torstai 18. helmikuuta 2016

Huulimeikki-himohamstraajan salaiset jemmat

Olette haastaneet minua mukaan Pannuprojektiin! Mutta kyseinen projekti ei oikeastaan kiinnosta minua koska haluan kuluttaa mieluummin loppuun huulimeikkejäni. Niitä on "vähän" liikaa mutta minä tykkään niistä jokaisesta :D olen varsinainen huulimeikkifriikki ja en lähde mihinkään jos taskussa tai laukussa ei ole meikkiin juuri sopivaa huulikiiltoa tai -punaa.Kuusi meikkipussia täynnä huulimeikkejä. Miten tässä näin kävi?Stockmannilta ostetussa kissapussissa majailee IsaDoraa ja muita sekalaisia semiselektiivisiä huulikiiltoja. Finlaysonin pussissa ovat Clarinsit. Minulla on muuten enemmän marketti- ja semiselektiiviosastoa kuin selektiiviä kalliita merkkejä.Gwen Stefani pussukassa sekalaisia huulikiiltoja. LivBoxissa tulleessa pussissa huulipunat. Olen enemmän kiiltojen perään, niitä on huomattavasti enemmän kuin punia.Ystävältä saadussa pussukassa MACit. Olen saanut niitä hyvin vähennettyä! Osa on mennyt vanhaksi ja lähtenyt Back2MAC systeeminä takaisin ja noh...tuonut uusia tilalle :D Minun pannuprojektini kohdistuu huulimeikkeihin. Mikä voisi olla projektini nimi? 

Nämä pitäisi saada tyhjiksi. Tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta!! Nämä majailevat pienessä Diorin pussukalla ja minulla on lupa käyttää vain näitä. Vaikka olisi uusia hienoja huulimeikkejä! 
Neljä huulikiiltoa ja kuusi huulipunaa. Osa liki kymmenen vuotta vanhoja...oops!! Onneksi noissa osassa on jäljellä jämät. Pari pinkkiä on sellaista että harkitsen menevätkö ne roskiin. Mutta kun en halua laittaa roskiin mutten viitsi antaa kellekään kun ovat aika vanhoja ja käytettyjä. Ne ovat tumman tukan ajalta, eivät sovi punaiseen päähän.


Joten mikä nimeksi projektille? Kun tämä etenee, lupaan kertoa teille :) 

ps. Minulla on kuitenkin lupa esitellä ja kuvata teille blogin kautta saatuja mutta en saa ottaa niitä enempään käyttöön :DD

pps. Onko siellä samanhenkisiä jemmailijoita joille huulimeikit ovat se heikko kohta?

28 kommenttia:

 1. Ehdotus nimeksi.. punaprojekti?
  Ei mulla tuollaisia määriä ole.. mutta kyllä ehkä tavallista enemmän kuitenkin :) pitäisi järkeistää hieman ja heittää pois vanhat ja semmoset mitä ei käytä. Konmarin tyyliin kaikki pitäisi olla näkyvillä. Siten ei tulisi hamstrattua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, Konmarin tyyli ei toimi täällä :D mä en tiedä onko tämä tavallista enemmän vai ihan oikeaa hamstraamista. Mutta en tiedä olenko edes pahimmasta päästä?

   Poista
 2. Tunnustan heikkona puniin ja eritoten kiiltoihin. Aikamoinen jemma on ja eritoten kiiltoja. Enemmän markettipunia, mutta mm. Lancomen punia on tullut ostettua ja kiiltoja myös. Mutta vanhoja ei ole, ne lähtee roskiin ja sävyt jotka ei sovi jakoon myös. Mutta kyllä punissa ja kiilloissa on sitä jotakin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niissä on. Mikä se sitten koukuttaakin? Se että niitä on kiva lisäillä, ne ovat nätin näköisiä ja niitä on íhan loputon väriskaala :)

   Poista
 3. Jopas näyttää tutulle. Pussukkaa siellä ja pussukkaa täällä. :D
  Pitäisi saada suurempi asunto, että voisi varata yhden huoneen pussukoille ja erinäisille muille hajuvesi- ja kosmetiikkavarastoille. Mutta on niitä kiva välillä "kollata". Aina löytyy jotain, mitä ei tiennyt edes omistavansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin...ai mulla oli tälläinen ja tälläinen...mulla nämä levittyvät pitkin taloa, joka huoneessa jotain. En tiedä saisiko niitä ikinä samaan paikkaan...

