keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Käsivoiteiden aatelisto: Crabtree & Evelyn

Nyt julistan että olen löytänyt kokoelmaani ne täydelliset käsivoiteet! Voimme jopa puhua käsivoiteiden aatelistosta!! Kauniit pakkaukset joiden sisältö on myös täyttä kultaa. Saanko esitellä; Crabtree & Evelyn käsivoiteet.

P2080003.ORF

Crabtree & Evelyn on 1972 perustettu amerikkalainen ylellisten ihonhoito- ja hygieniatuotteiden valmistaja. Sarja hakee inspiraatiota englantilaisesta korkeakulttuurista, historiasta ja puutarhoista. Tunnetuimpia tuotteita merkiltä ovat käsivoiteet. Tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin, joten jokainen tuote sisältää runsaan määrän hedelmä-, kukka- ja kasvisuutteita. Pakkaukset ovat persoonallisen kauniita ja sopivat jopa sisustustuotteiksi pesutiloihin.


Minunkin käsivoiteissani on kauniit pakkukset...tai siis toisessa oli! Ehdin juuri pelastaa Citron käsivoiteen, ehti saada vain yhden hampaan jäljen. Kaunis pahvipakkaus oli historiaa :( enkä ollut tietenkään ottanut vielä kuvia siitä. Sellainen Hippu -neiti ;)

P1210012.ORF

Jojoba Oil Moisturising Hand and Cuticle Cream
Käsivoide on hyvin luirua joten kannattaa varoa pursottamasta liikaa. Tuoksu on ihan taivaallinen ja siitä oikein nauttii. Voide on silkkistä ja täyteläistä. Tuntuu että sitä jää iholle paksu kerros mutta iholla ei näy enää voidetta. Yleensä kun on tottunut rasvaamaan ja imeyttämään voidetta! Jopa hämmentävää että tämä hujahtaa ihoon, mutta iho on silti kosteutetun tuntuinen muttei kiiltävän rasvainen. Tämä viilentää ihoa heti, todella ihanan tuntuista! Minulla ei ole toista käsivoidetta joka antaa tälläisen tunteen. Ihanaa sujauttaa kädet puuvillahanskoihin ja oikein nauttia tästä käsivoiteesta.


P1210005.ORF

Citron Honey & Coriander Ultra-moisturising Hand Therapy
Ylellisen pehmeä sitruunainen tuoksu ripauksella hunajaa ja korianteria. Hiukan tahmea koostumus joka imeytyy ihoon hetken aikaa. Ei kuitenkaan jää pyörimään iholle valkeana vaan lähtee heti kosteuttamaan. Ei jätä ihoa kiiltäväksi, kynsinauhatkin ovat tämän jäljiltä pehmeät ja virheettömän näköiset. Täydellinen voide talveen, karitevoi hoitaa karheat kädet kuntoon ja mirhami-uute sekä hyaluronihappo hellivät kynsiäsi.

Crabtree & Evelyn tuotteet löydät elevenistä. Postikulut ovat aina kiinteät 4,50 e ja yli 50 e ostoksissa ilmaiset. Tuotteet postitetaan arkipäivässä. Omat käsivoiteet saatuja yhteistyön merkeissä.

Oletko kokeillut Crabtree & Evelyn käsivoiteita tai muita tuotteita? Jos haluat luksuskäsivoiteen niin miltä merkiltä sellaisen mielestäsi löytää?

16 kommenttia:

  1. Mullahan on suorastaan himo näihin, Crabtree Evelynin käsivoiteet on ihania, se puutarhurin on parasta yöksi, vaikka sen tuoksu ei todellakaan ole joukon kivoin. Suihkugeelit ja vartaloemulsiot sekä palasaippuat on ihania. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihme jos aiheuttavat himoa :) ovat ehdottomasti parhaimpia käsivoiteita, ei edes halua enää käyttää noita tavallisempia ;)

      Poista
  2. Jossain hotellissa oli Crabtree & Evelynin tuotteita kylppärissä. Muistelen kun ihmettelin, että onpa laadukkaita hotellishampoita. En ollut aiemmin kuullut merkistä. Vaikuttaa ihanilta käsivoiteilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset ovat niiiin ihanat <3 tuntuu aina ettei jopa raaski käyttää :)

      Poista
  3. Mun pitäisi kokeilla tätä ultra-moisturising sarjaa, koska olen yhtä Crabtree & Evelyn voidetta testannut, joka oli hyvin kevyt kosteuttamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosi korput kädet, valkeana kuivuudesta ja kynsinauhat/sormenpäät huonossa kunnossa. Olen tykännyt käyttää Crabtree & Evelyniä, hyvin ovat kosteuttaneet :)

      Poista
  4. Ostin Gina Tricotista taannoin C&E:n avokado-oliivi-basilika-käsirasvan. Kuulosti äkkiseltään tuoksuyhdistelmältä, joka ei miellyttäisi, mutta kylläpä vaan. Parasta tässä on kuitenkin juuri tuo imeytyminen. Ei ole oikein aikaa imeytellä ja odotella, että rasva "häipyy" iholta ja tämän kanssa sitä ei tosiaan tarvi odottaakaan. Erittäin bueno!

    ps. Kattelin sitä Nutri Gloss -naamiota. Pieniä muutoksia oli INCIssä, mutta alkuosa samanlainen. Vielä kun jaksaisi testata onko käsituntuma samanmoinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nähnyt Ginan käsirasvoja mutta kuulostaa hyvältä! Minä postasin tuonne Charming Nailsin Facebook sivulle uuden ja vanhan incin. Oli se vähän erilainen :) kaveri osti uuden ja on hän tykännyt :) mulla on sitä vanhaa vielä :D

      Poista
  5. Apua, ma oon salaa katsellut naita, mut ovat sen verran arvokkaita etten oo viittiny kokeilla et onko hyvia. Nyt kun kerroit etta on, niin saatan sortua. Enka tosiaan tarttis yhtakaan uutta kasirasvaa ainakaan vuoteen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat niin ihania <3 olen aina halunnut kokeilla. Olivat kyllä niin ihania kuin odotinkin <3

      Poista
  6. Minäkin pidän noista ja tälläkin hetkellä on tuossa pöydällä vieressä iso tuubi tuota sitruuna-korianterivoidetta. Aion tosin lopettaa noiden ostelun (Covent Gardenissa on niiden liike, ja valitettavasti aina ohi kulkiessa täytyy piipahtaa...), koska GoodGuiden mukaan ne eivät ole hyvä valinta. Lue lisää täältä:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/08/ovatko-kayttamasi-tuotteet-turvallisia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukemassa :) minä en henk.koht jaksa ottaa noihin kantaa koska asia ei suuremmin kiinnosta minua. Luotan kosmetiikan turvallisuuteen :) hyvähän niistä on kuitenkin tietää mutta käytän jatkossakin huoletta Crabtree & Evelyniä :)

      Poista
  7. Olen kokeillut ja tykkäsin kyllä koostumuksesta :)

    VastaaPoista
  8. Muistelin näitten ulkonäön ihan erilaiseksi tai sitten sekoitan muuhun merkkiin , hyvännäköisiä nämäkin , en oo kokeillu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3