torstai 25. helmikuuta 2016

Coppering & Plum Dressing

Arkipäivät menevät samanlaisella työmeikillä, pahimmillaan sen viisi päivää putkeen. Joskus on niin kiire etten ehdi ja muista miettiä mitä väriä huomenna ja sitten turvautuu samaan kuin eilen.

Viikonloppuisin tykkään meikata vähän pidemmän kaavan mukaan. Tänään tykkäsin korostaa vihreitä silmiä punertavalla silmämeikillä ja punaisilla huulilla.

P2130035.ORF

Luomella käytetyt luomivärit ovat MACilta molemmat; punertava luumu Plum Dressing ja punaoranssi Coppering. Kulmaluulla MAC Vapour. 

P2130028.ORF

P2130027.ORF

Huulilla Revlonin HD Dahlia. Muistan että olin nuori kun Revlonia vielä myytiin. Pidin sitä hirmu kalliina merkkinä, sellaisena jota ei ollut varaa ostaa :) voi ollakin että en ole ikinä Revloniin enemmän tutustunut. Nyt huomasin että sitä myydään elevenissä ja halusin testata Revlonin huulipunaa. 

Tykkään huulipunissa enemmän tummanpunaisesta kuin perinteisestä kirkkaasta Marilynin punaisesta. Ultra HD huulipunia löytyy monessa kivassa sävyssä eikä hintakaan ole paha. Silloin aikoinaan se on ollut yli 60 markkaa ja se on minusta ollut silloin kallis ;) 

P2130012.ORF

Dahlian koostumus on ihanan kermaisa ja huulilla hyvin liukuva. Kiiltopunamainen. Ehdottomasti haluaisin hamstrata näitä lisää, rakastan juuri tälläisiä kiiltopunia! Mutta...en nyt saa ostaa huulimeikkejä! Tuoksu on miedon makea, erittäin hyvä. Väri on aika rohkea joten painan huulia paperiin ja näin saan väriä vähän päiväystävällisemmäksi :) eikä mulla ole tämän kanssa rajauskynää päivällä, illaksi kyllä kannattaa laittaa. Tumma väri näyttää ikävältä jos karkailee huulten yli.

P1220127.ORF

P1220124.ORF

Rajaus Maybellinen ruskea MasterDrama ja ripsivärinä IsaDora Volume Lash Styler joka on muuten lopettanut yläluomen tuhrimisen päivän aikana. Voin taas luottaa siihen että se pysyy aamusta iltaan. Kulmissa Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown ja Dip Brown Chocolate.

P2130043.ORF

P2130004.ORF

Anastasiat ja IsaDoran ripsiväri saatu Ellokselta, Revlonin huulipuna eleveniltä.


12 kommenttia:

  1. Onpas ihana silmämeikki! Sinä se osaat yhdistellä värejä <3 Itselle ei olisi tullut mieleenkään yhdistää luumunpunaista ja oranssia, varsinkaan silmämeikissä. Toimii ! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tarja! Kyllä se toimii, kokeile ihmeessä. Olen meikatessa löytänyt paljon ihania väriyhdistelmiä joita käytän sitten kynsissäkin :)

    VastaaPoista
  3. Hitsi noi kulmat näyttää hyvältä :) :)
    Revlon oli teininä kallista ja vähän parempi merkki. Äitini käytti sitä. Revlonin pikakuivattaja oli muuten ihan parasta :) hankala löytää revlonia enää mistään.
    Nätti puna myös :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva meikki ja ihanan sävyinen tuo huulipuna. Pakko vielä sanoa, että mahtavaa kun sinut löytää nyt Purkkimafiasta, monta suosikkiblogia samassa paikassa! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Marjo :) kyllä Anastasiat ovat parasta kulmakarva -saralla pitkään aikaan :) itse olen Revlonia bongannut elevenistä ja varmaan jostain eBaystä löytyy myös.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Eija! Todella kiva kuulla, oli kiva tulla bloggaamaan Purkkimafiaan :)

    VastaaPoista
  7. On kyllä ihana meikki! Nää sävyt on jotenkin todella keväiset ^^ Tervetuloa Purkkikseen vielä tätäkin kautta! <3

    VastaaPoista
  8. Kiitos Ilona <3 nämä sävyt on mun vihreille silmille täydelliset :)

    VastaaPoista
  9. Nääh upee meikki! Coppering on erityisen herkku (:

    VastaaPoista
  10. Tosi nätti silmämeikki! Kun itsekin osaisin! Tykkään tuosta sun huulimeikistäkin, se on kaunis ja luonnollinen!

    VastaaPoista
  11. Kiitos Paula :) kyllä sinä osaat, valitsee vaan yhteensopivia ja toisiinsa häivyttyviä värejä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3