   Poista
 4. Itsekin olen pohtinut "pannuprojektin" aloittamista, mutta en ole jotenkaan saanut vielä aikaiseksi - voisi kyllä huulituotteita siihen mukaan ottaa, koska niitä on itsellekin ihan kohtuudella kerennyt kertyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pari aurinkopuuteria ja poskipunaa mitä nyt pannutan...mutta nämä huulimeikit ovat pahemmasta päästä, ne nimittäin eivät säily niin pitkään!

   Poista
 5. Pinkkejä voisi sekoittaa jonkun toisen kanssa, itse olen käyttänyt yhtä liian tummaa huulipunaa kun olen pehmentänyt sävyä toisella värillä ja nyt kombo on tämänhetkinen suosikki. :)
  Minäkin olen ollut jo toista vuotta "meikkilakossa" tarkoituksena käyttää vanhat alta pois (toki ripsiväriä tulee ostettua, kun edellinen menee vanhaksi). Huulimeikkejä minulla on alle 10, mutta aika kauan nekin kestää, kun ei ihan päivittäin meikkaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostolakkoihin minä en pysty. En missään suhteessa. Mutta yritän järkevöittää ostamistani enkä mielestäni kauheasti ostele meikkejä. Hyvä idea tuokin, sekoitella sävyjä keskenään :) liian tummia huulipuniakin kun löytyy.

   Poista
 6. Hylsyprojekti? Tuubiprojekti?

  Minä en niin noista kiilloista välitä (toki niitäkin on kertynyt melkoinen läjä siitä huolimatta), mutta huulipunia rakastan! Niitä on minulla aivan liikaa, mutta minkäs teet, aina kun tarpeeksi ihana osuu näkökenttään tai iskee tajuntaan niin pakko saada. Lisäksi ne on minulla vähän ylt ympäriinsä ripoteltuna, joten minulla ei ole edes todellista mielikuvaa - saati faktatietoa - kuinka hirveästi niitä oikeasti onkaan.

  Hyvä projekti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylsyprojekti on aika hyvä. Totta, kun jotain ihanaa bongaa niin se on kyllä pakko saada tai ei saa mielenrauhaa :) minustakin tämä on hyvä projekti, olisi pitänyt keksiä aiemmin :D

   Poista
 7. Mä siivoan huulipuna- ja kiiltolaatikon kerran vuodessa, ja nakkaan kaikki noin neljä vuotta vanhat punat roskiin. Jotenkin alkaa vain ällöttämään ajatus kuinka paljon niissä on bakteereita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä...en halua edes ajatella. Kyllä minä heitän roskiin jos en käytä enkä viitsi antaa kellekään. Voi olla että osalle näistä käy niin :)

   Poista
 8. Ylempää mukaillen hylsyhanke? Alkusuoinnut mukana. Tai pusuprojekti :D

  Luulin minulla olevan paljon, kun huulipunat täyttävät yhden meikkipussin. :D Laitan itse kiertoon sävyt, jotka eivät sovi, mutta sitten on sellaisia kivan värisiä punia, joissa on ongelmallisempi koostumus ja niihin ei tule tartuttua kovin usein eikä varsinkaan kiireessä. Pitäisi kuitenkin ottaa projektiksi käyttää vanhimmat pois ennen kuin menevät pilalle. Pari MACin ikivanhaa punaa odottaa, että ostaisin jotain lisää MACiltä ja saisin ne back2mac.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te keksitte tosi hyviä! Ala vaan sinäkin tähän projektiin. Nämä projektissa olevat ovat niin vanhoja että ne on nyt käytettävä tai nakattava pois. Ihania kuitenkin on käyttöä odottamassa :)

