tiistai 9. helmikuuta 2016

Helmikuun 2016 LivBox

Karkki sulle, lakka mulle! Näin hauska toivotus tervehti minua avatessani pinkkiä paperia. Helmikuun LivBox on ystävänpäiväteemainen ja painava sisältö sai minut toivomaan ihanaa sisältöä. Parista edellisestä boxista mielensäpahoittaja ei ole niin tykännyt, mitenhän tämän pinkin boxin laita?

Joulukuun Livbox

Enkeleitä on, mutta joskus heillä ei vaan ole siipiä, ja kutsumme heitä ystäviksi.

Itsekin kirjoitin eilen ystävänpäiväkortit, muistakaahan postittaa ne viimeistään 10.2 ;)

Bettebox

Dove DermaSpa Goddess vartalovoide
Kasvojenhoitotuotteiden ylellinen teknologia nyt koko vartalollesi! Nauti Goodness -vartalovoiteen täyteläisestä kosketuksesta koko päivän ajan! Nopeasti imeytyvä koostumus sisältää omega- ja tyrniöljyä, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tuoksu on ihan perinteinen Dove. Nyt en tarvitse vartalovoiteita, niitä on ihan kamalasti avattuina. Dove ei kiinnosta merkkinä, joten ehkäpä ilahdutan tällä kaveria jolla on enemmän tarvetta tälle ;) 5,95 e / 200 ml. Täysikokoinen tuote.

Cutrin Chooz Anti-frizzer kiiltovoide
Pidän Cutrinin tuotteista joten tämä oli tosi jee!! Pelkästään tämä kattaa boxin arvon ja kaiken muun voi ajatella olevan plussaa. Silottava kiiltovoide taikoo hiuksesi sileiksi, sillkisen pehmeiksi ja kiiltäviksi. Poistaa sähköisyyttä ja kontrolloi hiusten pörröisyyttä. Tekee hiukset helpommin hallittaviksi. Tälle on tarvetta, kuulostaa hyvältä tuotteelta! Kokeilin nopeasti latvoihin, tuoksu on kyllä hyvä ja toimiva pumppupullo hyvä. 15,95 e / 75 ml. Täysikokoinen tuote. 

Rich Pure Luxury Miracle Renew CC shampoo
CC-Complete Care monitoimituottesarjan shampoo palauttaa hiusten elinvoiman ja nuorekkuuden. Sisältää rypäleuutetta, mikä kirkastaa hiusväriä ja suojaa hiusta ympäristöhaitoilta.
Olen käyttänyt aiemmin boxissa tulleita Richin tuotteita ja tykännyt. Tätäkään ei itse tulisi ostettua joten todella kiinnostava tuote boxiin. Iso peukku tälle, sopii kaikille hiustyypeille! 14,90 e / 250 ml. Näytekoko 50 ml.

Sanex Advanced Hydrate 24 h käsivoide
Käsivoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti vuorokauden ympäri ja suojaa ihoa liialta kuivumiselta sekä vähentää ihon hilseilemistä. Voide imeytyy nopeasti eikä tunnu tahmealta. Apteekkituote, sarjaan kuuluu myös suihkusaippua, vartalovoide sekä suihkusaippua. Mietin kyllä onko sarjan kaikissa tuotteissa näin kamala tuoksu. Imeytyy kyllä nopeasti ja pystyn tässä näpyttelemään koneella ilman tahraamista. Ihan ok muttei mene miellyttävimpien käsivoiteiden joukkoon. Pelkään että tämä jää käyttämättä parempien rinnalla. 4,90 e / 75 ml. Täysikokoinen tuote.

Sally Hansen Miracle Gel 
Trendikäs kiiltävä geelilakkaus kotioloissa ilman uv-uunia tai led-valoa. Väri- ja päällyslakka sisältävät patentoitua teknologiaa, joka mahdollistaa aktiiviaineiden ja hoitavien aineiden tehokkaamman vapautumisen kynsilakkakerrokseen näin pidentäen kynsilakan kestävyyttä. Lopputuloksena kestävät ja kauniin kiiltävät kynnet. Sekä päällyslakka että värilakka sisältää oligomeeria ja päällyslakka lisäksi fotoinitiaattoria, joka reagoi värilakan oligomeerin kanssa muodostaen kynnelle kovan kiiltävän lakkakerroksen. Kovettuu luonnonvalossa. Tykkään geelilakoista joten kynsifriikille tämä oli toinen iso jeeee!! Värikin sattui sopivasti, sievä nude Twiggy. En ole kokeillut näitä joten haluatteko kuulla näistä lisää? Värilakka sekä top coat; 12,50 e / 14 ml. Täysikokoiset tuotteet. 

Colgate Max White One OPTIC hammastahna
Valkaiseva hammastahna sisältää optisia kirkasteita jotka saavat hampaasi näyttämään heti valkoisimmilta. Tämä on uutuustuote ja noh...mitäpä olisi boxi ilman hammastahnaa ;) 3,29 e / 75 ml. Näytekokoinen tuote.

Colgate Natural Pearls Soft hammasharja
...ja mitäpä olisi boxi ilman hammasharjaa ;) näitä on kyllä tullut riittämiin taas. Joka boxissa? Hammasharja hohtaa kuin helmi! Siro muotoiltu, pieni harjaspää, tiiviit ja ikenille hellävaraiset vaaleanpunaiset harjakset helpottavat pääsyä hampaiden kaikille pinnoille. 2,65 e / Täysikokoinen tuote. 

Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä ja ravitseva yövoide
Uutuustuote, koe naamion teho yövoiteessa! Voide auttaa ihoasi palautumaan päivän rasituksista yön aikana. Tehokkaasti kosteuttava, täyteläisen pehmeä koostumus sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja erityisen tehokasta, kapseloitua c-citamiinia. Voide kosteuttaa ja silottaa ihoa saaden sen näyttämään raikkaalta ja levänneeltä. Tätä kokeilen erittäin mielelläni, Lumenen uutuusvoiteista olen kuullut pelkästään hyvää. Tämä kiinnostaa; voide ja naamio samassa! Jos on hyvä niin voi olla että tuleeostettua itse lisää. 19,90 e / 50 ml. Näytekoko 15 ml. 

Herkkusuille mukana Pandan Ranskalaisia pastilleja jotka toivat hymyn huulille. Viikot olen herkkulakossa mutta ehkä viikonloppuna herkuttelen näillä ;)

Helmikuun LivBox ilahdutti ja oli tosi mieluinen. Sisältö oli monipuolinen ja arvokas! En nyt muista boxin hintaa minulle kun tämä pätkä on saatu blogin kautta. Hinta uusille tilaajille on 16,90 e. Helmikuun LivBoxin tuotteiden arvo on n. 60 e. Tälläisiä saisivat boxit aina olla; sisältää uutuuksia, käyttiksiä ja makoisia yllätyksiä. 

Helmikuun LivBox

Boxi saatu blogin kautta. Oman LivBoxin voit tilata LivBoxin sivuilta!

6 kommenttia:

  1. Tykkäsin sisällöstä ja oli runsas =)

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin kanssa tällä kertaa sisällöstä ja tosiaan, tällaista boxia sitä aina odottaa. :) Toivottavasti jatkossa tulee yhtä hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kuussa tulee bloggaajaboxi! Se on varmasti hyvä ;)

      Poista
  3. Kiva että hammasharjakin oli täysikokoinen! Minikokoisella tyngällä saattaa olla vaikeaa harjata. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3