.ORF

No, miltäs kuulostaa?

Jos suunnittelet tilaamista niin muista ilmaiset postikulut yli 40 e tilauksiin. Ystävänpäivän kunniaksi kaikki piCture pOlish lakat ovat -10% alennuksessa koodilla PP10. Alekoodi voimassa sunnuntaihin 14.2 klo 21 asti. Cesarilla on myös uudet Essie geelilakat, käykään kiinni!!!

Ps. En saa ostoksistanne tai klikkailuistanne mitään hyötyä, Cesars linkit ovat vain teitä varten eivätkä ne ole mainoslinkkejä ;)




24 kommenttia:

  1. Kynnet on aivan ihanat. <3

    Pakko kyllä itsekin saada tuo leimasin! Clear Jellyn oon jo melkein haudannut kokonaan.. Sen kanssa vaan en osaa toimia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä tykkään Clear Jellystä mutta tämä on vieläkin parempi :D mulla on paljon hyviä leimasimia mutta tarviin kyllä kaikki...

      Poista
  2. Oijoi miten kauniit kynnet! ♥ Leimasinkin kuulostaa todella hyvältä :)

    VastaaPoista
  3. Tämä kuullostaa hyvältä! Jokohan minäkin tämän avulla uskaltaisin aloittaa leimailut.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kyllä onnistuu. On niin hyvä tarttumapinta joka nappaa kuvan helposti :)

      Poista
  4. Huippua että varsikin on kirkas! Lakkaus on myös mieleinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä mutta harmi ettei se kestä asetonia. Menee sumeaksi :/ mutta eipä se käyttöön vaikuta :)

      Poista
  5. Omani haen ensiviikolla kun keskiviikkona en kerinnyt ja ilma oli ihan hirvee.. :)

    VastaaPoista
  6. Kommentoin tähän aiemmin mutta kommenttia ei näy :o minäkin kantoin tänään omani postista kotiin, ja pakkohan sitä on päästä heti testaamaan :) tämän tilaaminen vähän jänskätti, kun ei ollut mitään tietoa että onko se sitten oikeasti hyvä, mutta hienoa lukea että leimasin toimii niinkuin pitää. :) Hyvillä mielin voin itsekin aloittaa ensimmäistä kertaa koskaan leimaamisen kirkkaalla leimasimella :) tämä stampperi ois pitäny olla olemassa silloin, kun itse aloitteli leimaamisen opettelua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä sitä löytynyt roskapostistakaan :/ minne lie kadonnut. Mutta kiva kun kommentoit uudestaan :) heh, muistan ne alkuajat! Mulla oli ekana leimasimena se Konadin yksipäinen lyhytvartinen. Maailman mullisti Konadin kaksipäinen jossa oli iso ja pieni pää! Ja siitä MagnoNailsin löllö ja sitten on tullut kaikki nämä.
      Vieläkin rakastan Konadin leimasinta ja Magnon löllökin pelittää. Vaikka leimasin tuntuu kalliilta niin se kuitenkin kestää vuosikausia kun sitä kohtelee oikein. Toivottavasti tykkäät Jelly Stamperista, tule ihmeessä kertomaan miten leimaushommelit sujuivat!

      Poista
  7. Oijoi tämä on ihan pakko tilata! Ihan juurikin tilasin supersoft-version CJS:stä, ja tykkään siitä paljon, toimii kuin junan vessa. Mutta jos tämä on vielä pehmeämpi ja parempi niin pakkohan tämäkin on tilata. Kiitos paljon hyvästä esittelystä! Oot tehnyt tosi ihanat kynnet tällä uudenuutukaisella leimasimella, niin nätti lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minun Clear Jelly Stamperini on se alkuperäinen kovempi versio, minulla ei ole sitä super softia. Siihen en osaa verrata. Mutta hyvä on PP:n versiokin, todella hyvä <3 varmasti tykkäät!

      Poista
  8. Uu, kivat kynnet! :) Tuo leimasin on kyllä kätevä kun siinä on tuo korkkikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, suojaa vähän. Kaikki karvat ja hituset jää aina kiinni noihin löllöihin ja jellyihin :D

      Poista
  9. Pitihän se tilata ja pari lakkaa myös. Testasin eilen taas moyoun valentine laattaan Clear jellyä ja sain melkein kokonaan kuvan nousemaan, wuhuu! Siis oikeesti onko toi joku maanantai kappale? BPSn vastaavalla sain hyvät leimat onneks tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Ja sitten kerrot mitä tykkäät :) minä haluan edelleen testata sitä sun Clear jellyä. Kun oma toimii hyvin ja jos ei nappaa kuvaa niin kokeilen eri lakkaa, eri laattaa jne :) mutta tykkäät Picturen leimasimesta, se on niiiiin hyvä. Kuva nousi koko ajan kokonaisena.

      Poista
  10. Tilaukseen lähti - onneksi noita oli tullut lisää niin sai samointein laitettu itselleenkin tulemaan, olisikohan tämä se juttu millä saisin kipinän leimailuun? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että näitä tuli lisää näin nopsasti :) kiinnostuneena odotamme mitä siitä tykkäät ;)

      Poista
  11. Vitsit miten kätevä ku on korkki ja kaikki! Pystyyköhän Clear Jelly Stapmerin tyynyn laittamaan tohon Picture Polishin leimasimeen? Mulla on se super soft versio CJS:stä ja se on just täydellinen, mut haluisin läpinäkyvän varren (vai mikskä sitä sanotaan :D) se helpottais leimaamista hurjasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa enkä viitsi kokeilla omaa CJS päätä tuohon. Pelkään että rikkoontuu :) mutta Picture Polishin leimasimessa tulee kaksi tyynyä, varmasti tykkäisit siitäkin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3