   Poista
 9. olin ennen aika kova huulimeikkihamsteri. sitten tajusin, mistä tykkään kaikkein eniten ja ne tykkäämiset vaihtuvat hyvin hitaasti. huulimeikit ovat sellaisia, että itse en vaan halua käyttää monia vuosia vanhoja, oikeastaan 3+ vuotiaat lentää roskiin, vaikka aistinvaraisesti eivät olisikaan menneet mitenkään älyttömän huonoiksi. kuitenkin sitä huulituotetta menee aina suuhun ja elimistöön, joten YÖK vanhentuneille tuotteille :D alkoi vaan harmittaa se ainainen poisheittäminen niin paljon, että ikäänkuin vahingossa vierottauduin siitä hamsteroinnistakin sitten. olen vain muuttunut entistä pahemmaksi luomivärihamsteriksi, ne kun kestävät hyvinä ihan eri tavalla :D sinuna kyllä heittäisin noi lähemmäs vuosikymmenen vanhat ihan surutta roskiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun en voi heittää niitä roskiin...ne ovat Dioria :D mutta kysymys kuuluuko onko järkeä ostaa niin kalliita jos niitä pitää jemmata. Mutta nyt minä ihan oikeasti käytän nuo vanhemmat pois, osahan noista ei ole kuin max. viisi vuotta vanhoja. Luomivärit kyllä säilyvät ja niitä voi hankkia hyvillä mielin ;D

   Poista
 10. Mulla on kolme laatikkoa (niitä läpinäkyviä cd) huulipunia ja yksi kiiltolaatikko. Jotta onhan noita. Huulipunat on vaan niiin koukuttavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on varmaan vielä enemmän kuin mulla ja värikkäämpiä!

   Poista
 11. Huulituotteet ovat todellakin heikkouteni. Vielä olen saanut pysymään kokoelman suht kurissa (siis kauneusbloggaajan kontekstissa..) mutta just pohdiskelin, että pitäiskö ostaa pari uutta beibiä kokoelmiin. En uskalla mennä Macille, koska opiskelijan rahatilanne versus hillitön hamstraamisen himo.:D

  Hylsyprojekti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen että nimi on Hylsyprojekti, se kuulostaa parhaalta :) parempi kun täällä ei ole MACia, mullekin kävisi tosi huonosti :D Essenceä on kiva hamstrata kun ne on niin halpoja!

   Poista
 12. Myönnän myös huulimeikkihulluuden, vaikka mun varastot (toistaiseksi) mahtuukin kahteen meikkipussiin. Haksahdan aina eritoten kaikenlaisiin tummiin punaisiin ja violetteihin, joita ostohetkellä ei mukamas voi vaan jättää hyllylle, ja sitten arkena ei uskallakaan käyttää. Hups. :D Applikaattori-huulikiiltoihin, joita oli joskus oma kokonainen pussukkansa, en ole sortunut enää sen jälkeen kun löysin huulikiitopuikot/-punat, miksikä niitä nyt sanotaan... mutta sitten olenkin alkanut kerryttää niitä huolestuttavalla tavalla. Voisin ottaa kopin ja myös ryhtyä tällaiseen projektiin, olkoon se sitten mulle vaikka "Projekti Pussinpohja"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kutsun niitä huulimeikkikyniksi tai huulikyniksi. Hienoa että tulet mukaan projektiin :) mullakin on joskus tapana haksahtaa liian tummiin mutta yritän antaa niitä kavereille jos ovat lähinnä kokeiltuja. Onneks mun ostokset ei sinällään ole kalliita tai en tiedä tulisko niitä sitten niin hamstrattua? Kun ei raaskisi ostaa :D

   Poista

Kiitos kommentista <3