sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Pinkki-harmaat ystävänpäiväkynnet

Sain toiveen että josko leimaisin Born Pretty Storen joululaatalla lumihiutalekynnet. No mikäpä jottei, lumihiutaleet kuuluvat talveen. Ja niistähän ei ole pakko tehdä sinisiä, voi käyttää mitä värejä vaan. No ei ehkä keltaista tai oranssia...

Meillä ei vietetä mitään romanttista ystävänpäivää. Muistan vain omia ystäviä korteilla. Minusta on kivaa valita jokaiselle ystävälle oma persoonallinen kortti. Itse saan 1-2 korttia mutta onneksi edes Whats Appissa tulee myös ystävänpäivätoivotuksia. En tykkää nyt perinteisissä pinkki-sydän-glitter ystävänpäiväkynsistä joten toivotetaan harmaata ystävänpäivää, pienellä ripauksella pinkkiä!

P1240265.ORF

P1240228.ORF

Love Tahiry oli viime kevään ystävänpäivä-aiheinen kokoelma Color Clubilta. Kaikki lakat ovat tuoksulakkoja. Tall, Dark & Handsome on ehkä inspiroitunut 50 Shades Of Grey elokuvasta. Harmaa lakka, tuoksuna miesten cologne. Hyvä koostumus, peittää kahdella kerroksella. Color Clubin uusittu koostumus on tosi hyvä, ihan superkiiltävä ilman päällyslakkaa.
Lila-pinkki lakka Color Clubin kesäkokoelman Diggin` The Dancing Queen. Upea lakka ja sopii harmaan kanssa älyttömän kivasti. Leimauksessa Color Club Triple Lutz. Olen monesti maininnut että Frostbite kokoelman kromilakat sopivat leimaukseen. Triple Lutz on tosi nätti ja näytti ulkona vielä paremmalta!


P1240289.ORF

Jos ihmettelet miksi olen käyttänyt taas paljon Color Clubin lakkoja, niin johtuu siitä että kävin kokoelmaani läpi. Näin miten paljon ihania lakkoja minulla on joilla pitäisi lakata. Haluaisin käyttää koko ajan FUN lakkoja tai Picture Polisheja mutta hei, elkäämme unohtako vanhoja ihanuuksia! Tiedän myös että Color Clubilta & Ruby Wingiltä tulee keväällä ihania uusia kokoelmia joita odottelen ihan kieli pitkällä! Ne ovat hienoja!!


P1240247.ORF

Pinkkikynsiin metalliniittejä. Aluslakkana kynsissä CND Stickey joka antaa hyvän tarttumapinnan lakallesi ja pidentää manikyyrisi kestoa. Päällyslakkana CND Super Shiney joka antaa mielettömän kiillon lakkaukselle eikä kynsiin tule niin helposti kulumia. Kiinnostaisi kokeilla tuota CND pikakuivattajaa, alus- ja päällyslakan perusteella varmasti hyvä.


P1240234.ORF

Color Club Love Tahiry / CesarsShop, saatu
Color Club Pastel Neon / CesarsShop, saatu
Color Club Frostbite / CesarsShop, saatu
CND Stickey aluslakka / CesarsShop, saatu
CND Super Shiney päällyslakka / CesarsShop, saatu
BP - L032 / Born Pretty Store, saatu
Metalliniitit / WiinoShop

P1240225.ORF

Hyvää ystävänpäivää :)

22 kommenttia:

  1. Väriyhdistelmä sopii kyllä täydellisesti! Hyvää ystävänpäivää myös sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää ystävänpäivää sinulle <3
    Hienot kynnet jälleen :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on juurikin tuo Color Clubin lilapinkki lakka ja paljon harmaita, ja tämän postauksen myötä hoksasin että nehän mätsäisivät todella kivasti yhteen - kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat, noi leimat näyttää tosi upealta luonnonvalossa. <3

    Hyvää ystävänpäivää! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet <3 Ja toi Triple lutz on tosi kiva, sopii niin hyvin tohon harmaaseen. Menee kyllä hankintalistalle, pakko saada :D

    Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Triple Lutz on mun lemppari metallisista leimalakoista. Nämä Frostbitet ei erotu kummalliseksi kuten ne Essien kromilakat ;)

      Poista
  6. Kauniit ja hyvää ystävänpäivää

    VastaaPoista
  7. Hyvää ystävänpäivää! Tosi nätit nuo lumihiutaleet harmaata taustaa vasten :)

    VastaaPoista
  8. Upeat kynnet! <3 Hyvää ystävänpäivää! Jokainen päivä on ystävänpäivä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Totta, ystäviä pitää muistaa muulloinkin!

      Poista

Kiitos kommentista <3